Νέα

Alcatraz

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lemonias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 479K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

GiannisGRtop

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2022
Κριτικές
3
Like
152
Πόντοι
0
Η ενημέρωση αφορά το Σάββατο 28/2. Βραδινή περιπολία μετά από καιρό με δύο συναγωνιστές και πάμε Αλκατράζ. Καναπέ, βότκα(120€) , ναργιλέ (60€) και είδαμε λίγο σόου. Στα σημαντικά το μαγαζί έχει φέρει αρκετές προσθήκες από την τελευταία φορά που το είχα επισκεφτεί αρχές Νοεμβρίου και όσες ήρθαν για ποτό ή χορό δεν μας ζάλισαν όπως σε άλλα μαγαζιά. Ανατολικό μπλοκ είχε αρκετό που είναι και της προτίμησης μου αλλά είχε διάφορες επιλογές. Χορός απλός στα 10€ , μετά απλό πριβέ στα 50€ και μέχρι εκεί. 350€ άκουσα για παραπέρα, με τόσα παίρνεις δύο έξω. Συμπέρασμα, ήταν μια πολύ καλή περιπολία στα 250+ το άτομο με αρκετούς χορούς και καλό σόου. Θα επαναληφθεί επίσκεψη στο εν λόγω μαγαζί.

Debussy

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Οκτ 2021
Κριτικές
44
Like
2.656
Πόντοι
2.471
Η ενημέρωση αφορά το Σάββατο 28/2. Βραδινή περιπολία μετά από καιρό με δύο συναγωνιστές και πάμε Αλκατράζ. Καναπέ, βότκα(120€) , ναργιλέ (60€) και είδαμε λίγο σόου. Στα σημαντικά το μαγαζί έχει φέρει αρκετές προσθήκες από την τελευταία φορά που το είχα επισκεφτεί αρχές Νοεμβρίου και όσες ήρθαν για ποτό ή χορό δεν μας ζάλισαν όπως σε άλλα μαγαζιά. Ανατολικό μπλοκ είχε αρκετό που είναι και της προτίμησης μου αλλά είχε διάφορες επιλογές. Χορός απλός στα 10€ , μετά απλό πριβέ στα 50€ και μέχρι εκεί. 350€ άκουσα για παραπέρα, με τόσα παίρνεις δύο έξω. Συμπέρασμα, ήταν μια πολύ καλή περιπολία στα 250+ το άτομο με αρκετούς χορούς και καλό σόου. Θα επαναληφθεί επίσκεψη στο εν λόγω μαγαζί.

Καλή ενημέρωση

Athangeo27

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2024
Like
2
Πόντοι
0
Ξέρει κανένας αν είναι καμιά εκεί από golden queen valedina με ένα τατουάζ κοντα στα πλευρά ή Κλεοπάτρας ή Νεφερτίτη ;

AHATIS

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2025
Like
159
Πόντοι
1
δουλευει εκει ρε παιδια,η ΧΡΙΣΤΙΝΑ,που ηταν καποια εποχη υπευθυνη στο babylon?

GiannisGRtop

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2022
Κριτικές
3
Like
152
Πόντοι
0
Victoria παίζει καλαμάκι ή μπριζόλα ;

KabamaruIgano

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
44
Like
10.995
Πόντοι
6.727
Ισχύει ότι έφεραν τραβελια στο αλκατραζ;

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.645
Πόντοι
786
Εντάξει έχουν συμβεί και χειρότερα. Ποιός θυμάται την Χαρά πριν τον κόψει που μπούκαρε συχνά στο Γκολντ κατουρούσε το καπάκι στις γυναικείες τουαλέτες και σάλτερναν οι στριπτιτζούδες;:2funny:

antony777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
2.618
Πόντοι
456
Εντάξει έχουν συμβεί και χειρότερα. Ποιός θυμάται την Χαρά πριν τον κόψει που μπούκαρε συχνά στο Γκολντ κατουρούσε το καπάκι στις γυναικείες τουαλέτες και σάλτερναν οι στριπτιτζούδες;:2funny:
Είναι τόσο ψυχικά άρρωστα, τόσο διεστραμμένα άτομα, που ακόμα και έγκλημα μπορούν να κάνουν. Μιλάμε για διχασμένες προσωπικότητες ξεκάθαρα.

