Νέα

Αγκύρας 1

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alitis4
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
108
Πόντοι
66
        Ποτε εσυ εισαι ο ενας ο μοναδικος ο απολυτος ο πλατωνικος. Ολοι οι αλλοι ειναι για το κρεβατι μου........ :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Ο πλατωνικός είναι ο τέλειος έρωτας και δεν είναι μονον πνευματικός!!! Τουλάχιστον αυτά ισχυρίζεται ο ίδιος ο Πλάτωνας στο "Φαίδρο" του, αν κατάλαβα διαβάζοντάς τον σωστά. Όσο για τον απόλυτο και τον αιώνιο συμφωνώ απόλυτα μαζί σου, είμαστε πλασμένοι ο ένας για τον άλλον :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

Επισκέπτης
Ο πλατωνικός είναι ο τέλειος έρωτας και δεν είναι μονον πνευματικός!!! Τουλάχιστον αυτά ισχυρίζεται ο ίδιος ο Πλάτωνας στο "Φαίδρο" του, αν κατάλαβα διαβάζοντάς τον σωστά. Όσο για τον απόλυτο και τον αιώνιο συμφωνώ απόλυτα μαζί σου, είμαστε πλασμένοι ο ένας για τον άλλον :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

Ο πλατωνικος ερωτας ειναι η μεγαλυτερη απογειωση του μυαλου στο επακρο των αισθησεων . Ειναι δε παντα μαγευτικος γιατι ειναι ανεκπληρωτος............ :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
108
Πόντοι
66
     Ο πλατωνικος ερωτας ειναι η μεγαλυτερη απογειωση του μυαλου στο επακρο των αισθησεων . Ειναι δε παντα μαγευτικος γιατι ειναι ανεκπληρωτος............ :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Κάνεις μεγάλο λάθος!!! Συμφωνα με τον Πλάτωνα στον περίφημο "Φαίδρο" του ο επονομαζόμενος από τους μεταγενέστερους πλατωνικός έρωτας είναι βιώσιμος, απλούστατα είναι ταυτόγχρονα σωματικός και πνευματικός. Η έννοια του πλατωνικού έρωτα, όπως πολλές έννοιες που χρησιμοποιεί στις παραβολές του ο Πλάτωνας, είναι παραξηγημένη!!! Ο Ιησούς Χριστός κατά τύχη δανειστηκε μερικές από αυτές. :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
50.626
Πόντοι
26.385
[size=15pt]ΖΟΥΛΕΥΩΩΩΩΩΩΩΩΩ....Ευακι μου που εισαι κοριτσαρα μου.............[/size]

Επισκέπτης
Κάνεις μεγάλο λάθος!!! Συμφωνα με τον Πλάτωνα στον περίφημο "Φαίδρο" του ο επονομαζόμενος από τους μεταγενέστερους πλατωνικός έρωτας είναι βιώσιμος, απλούστατα είναι ταυτόγχρονα σωματικός και πνευματικός. Η έννοια του πλατωνικού έρωτα, όπως πολλές έννοιες που χρησιμοποιεί στις παραβολές του ο Πλάτωνας, είναι παραξηγημένη!!! Ο Ιησούς Χριστός κατά τύχη δανειστηκε μερικές από αυτές. :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

Ε τοτε εχω παρεξηγησει και εγω .Προσωπικα θα ηθελα τον ερωτα μας εκτος απο πνευματικο να εχει σαρκα και οστα .Για να μπορω να σε πεθαινω. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
108
Πόντοι
66
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
50.626
Πόντοι
26.385
Καλα το υποψιαστηκα οτι το Μαριανακι θελη και σαρκα Μαρουλια
αντε νασε δω τωρα............... :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:

Επισκέπτης

Αχ μαγευτικε μου ρητορα ακομη και ο δημοσθενης ωχριουσε μπριστα σου :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
8
Πόντοι
166
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
50.626
Πόντοι
26.385
Το Ευακι μου δεν βλεπω πουθενα και ανησυχω..................
[size=15pt]Ευακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι[/size]

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
8
Πόντοι
166
Το Ευακι μου δεν βλεπω πουθενα και ανησυχω..................
[size=15pt]Ευακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι[/size]
Ερε βιαστηκε περιμενε να ετοιμαστη και η κινηση στους δρομους :rockon: :rockon: :rockon:

Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
50.626
Πόντοι
26.385
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
108
Πόντοι
66
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
50.626
Πόντοι
26.385
Κυριες μου και Κυριοι καλο απογευμα παω λιμνη βουλιαγμενης
για μπανακι..................... :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom