Νέα

Αγορά φτηνού παπιού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kostasgg87
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 36
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

batraxos!!

Σεβαστός
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
6.430
Πόντοι
1.206
καλησπερα
θελω να αγορασω παπι κατω απο 1000 ευρω αξιζουν κατι τετοια κινεζικα?

υπαρχει περιπτωση να βγαλει ζημια?
μ ενα μικρο ελενχο αν θες τραβα και δες ενα μεταχιρησμενο απο αυτα πο κυκλοφορουν θα καταλαβεις ...αν θες παπια παρε κανα ιαπονα καινουριο θα σ παει κανα τριαρι αλλα θ αξιζει

OP
OP
K

kostasgg87

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2023
Like
164
Πόντοι
1
Φιλε μου καλυτερα κανε υπομονη,μαζεψε λεφτα να κανεις την δουλεια σου οπως πραγματικα χρειαζεσαι ωστε να μη κλαις αργοτερα.Παρε κατι καλο,Crypton η Innova,αν αντεχεις φτασε στο επιπεδο καινουριου,κατι που πραγματικα θα ευχαριστιεσαι.Μην αποκλειεις και τα σκουτερ.Οτι πιο εξελιγμενο η καινουριο.Φυσικα ρωτα μαστορια σε συνεργεια να σου λενε τι παιζει απο ανθεκτικοτες.Εκμεταλελυσου το καθε τι που θα σε κανει να χαιρεσαι μετα το οχημα σου.Ευχομαι τα καλυτερα!(Παιξε και πιο πανω πχ 250cc κ σε στυλ μηχανη αντι παπι,ισως να σου αρεσει,αλλιως πολυ προσοχη στα μεταχειρισμενα αν πας σε αυτα)
πρωτα απ ολα εχω διπλωμα κατηγοριας αυτοκινητου με κωδικο 121 δηλ επιτρεπεται να οδηγω μεχρι 125cc

OP
OP
K

kostasgg87

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2023
Like
164
Πόντοι
1
125 κυβικά το θέλετε για να πηγαίνετε από το δωμάτιο στο σαλόνι;
Καλύτερα ένα μτχ σκούτερ 200+, να τσουλαει λίγο
για αρχη θελω 1 μικρο για ρεζερβα ομως λεω να κανω χιλιομετρα

OP
OP
K

kostasgg87

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2023
Like
164
Πόντοι
1
Τύπε όλα έχουν να κάνουν με το τι χρήση θέλεις να κάνεις με αυτό που θα πάρεις, πόσα χλμ θα κάνεις, άν υπάρχει διαθέσιμο συνεργείο που θα μπορεί να στο φτιάξει, άν υπάρχουν διαθέσιμα ανταλακτικά διαθέσιμα, πόσο κοστίζουν και κατα πόσο μπορείς να μοντάρεις ανταλακτικά απο άλλη εταιρεία.
Επίσης και μέχρι πόσα κυβικά έχει δίπλωμα, όπως και σε ποιά περιοχή της Ελλάδας μένεις.
μπορω να δωσω 1500 να παρω καινουργιο ομως επειδη το θελω κυριως για backup λυπαμαι τα λεφτα

OP
OP
K

kostasgg87

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2023
Like
164
Πόντοι
1
μ ενα μικρο ελενχο αν θες τραβα και δες ενα μεταχιρησμενο απο αυτα πο κυκλοφορουν θα καταλαβεις ...αν θες παπια παρε κανα ιαπονα καινουριο θα σ παει κανα τριαρι αλλα θ αξιζει
υπαρχει καποιο καταστημα για μεταχειρισμενες μηχανες οπως το βελμαρ για αυτοκινητα?

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
20
Like
28.303
Πόντοι
6.246

Arxontas tou skotous

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Κριτικές
55
Like
9.191
Πόντοι
8.236
καλησπερα
θελω να αγορασω παπι κατω απο 1000 ευρω αξιζουν κατι τετοια κινεζικα?