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.645
Πόντοι
786
Δεν το έκανε επίτηδες, απλά έκανε πιάτσα πολύ κοντά και σε μια στιγμή έπρεπε να πάει για κατούρημα. Ήταν η πιο όμορφη τρανς της Συγγρού τότε. Δεν ήταν σικ να κατουράει όρθια στον παράδρομο σαν Άγγλος χούλιγκαν.
Ε, πήγαινε στο Γκολντ να ανακουφιστεί, άκρως εντυπωσιακή ως παρουσία είναι η αλήθεια που ψάρωναν οι στρίπερς, και ως "κοπέλα" πήγαινε στις γυναικείες τουαλέτες.
Αλλά κάτι τα δύο μέτρα ύψος πάνω στα τακούνια, κάτι ερεθισμένος ο προστάτης από την εργασία, δεν στόχευε καλά.
Κάτι σαν τον Τζιμ Κάρεϊ στο "Εγώ, αυτή και ο εαυτός μου" που μετά από νύχτα οργίων ως διχασμένη προσωπικότητα κατουρούσε διαγώνια. :2funny:

Slavrlfucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
2.911
Πόντοι
456
Ισχύει ότι έφεραν τραβελια στο αλκατραζ;
Είχε ένα ψηλό μελαχρινό αγόρι μέχρι πριν μήνες.
Τελευταίες 2 φορές που πήγα δεν το είδα εκεί ούτε κάποιο άλλο. Πιστεύω τον σουταραν.

antony777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
2.618
Πόντοι
456
Είχε ένα ψηλό μελαχρινό αγόρι μέχρι πριν μήνες.
Τελευταίες 2 φορές που πήγα δεν το είδα εκεί ούτε κάποιο άλλο. Πιστεύω τον σουταραν.
Α, ναι νομίζω ότι αυτά είναι κλασικά. Οι τραβεστί έχουν την ασυνείδητη επιθυμία να είναι άντρες γι'αυτό θέλουν να πηδάνε και γυναίκες. Μπορεί να πήγε να στριμωξει καμια στρίπερ και θα έφυγε ιπτάμενος από το παράθυρο μαζί με τα τζάμια. Έκτοτε μάλλον θα μπήκε στο αεροπλάνο και την έκανε. Η τύχη του πρέπει να αγνοείται. Στην Αμερική έχω δει σε βίντεο γυναίκες που διαμαρτύρονταν ότι έμπαινε ένας τραβεστί στα αποδυτήρια τους και ότι δεν τον θέλανε "γιατί είναι άντρας". Οι αρρώστιες είναι παγκόσμια ίδιες, τα ίδια συμπτώματα έχουν. Άκου εκεί "δεν είχε που να κατουρήσει ο άνθρωπος". Μουνακι ήθελε να δει το τραβελι. Τους αρέσει να μπαίνουν σε χώρους που οι άντρες ποτέ δεν μπαίνουν γιατί απαγορεύεται αυστηρά από κοινωνικής και ηθικής άποψης. Όλοι ξέρουν από παιδιά ότι υπάρχουν τουαλέτες αντρών και γυναικών σε αυτό τον κόσμο. Κλασικά πράγματα πρέπει να είναι αυτά στον χώρο της ψυχιατρικής.

Τελευταία τροποποίηση:

Spike46

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2017
Like
56
Πόντοι
0
Απορώ γιατί σε αυτό το μαγαζί έδωσα πάλι μια ευκαιρία. Πήγα χθες, η εξυπηρέτηση απαράδεκτη, οι κοπέλες άραζαν και έπιναν ποτάκι. Φώναξα 1-2 για χορό και ήρθαν μετά από μισή ώρα. Πας για χορό 10 ευρώ και κάθεται 2,5 λεπτά η άλλη.
Και έχει τη φήμη αυτό το πράγμα ότι είναι το καλύτερο στριπτιτζάδικο της Αθήνας. Ας κάθονται να δουλεύουν με γυναίκες πελάτες αν θέλουν.
Και όσοι πάτε για να σπρώξετε, μόνο οι σαβούρες κάνουν τέτοια εκεί. Τα καλά με τίποτα.. Μαύρο από μένα για πάντα πλέον.

