Νέα

Αγορά φτηνού παπιού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kostasgg87
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 36
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kostasgg87

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2023
Like
164
Πόντοι
1
καλησπερα
θελω να αγορασω παπι κατω απο 1000 ευρω αξιζουν κατι τετοια κινεζικα?

υπαρχει περιπτωση να βγαλει ζημια?

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
103.251
Πόντοι
16.131
καλησπερα

Για να βγάλει ζημιά πρέπει πρώτα να δουλεύει

Kaloeros

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
213
Like
5.437
Πόντοι
12.105
καλησπερα

Αδερφέ, όταν αυτό κάνει αρκετά κάτω από τα μισά λεφτά των κανονικών παπιών, πως γίνεται να ρωτάς "αν θα βγάλει ζημιά". Δηλαδή αν δεν βγάλει αυτό πιο θα βγάλει; το καλύτερο/ακριβότερο; Μάζεψε χρήματα να πάρεις ένα καλύτερο και επώνυμο πχ Daytona, παρά να μπλέξεις με τα άγνωστα.

Προσωπικά έχω ακόμα τον πάπο μου (εμένα είναι αρσενικός) Kawasaki Kaze-R 115 του 2000, τον έχω στο γκαράζ για back up. Έχω συναισθηματικό δέσιμο μαζί του. Τον είχε και ο γιός μου 3 χρόνια σε νησί, που όλα σάπιζαν από την υγρασία, και αυτός τζάμι άθικτος. Κυκλοφορεί κανονικότατα και άψογα, και δεν με έχει προδώσει ποτέ. Ιάπων παλαιάς κοπής και αθάνατος!

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
173
Like
39.446
Πόντοι
37.762
καλησπερα

Για να κανεις καταδρομικες στο μεταξι το θελεις?

:coffee:

Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
35
Like
6.183
Πόντοι
7.195
καλησπερα

Εντελώς προχειράτζα θα είναι, αλλά αν πιάνουν λίγο τα χέρια σου πάρτο.
Για τη χαμηλή τιμή, το πιθανότερο να είναι ανεξάρτητες εισαγωγές εκτελωνισμένες παλιότερα, γιούρο 3-4 ίσως, αλλά τι σε νοιάζει, καλύτερα.

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
103.251
Πόντοι
16.131
eddie-guerrero.gif

OP
OP
K

kostasgg87

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2023
Like
164
Πόντοι
1
Εντελώς προχειράτζα θα είναι, αλλά αν πιάνουν λίγο τα χέρια σου πάρτο.
Για τη χαμηλή τιμή, το πιθανότερο να είναι ανεξάρτητες εισαγωγές εκτελωνισμένες παλιότερα, γιούρο 3-4 ίσως, αλλά τι σε νοιάζει, καλύτερα.
εμενα με νοιαζει να αντεχει . παντως με τις μποτες τις κινεζικες εχω να πω οτι αντεξαν 3 χρονια ενω οι γαλλικες σε 1 τα φτηνουν . επισης το χιαομι πανφτηνο απ το 19 εχει πεσει 3 φορες δε καταλαβαινει τιποτα. και το 2ο που πηρα το 22 4 φορες επεσε εχει σπασει το πισω γυαλι επισης μια χαρα

Odin_

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
54
Like
78.927
Πόντοι
23.656
καλησπερα

....αρχοντα, οχι δεν αξιζουν και ναι θα βγαλει ζημιες!
Κακης ποιοτητας κατασκευη, φθηνιαρικα μη ασφαλη κραματα μεταλλου (κινητηρας, σκελετος, παρελκομενα) οπως και κακης ποιοτητας πλαστικα που σε κανα τριμηνο θα εχουν ξεραθει-σπασει ολα ή θα τριζουν μεχρι να κοψουν πιρους :confused:
Και δεν μιλαω μονο για το συγκεκριμενο αλλα για τα πασης φυσις φθηνα μηχανακια που θα αναγκαστεις να πληρωνεις συνεχως ή να το πεταξεις κ να παρεις αλλο, αλλωστε ως γνωστον "Η φθηνια τρωει τον παρα"!
Επισης μην πεσεις στην παγιδα του "στο ιδιο εργοστασιο γινονται με το ..... (επωνυμο παπι) απλα ειναι φθηνο γιατι δεν πληρωνεις μαρκα", οχι δεν πληρωνεις μαρκα, πληρωνεις ποιοτητα-ασφαλεια και προδιαγραφες που βαζει η "επωνυμη" ακριβη μαρκα στο εργοστασιο και οχι η φθηνιαρικη.
Προταση μου, εαν εχεις οικονομικο ταβανι το χιλιαρικο, βρες ενα μεταχειρισμενο παπι επωνυμο (Honda, Kawasaki, Yamaha), περασε το ενα μηχανικο ελεγχο κ φανοποιο και παρτο. Αλλιως δωσε παραπανω χρηματα και παρε ενα καινουριο, θα την κανεις γρηγορα την αποσβεση απο τις βενζινες, τελη και σερβις που θα γλυτωσεις.

