Πήγα χτες το βράδυ κατά τη 1 για να πιω ένα ποτάκι. Είχα να περάσω 3 χρόνια γιατί ήμουνα εκτός Αθήνας. Είχε πάρα πολύ κόσμο και αναγκάστηκα να στέκομαι όρθιος. Το καλό ήταν ότι μου είπαν να σταθώ ακριβώς απέναντι από τη σκηνή, αφού και στο μπαρ ήταν ο ένας επάνω στον άλλο. Το show ήταν γενικά πολύ καλών προδιαγραφών, αν και κάποιες φορές είχε κενά. Ο dj ήταν όλα τα λεφτά! Οι ατάκες του τρομερές. Το σπαστικό ήταν ότι έδιναν πολύ έμφαση στα νούμερα των αντρών, επειδή είχε πολλές γυναίκες στο μαγαζί και ήθελαν να διαφημίσουν το πρόγραμμα της Τρίτης που είναι αποκλειστικά για γυναίκες. Μέχρι τις 7 το πρωί που έφυγα πάνω στη σκηνή είχε δύο φορές show με live sex κανονικότατο. Προσωπικά το βρήκα εντελώς αδιάφορο, αλλά πιστεύω ότι αυτή ήταν μόνο η προσωπική μου άποψη. Στο χώρο κυκλοφορούσαν πάρα πολλά κορίτσια για όλα τα γούστα και όταν τελείωναν τα πριβέ με το "χορό" έβλεπες πολύ ευχαριστημένες φάτσες στους πελάτες. Οπότε μπήκα κι εγώ στο "χορό" και δεν το μετάνιωσα. Για τα ποτά δεν έχω άποψη, γιατί πάντα σε τέτοια μαγαζιά πίνω μόνο μπύρα. Η καλτ παρουσία της βραδιάς ήταν ο Ποτσέπης (ο "αγάπη μόνο") με αντροπαρέα.