145

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Οκτ 2025
Κριτικές
72
Like
4.078
Πόντοι
2.906
Απορώ γιατί σε αυτό το μαγαζί έδωσα πάλι μια ευκαιρία. Πήγα χθες, η εξυπηρέτηση απαράδεκτη, οι κοπέλες άραζαν και έπιναν ποτάκι. Φώναξα 1-2 για χορό και ήρθαν μετά από μισή ώρα. Πας για χορό 10 ευρώ και κάθεται 2,5 λεπτά η άλλη.
Και έχει τη φήμη αυτό το πράγμα ότι είναι το καλύτερο στριπτιτζάδικο της Αθήνας. Ας κάθονται να δουλεύουν με γυναίκες πελάτες αν θέλουν.
Και όσοι πάτε για να σπρώξετε, μόνο οι σαβούρες κάνουν τέτοια εκεί. Τα καλά με τίποτα.. Μαύρο από μένα για πάντα πλέον.
Δεν εχω παει.Τα καλα η με παρα πολλα λεφτα η με παρα πολλες φορες.Τα 2,5 λεπτα ειναι πανω κατω σχεδον σε ολα,3 λεπτα εκτος εξαιρεσης που χω διαβασει.Το παρακαναν για 10 ευρω.Στα 5 οκ,στα 10 οχι.Για αδιαφορια δε λεω τιποτα.

GiannisGRtop

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2022
Κριτικές
3
Like
152
Πόντοι
0
συμφωνώ απλά όσο υπάρχουν πελάτες να τα πληρώνουν τόσο θα λειτουργούν με τον ίδιο τρόπο. Όλες οι καλές εκεί πληρώνονται από ότι έχω καταλάβει για να κατεβάζουν τα ποτά αμέσως και μέχρι εκεί .

Spike46

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2017
Like
56
Πόντοι
0
συμφωνώ απλά όσο υπάρχουν πελάτες να τα πληρώνουν τόσο θα λειτουργούν με τον ίδιο τρόπο. Όλες οι καλές εκεί πληρώνονται από ότι έχω καταλάβει για να κατεβάζουν τα ποτά αμέσως και μέχρι εκεί .

Έτσι ακριβώς είναι. Ο μόνος λόγος που πηγαίνει εκεί πια ο κόσμος είναι γιατί οι άλλοι φέρνουν μέτριες τις οποίες θα τις δεις και σε ένα απλό μπαρ να πας στην Αθήνα. Το δούλεμα όμως που τρώμε στο Alcatraz δεν το τρώμε στα άλλα στριπτιτζάδικα. Σε αυτά θα ασχοληθούν και λίγο μαζί σου. Στο Alcatraz απλά κοιτάνε να σε ξεπετάξουν. Και το ποτό που πίνουν τάχα μου είναι λίγο νερό με λεμονάκι. Κάποτε, πριν αλλάξει χώρο ήταν μαγαζάρα. Τα τελευταία χρόνια είναι για γέλια αλλά έχουν πέσει όλα τα άλλα και γιαυτό κρατιέται ψηλά. Αν τα FBI, Babylon, Kinky, Caissa κτλ είχαν τα κορίτσια που είχαν παλιά κανένας δε θα πάταγε Alcatraz.

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
44
Like
10.438
Πόντοι
9.086
Έτσι ακριβώς είναι. Ο μόνος λόγος που πηγαίνει εκεί πια ο κόσμος είναι γιατί οι άλλοι φέρνουν μέτριες τις οποίες θα τις δεις και σε ένα απλό μπαρ να πας στην Αθήνα. Το δούλεμα όμως που τρώμε στο Alcatraz δεν το τρώμε στα άλλα στριπτιτζάδικα. Σε αυτά θα ασχοληθούν και λίγο μαζί σου. Στο Alcatraz απλά κοιτάνε να σε ξεπετάξουν. Και το ποτό που πίνουν τάχα μου είναι λίγο νερό με λεμονάκι. Κάποτε, πριν αλλάξει χώρο ήταν μαγαζάρα. Τα τελευταία χρόνια είναι για γέλια αλλά έχουν πέσει όλα τα άλλα και γιαυτό κρατιέται ψηλά. Αν τα FBI, Babylon, Kinky, Caissa κτλ είχαν τα κορίτσια που είχαν παλιά κανένας δε θα πάταγε Alcatraz.
Εγώ νομίζω ότι το babylon το caissa το DGB και λιγότερο το fbi έχει και καλά κομμάτια και περνάς από καλά ως πολύ καλά τηρουμένων των αναλογιών της σημερινής κατάστασης!!!!!! Άρα στο Αλκατράζ πάνε οι bisexual,οι αγαπητικοι της βοσκοπούλας, οι κλαμποβιοι που απλά θέλουν να ακούσουν δυνατή μουσική και οι ματακηδες!!!!! Αααα και οι κορασίδες που νομίζουν ότι πηγαίνοντας Αλκατράζ "σπάνε" τα δεσμά της ανδροκρατούμενης κοινωνίας αφού κάνουν και story από εκεί!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom