Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Παρε κι αυτο για να δεις πως με εκανες να νιωσο ως γυναικα πλεων μετα απο αυτον τον χωρησμο![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ευακι μου. Γυναικαρα μου. Καλησπερα και σε σενα. :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Καλα γυναικαρα μου. Εσυ? Δεν μου λες. Το κεφαλι του μαρουλια γιατι δεν του το εσπασες ακομα?Καλησπερα Κομαντο μου καλα εισαι ???????????????????????????????????????

Καλησπερα στο ομορφοκοριτσο και στην υπολοιπη παρεα
Καλα γυναικαρα μου. Εσυ? Δεν μου λες. Το κεφαλι του μαρουλια γιατι δεν του το εσπασες ακομα?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Ε καλα τοτε κοριτσαρα μου. Εχω μια καλυτερη προταση. Στειλτον στην Μαριαννα να του κανει το τραπεζι.Οχι αγαπη μου δεν ειμαι τοσο κακια να του σπασω και το κεφαλι ....... Ημαρτων δεν κανω τετεια πραγματα απαπαπαπαπα οπως λεει και το Δεσποινακι![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Πολυ καλα αλλα και αρκετα μακρια που δεν μπωρο να ρθω να σε απολαυσωΚαλησπερα ομορφε........ καλα εισαι ????
Ε καλα τοτε κοριτσαρα μου. Εχω μια καλυτερη προταση. Στειλτον στην Μαριαννα να του κανει το τραπεζι.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Πολυ καλα αλλα και αρκετα μακρια που δεν μπωρο να ρθω να σε απολαυσω

Δεν κανει σταση εδωΜε την Λουφθχανσα Η αποστασης μηδενιζονται καρδια μου![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Δεν κανει σταση εδω![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Και πολυ κριμαΤι κριμα :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
Ξερεις ειμαι και δασκαλος στο jiou-jitsou επεισης. ;) ;) ;) ;) ;) Ωχ μαρουλια τελικα το κοριτσι αποφασησε να σου δωσει ενα μαθηματακι. Φυλαξου.Εννοειται οτι αυτο θα κανω κομαντο μου![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Να σου πω Κομαντο μου .... Θα με μαθεις καμια τεχνη του Στρατου μια που εισαι κομαντο για να τον κανω Μπαουλο![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Ξερεις ειμαι και δασκαλος στο jiou-jitsou επεισης. ;) ;) ;) ;) ;) Ωχ μαρουλια τελικα το κοριτσι αποφασησε να σου δωσει ενα μαθηματακι. Φυλαξου.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Δεν σε ειχανε στην αρχη και σε προτεινα το βαλανε μεταΑΑΑ Κομαντο μου με ειδα και μεσα στο θρεντ ΜΙΣΣ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Λοιπον Θελω Δραστικα μετρα για την ψηφοφορια![]()
![]()
Δεν σε ειχανε στην αρχη και σε προτεινα το βαλανε μετα

Μην δινεις και πολλη σημασια μη χαλας την καρδια σουΕτσι ειναι αγαπη μου γιατη Ταραζοντε![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Δραστικοτατα γυναικαρα μου. Με χερια και με ποδια (και τα τρια). ;) ;) ;) ;) ;)ΑΑΑ Κομαντο μου με ειδα και μεσα στο θρεντ ΜΙΣΣ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Λοιπον Θελω Δραστικα μετρα για την ψηφοφορια![]()
![]()