Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
καληνυχτα στα μωρα..... ραντεβού το σαββατο :-* :-* :-* :-* :-*

περασα σημερα αλλα δεν βγηκες να σε δω με ρωτησε η τσατσα πρωην κοπελα του μαγαζιου ζωη ηρω αν σε ξερω της ειπα ναι κ έφυγα μα ουτε ματι δεν μπορεις να παρεις ποια.....καληνυχτα στα μωρα..... ραντεβού το σαββατο :-* :-* :-* :-* :-*
Δεν είναι τέτοια η Μπάρμπι τύπε :Sπερασα σημερα αλλα δεν βγηκες να σε δω με ρωτησε η τσατσα πρωην κοπελα του μαγαζιου ζωη ηρω αν σε ξερω της ειπα ναι κ έφυγα μα ουτε ματι δεν μπορεις να παρεις ποια.....
περασα σημερα αλλα δεν βγηκες να σε δω με ρωτησε η τσατσα πρωην κοπελα του μαγαζιου ζωη ηρω αν σε ξερω της ειπα ναι κ έφυγα μα ουτε ματι δεν μπορεις να παρεις ποια.....
δουλευω με υπιρεσεια... και οχι με κοπελλα που εργαζεται
.... και ειναι χαζό να λες οτι δεν βγαίνουμε στο σαλόνι.
... αλλα κατσε
γιατι τόσος κόσμος έρχεται...Δεν είναι τέτοια η Μπάρμπι τύπε :S
Βατραχάκι!!! έχεις καύλες μετά της 2? τότε έχει που διανυκτερεύουν αρκετά..{σαν τα φαρμακεια} εκεί τα κορίτσια δεν διανυκτερεύουν, και μετά… για το μάτι,ξέρεις τη σπαστικό είναι, να βλέπει μια κοπέλα και η τσατσα τους ιδίους και τους ιδίους, δίχως να περνανε ποτέ? Γαματα… γι’ αυτό λοίπον, μην πηγαίνεις άδικα… στο λέω εκ πείρας…….περασα σημερα αλλα δεν βγηκες να σε δω με ρωτησε η τσατσα πρωην κοπελα του μαγαζιου ζωη ηρω αν σε ξερω της ειπα ναι κ έφυγα μα ουτε ματι δεν μπορεις να παρεις ποια.....

Μια παριμοια λέει!!{ Όποιος νύχτα περπατει, λάσπες και σκατα πατεί..} σορυ κιόλας…μεσανυχτα θα εισαι εκει????/

ειπα οτι η κοπελα εργαζοταν οχι εργαζεται ακομη...δεν θα ξεχασω και αυτα που εχω γαμησει σε παρακαλω...στην τεληκη δεν χριαζεται να ρωταει αν εχω ξαναπαει στο μαγαζι.παντα μ ξενερώνει αυτο παντου σε οικο οχι συγκεκριμένα και κατι ακομα αμα δεν δεις δεν ερχεται η ορεξη ξερεις ποσες φορες εχω γαμηση γιατι απλος ειδα...
Καλημέρα Μαριάννα καλό Σαββατοκύριακο![]()

καλησπερα μωρα μου... σας περιμενω απο τωρα στο κρεβατι μου...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()