υγ. μν ξεχασεις να παρεις κ ενα καλο κρανος και ενα μπουφαν με προστατευτικα (κοκκαλα) :hi:

Giannis.mt

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2023
Κριτικές
1
Like
2.563
Πόντοι
446
καλησπερα

Aδερφε,τα παπια που κυκλοφορουν εξω τα σπανε και βαζουν lifan κινητηρες οι οποιοι μετα απο λιγο καιρο ειναι για πεταμα,που η Lifan εχει και καποια χρονια στην αγορα..........Το φτηνο το κρεας λενε στο χωριο μου το τρωνε τα σκυλια,ΠΕΤΑΜΕΝΑ ΛΕΦΤΑ.Παρε ενα kaze-r 115,cbf125,cbr125 η κανα supra του 2000 στα ιδια λεφτα,πιο πολλα χρονια θα σου βγαλουν

Διαγραμμένο μέλος 82386

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
5.189
Πόντοι
736
εμενα με νοιαζει να αντεχει . παντως με τις μποτες τις κινεζικες εχω να πω οτι αντεξαν 3 χρονια ενω οι γαλλικες σε 1 τα φτηνουν . επισης το χιαομι πανφτηνο απ το 19 εχει πεσει 3 φορες δε καταλαβαινει τιποτα. και το 2ο που πηρα το 22 4 φορες επεσε εχει σπασει το πισω γυαλι επισης μια χαρα
Τύπε υπάρχουν και καλά κινέζικα προϊόντα.
Υπάρχουν και μάπες ενετελώς.
Μην κρίνεις από ένα προϊόν τα πάντα.

Και η Boeing κινέζικα εξαρτήματα έπαιρνε πάντα. Και τα αεροπλάνα πέταγαν.
Μετά όμως ήθελε να κάνει οικονομία και άλλαξε προμηθευτή. Πάλι Κινέζο αλλά τον φτηνό.
Και τώρα πέφτουν...

Τα συγκεκριμένα μηχανάκια δεν βλέπω καλά reviews...

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
20
Like
28.303
Πόντοι
6.246
Φιλε μου καλυτερα κανε υπομονη,μαζεψε λεφτα να κανεις την δουλεια σου οπως πραγματικα χρειαζεσαι ωστε να μη κλαις αργοτερα.Παρε κατι καλο,Crypton η Innova,αν αντεχεις φτασε στο επιπεδο καινουριου,κατι που πραγματικα θα ευχαριστιεσαι.Μην αποκλειεις και τα σκουτερ.Οτι πιο εξελιγμενο η καινουριο.Φυσικα ρωτα μαστορια σε συνεργεια να σου λενε τι παιζει απο ανθεκτικοτες.Εκμεταλελυσου το καθε τι που θα σε κανει να χαιρεσαι μετα το οχημα σου.Ευχομαι τα καλυτερα!(Παιξε και πιο πανω πχ 250cc κ σε στυλ μηχανη αντι παπι,ισως να σου αρεσει,αλλιως πολυ προσοχη στα μεταχειρισμενα αν πας σε αυτα)

Bestman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
2.734
Πόντοι
456
125 κυβικά το θέλετε για να πηγαίνετε από το δωμάτιο στο σαλόνι;
Καλύτερα ένα μτχ σκούτερ 200+, να τσουλαει λίγο

Rokko28

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Οκτ 2007
Κριτικές
33
Like
3.717
Πόντοι
8.345
Τύπε όλα έχουν να κάνουν με το τι χρήση θέλεις να κάνεις με αυτό που θα πάρεις, πόσα χλμ θα κάνεις, άν υπάρχει διαθέσιμο συνεργείο που θα μπορεί να στο φτιάξει, άν υπάρχουν διαθέσιμα ανταλακτικά διαθέσιμα, πόσο κοστίζουν και κατα πόσο μπορείς να μοντάρεις ανταλακτικά απο άλλη εταιρεία.
Επίσης και μέχρι πόσα κυβικά έχει δίπλωμα, όπως και σε ποιά περιοχή της Ελλάδας μένεις.

Rokko28

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Οκτ 2007
Κριτικές
33
Like
3.717
Πόντοι
8.345

Bestman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
2.734
Πόντοι
456
Έχει να κάνει με την ενεργητική ασφάλεια, αν ξέρεις τι είναι..
Βάλε ζακέτα αν κρυώνεις

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.532
Πόντοι
3.556
Ρώτα το μέλος που ανέβαζε στο δικό του παπί επαγγελματίες και τις πήγαινε για σουβλάκια ... ξέρει και από παπί και από βέσπα :confused::coffee:

• Ουάου
Αντιδράσεις: Nubic

Nubic

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
11
Like
22.829
Πόντοι
6.246
Ρε γαμώτο πάλι... Καλά εδώ στο μπου που είμαστε όλοι μεγιστάνες έρχεστε και ρωτάτε ποιο είναι το πιο φτηνό μηχανάκι να πάρετε; Σε λίγο θα βγει και νήμα "την έχω μικρή και μου έχει πέσει η αυτοπεποίθηση"

Σήκω Αντρέα για να δεις.... τα ξεφτιλίκια μας

Rokko28

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Οκτ 2007
Κριτικές
33
Like
3.717
Πόντοι
8.345
Έχει να κάνει με την ενεργητική ασφάλεια, αν ξέρεις τι είναι..
Βάλε ζακέτα αν κρυώνεις
Η ενεργητική ασφάλεια δεν είναι για όλους τους οδηγούς, είναι χρήσιμη αν ξέρεις να οδηγάς και ακόμα καλύτερα αν ξέρεις τί οδηγάς και σαφώς δεν είναι χρήσιμη σε όλους στην καθημερηνότητά τους.
Όσο για την ζακέτα δεν χρειάζεται, εκτός και αν συνεχίσεις να γράφεις τέτοια εύστοχα σχόλια.

sparos-gr

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Οκτ 2015
Κριτικές
20
Like
1.207
Πόντοι
1.071
Για τα μηχανάκια τις daytona έχετε προσωπική εμπείρία ? Μου αρέσει ένα 125 σκούτερ που βγάζει! Τώρα έχω ένα kymco απο το 2007 λειτουργικό αλλά πλέον έχουν αρχίσει τα σημάδια γύρανσης πάνω του! Μένω σε επαρχεία οπότε δεν κάνω αποστάσεις!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom