paparoupas
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.504
- Πόντοι
- 4.420
Αμαν τι ν τουτο?Αυτό το Ουκρανακι το τσέκαρε κανένας που πήγε πρόσφατα? Νομίζω είναι καινούριο δεν το είχα ξαναδεί στο μαγαζί
τη φωτο πού τις βρισκετε ρε παιδια?
Αμαν τι ν τουτο?Αυτό το Ουκρανακι το τσέκαρε κανένας που πήγε πρόσφατα? Νομίζω είναι καινούριο δεν το είχα ξαναδεί στο μαγαζί
Μου έδωσε το insta της πάνω στην κουβένταΑμαν τι ν τουτο?
τη φωτο πού τις βρισκετε ρε παιδια?
Ναι αυτή είναι.Αυτή δούλευε και στο Stars Μεταμόρφωση? Την έβλεπα στο γυμναστήριο παλιά. Τίποτα το ιδιαίτερο από πρόσωπο αν τη δεις μέρα. (Αν είναι αυτή)
Αφού του Άγγελου ήταν και αυτό τις είχε και εκείΝαι αυτή είναι.
Από το Stars μαζί με την Κάτια εκεί ήταν.
Φιλε Ξερεις ποιες μερες ειναι η συγκεκριμενη alcatraz?Μου έδωσε το insta της πάνω στην κουβέντα
θα ειναι η συγκεκριμενη σημερα φιλε ξερεις?Κωλοκαιρο θα έχει σήμερα
Δεν ξέρω φίλε τώρα τι παίζει εγώ την πετυχα 2 φορές πήρα insta αλλά βλέπω ότι ανεβάζει από Ουκρανία εδώ και μια βδομάδαθα ειναι η συγκεκριμενη σημερα φιλε ξερεις?
Το ειδα και εγω αυτο εχω και γω το insta της.Δεν ξέρω φίλε τώρα τι παίζει εγώ την πετυχα 2 φορές πήρα insta αλλά βλέπω ότι ανεβάζει από Ουκρανία εδώ και μια βδομάδα
Μπα δεν απαντάει αυτή αποτι είδα. Πολύ δυνατό εργαλείο πάντωςΤο ειδα και εγω αυτο εχω και γω το insta της.
Για να ειμαι ειλικρινης της ειχα στειλει και μηνυμα να την ρωτησω αν δουλευει αλλα δεν μου απαντησε ποτε!
Καποιες απαντανε καποιες οχι...
Τι ολοστρόγγυλος κωλος είναι αυτός;;;;; Πωπω ένα πωπο!!!!Το ξέρει το άθλημα
Για πολλά κωλοδαχτυλα όμωςΜεγάλη αδυναμία το καλύτερο κομμάτι εκεί μέσα
Αρρώστια η κοπέλαΤι ολοστρόγγυλος κωλος είναι αυτός;;;;; Πωπω ένα πωπο!!!!
Εγγύηση η ΣβετλάναΓια πολλά κωλοδαχτυλα όμως
Τι μου θυμίσατε τωρα? Ενα βράδυ πήγα solo alkatraz πριν κάτι μηνες. Την ειδα να χορευει. Ήρθε στο τραπέζι και την πήρα πριβε. Έδωσα μια μικρή περιουσία αλλα έπαιζα με τον κωλο της για καμια ώρα και.Αρρώστια η κοπέλα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εγγύηση η Σβετλάνα
Τα αξίζει αυτός ο κωλοςΤι μου θυμίσατε τωρα? Ενα βράδυ πήγα solo alkatraz πριν κάτι μηνες. Την ειδα να χορευει. Ήρθε στο τραπέζι και την πήρα πριβε. Έδωσα μια μικρή περιουσία αλλα έπαιζα με τον κωλο της για καμια ώρα και.
Μικρή περιουσία? Των πόσο?Τι μου θυμίσατε τωρα? Ενα βράδυ πήγα solo alkatraz πριν κάτι μηνες. Την ειδα να χορευει. Ήρθε στο τραπέζι και την πήρα πριβε. Έδωσα μια μικρή περιουσία αλλα έπαιζα με τον κωλο της για καμια ώρα και.
εχουμε ινστα? πμ παρακαλωΤο ξέρει το άθλημα