υπαρχει περιπτωση να βγαλει ζημια?
Κοίτα οι τιμές των μεταχειρισμενων ειδικα των ιαπωνικών εχουν πάρει τον ανήφορο.....οσο γουστάρει το δίνει ο καθένας και ας ειναι κ πολλών ετών.
Θα σου πρότεινα να αγοράσεις Daytona sprinter 125 ειναι made of Taiwan.
Kανει 1900 ευρώ κ έχεις καινούργιο παπι κούτα με 2 χρονια εγγύηση μηχανικα κ ηλεκρολογικα. Δεν καίει τίποτα.... τελική ταχύτητα στα 100 km τάπα... Δεν ειναι τυχαίο οτι τα περισσότερα delivery καταστήματα εχουν στο στόλο τους αυτο το παπι....ειναι Σκυλιά!!!
Τωρα αν θες Ιάπωνα θα σκάσεις 3000+ αλλα ξέρεις πληρώνεις την επωνυμία περισσότερο....

Milfshake

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2024
Like
166
Πόντοι
1
Κοίτα οι τιμές των μεταχειρισμενων ειδικα των ιαπωνικών εχουν πάρει τον ανήφορο.....οσο γουστάρει το δίνει ο καθένας και ας ειναι κ πολλών ετών.
Θα σου πρότεινα να αγοράσεις Daytona sprinter 125 ειναι made of Taiwan.
Kανει 1900 ευρώ κ έχεις καινούργιο παπι κούτα με 2 χρονια εγγύηση μηχανικα κ ηλεκρολογικα. Δεν καίει τίποτα.... τελική ταχύτητα στα 100 km τάπα... Δεν ειναι τυχαίο οτι τα περισσότερα delivery καταστήματα εχουν στο στόλο τους αυτο το παπι....ειναι Σκυλιά!!!
Τωρα αν θες Ιάπωνα θα σκάσεις 3000+ αλλα ξέρεις πληρώνεις την επωνυμία περισσότερο....
Αξίζει και σε μεταχειρισμένο το συγκεκριμένο , είχα δει στο car παλιότερα με 800€ , αναλόγως τα χλμ πάντα παίζει μέχρι και 1000-1200, αλλά να'ναι σε καλή κατάσταση. Μόνο τα πλαστικά του δεν είναι πολύ ποιοτικά. Ο κινητήρας είναι καλός και επίσης μπορείς να ξαναβάλεις επάνω μαμά κινητήρα καινούριο. Γενικά τα παπιά και τα σκούτερ έχουν πάρει την ανιούσα λόγω ζήτησης , όπως και τα ανταλλακτικά τους, αλλά πάντα υπάρχουν λύσεις.

Beast of Burden

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2015
Κριτικές
26
Like
1.080
Πόντοι
371
Αγορά φτηνού παπού διάβασα και λέω δεν έχει όριο η ανωμαλία σας εδώ μέσα

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
103.251
Πόντοι
16.131
Για τα μηχανάκια τις daytona έχετε προσωπική εμπειρία ? Μου αρέσει ένα 125 σκούτερ που βγάζει! Τώρα έχω ένα kymco από το 2007 λειτουργικό αλλά πλέον έχουν ξεκινήσει τα σημάδια γύρανσης πάνω του! Μένω σε επαρχία οπότε δεν κάνω αποστάσεις!
απ τα καλυτερα τοσο καλα που εργοστασιο με αυτο το ονομα δεν υπαρχει..... ειναι ενα βαπτισμενο brand απο τον γκοργκολη αυτο τα λεει ολα

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
103.251
Πόντοι
16.131

sparos-gr

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Οκτ 2015
Κριτικές
20
Like
1.207
Πόντοι
1.071
απ τα καλυτερα τοσο καλα που εργοστασιο με αυτο το ονομα δεν υπαρχει..... ειναι ενα βαπτισμενο brand απο τον γκοργκολη αυτο τα λεει ολα
Και το kymco το 2007 που το πήρα δεν είχε καλύτερη φήμη αλλά βγήκε καλό!
Τα συγκεκριμένα μηχανάκια τα βρίσκεις σε πολλά κράτη με άλλο όνομα!
Προσωπικά θέλω να έχει επίπεδο πάτωμα και όσο το δυνατόν μεγάλο κενό για να βάζω πράγματα!
Τα σκουτερ που δεν έχουν κενό στα πόδια δεν μου είναι χρήσιμα, καλύτερα σε παπί να έχεις και ποδόφρενο!
Επίσης θέλω να έχει και μανιβέλα γιατί μια φορά θα μείνεις απο μπαταρία αλλά θα είναι εκείνη η φορά που θα σε γαμήσει το περισσότερο!
Κάποιο μοντέλα τις yamaha που βλέπεις τιμές συγκρίσιμες με τα κινέζικα είναι γιατί φτιάχνονται στην Ινδία όχι στην ιαπωνία!

