Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Ευχαριστω πολυ ! Θα το εχω στα υποψιν μου , μιας και ειναι περσινο μοντελοΣτα 730 είναι το x60pro με snapdragon 870 5g 12/256 πανέμορφο και ταχύτατο με κάμερες και οθόνη βούτυρο!!!
Ελλαδα ποτε θα κυκλοφορήσει ? Απο θεμα καμερας σε σχεση με x60 pro και x80pro ?Vivo iQOO Neo 7
Η τιμη θα ειναι περιπου στα 500 euro
Για να μην παρεξηγηθουμε poco f3 και 12 προ Μαξ έχωΝαι φίλε μου...ίσως ότι καλύτερο υπάρχει αυτή την στιγμή στην αγορά... Από κατασκευή επεξεργαστή οθόνη κτλ... Αν τα δοκιμάσεις θα δεις ότι αξίζει μέχρι και το τελευταίο ευρώ
Άριστο κινητό ποιοτικά και σε χαρακτηριστικά όπως όλα τα Huawei.Ενδιαφερομαι να αγοράσω το συγκεκριμένο κινητο το οποιο ωστόσο δεν εχει εγκαταστημένες τις εφαρμογές της google ... ωστόσο μεσω της εφαρμογής Gspace μπορείς να τις κατεβασεις. Γνωριζει καποιος αν παρουσιάζεται καποια δυσλειτουργία και τι γίνεται με τους αποθηκευμένους κωδικους π εχουμε στο google chrome για παράδειγμα ? Αν κανουμε συνδεση στο λογαριασμο της google θα εμφανιζονται κανονικα οι κωδικοι για αυτόματη συμπλήρωση ?HUAWEI Phones - HUAWEI Ελλάς
Εξερευνήστε τις πιο νέες τεχνολογίες στα smartphone με την HUAWEI και δείτε τις σειρές HUAWEI Pura, τις σειρές HUAWEI Mate και τις σειρές HUAWEI nova.consumer.huawei.com
Μεσω της εφαρμογης Gspace περνας τα apps της googleΆριστο κινητό ποιοτικά και σε χαρακτηριστικά όπως όλα τα Huawei.
Γνωρίζεις τι να κάνεις για τα apps? Για κάποιον που γνωρίζει είναι εύκολο να βάλει τα πάντα, κάποιος που το κάνει 1η φορά χωρίς γνώσεις θα τα πάρει κρανίο.
Το μεγαλύτερο αρνητικό των Huawei είναι η μεταπωλητικη αξία, δε τα αγοράζεις κανείς.
Πάρε το Nova 10 στα 600€, τουλάχιστον δε θα δώσεις 800€, αν το μετανιώσεις και θες να το πουλήσεις τον 1ο μήνα.
Τα vivo δεν αξίζουν ούτε μισά €€, πολυ χάλια ποιότητα. Είναι καινούρια, και τα πλασάρουν όπως θέλουν. Σε ένα χρόνο θα έχουν πιάσει πάτο οι τιμές τους.