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
26.638
Πόντοι
5.006
με 50 ευρω τον μηνα θα σε πηγαινοφερνει ο αθηναιος στην πλατη του....:coffee:

OP
OP
K

kostasgg87

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2023
Like
164
Πόντοι
1
απο βεντζινη αυτα τα euro 4 κτλ καινε λιγοτερο?

diamantino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2018
Κριτικές
1
Like
3.905
Πόντοι
456
Και το kymco το 2007 που το πήρα δεν είχε καλύτερη φήμη αλλά βγήκε καλό!
Τα συγκεκριμένα μηχανάκια τα βρίσκεις σε πολλά κράτη με άλλο όνομα!
Προσωπικά θέλω να έχει επίπεδο πάτωμα και όσο το δυνατόν μεγάλο κενό για να βάζω πράγματα!
Τα σκουτερ που δεν έχουν κενό στα πόδια δεν μου είναι χρήσιμα, καλύτερα σε παπί να έχεις και ποδόφρενο!
Επίσης θέλω να έχει και μανιβέλα γιατί μια φορά θα μείνεις απο μπαταρία αλλά θα είναι εκείνη η φορά που θα σε γαμήσει το περισσότερο!
Κάποιο μοντέλα τις yamaha που βλέπεις τιμές συγκρίσιμες με τα κινέζικα είναι γιατί φτιάχνονται στην Ινδία όχι στην ιαπωνία!
αυτο με το χωρο ειναι πολυ σωστο .Φευγω παλι στο Πουκετ για 2 μες ,και ενω εδω εχω το v-strom 650 εκει νοικιαζω σκουτερ και τι πραγματα βαζω μπροστα στα ποδια μου , 3 σακουλες ψωνιαμ ,εχει ενα κρικο ,καιτα κρεμας και στεκονται στο δαπεδο, και εν αμεγαλο σακκιδιο ,γεματο ,το ρυθμιζω να ακουμπα πισω στη σελα , και μιλαμε οσα περνει η 52 λιτρα βαλιτσα στη μεγαλη ισως και περισοτερα , συν τουν πως δεν βρεχονται τα ποδια ,και το αυτοματο σασμαν ειναι ανσεη ,πολυ τα γουσταρω , αλλα εδω η δεν χρειαζομαιο καθολου μηχανη ,αφου μενω σε μικρη πολη , η μεγαλη να παω Αθηνα η διακοπες

OP
OP
K

kostasgg87

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2023
Like
164
Πόντοι
1
αυτο με το χωρο ειναι πολυ σωστο .Φευγω παλι στο Πουκετ για 2 μες ,και ενω εδω εχω το v-strom 650 εκει νοικιαζω σκουτερ και τι πραγματα βαζω μπροστα στα ποδια μου , 3 σακουλες ψωνιαμ ,εχει ενα κρικο ,καιτα κρεμας και στεκονται στο δαπεδο, και εν αμεγαλο σακκιδιο ,γεματο ,το ρυθμιζω να ακουμπα πισω στη σελα , και μιλαμε οσα περνει η 52 λιτρα βαλιτσα στη μεγαλη ισως και περισοτερα , συν τουν πως δεν βρεχονται τα ποδια ,και το αυτοματο σασμαν ειναι ανσεη ,πολυ τα γουσταρω , αλλα εδω η δεν χρειαζομαιο καθολου μηχανη ,αφου μενω σε μικρη πολη , η μεγαλη να παω Αθηνα η διακοπες
sym symphony αξιζει καλυτερα απο παπια γενικα? και ειδικα απο αυτα της daytona?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom