Ναι ναι καιρος για τριο![]()
Ειμαι μεσα, εγω εσυ και η barbie !!!

Ναι ναι καιρος για τριο![]()

τι θα γινει μας καβλωσατε πρωι πρωι....και δεν εχω και ομπρελαΑχ κρυο ...μια αγκαλια :'( :'( :'(
Αχ κρυο ...μια αγκαλια :'( :'( :'(
και εγω....![]()
![]()
![]()
Το Μαριαννακι, δεν ειναι μεσα στο τριο ???

Κι εγω το ιδιο Μαριαννα μου!!Ανεβαστε καμια φωτο τα δυο σας να καβλωσουμε και φυγαμε μωρα μου!Φωτια μεσα στη βροχη!!!Kαλα ειμαι ματια μου :-* λιγο καταθλιψουλα μου προκαλει η βροχη καθοτι ειμαι λατρης του ηλιου :'(

Σημερα εκτακτως στην βαρδια μου θα ειναι η μπαρμπι και τριτη τεταρτη δηλ.στις βαρδιες της μπαρμπι θα ειμαι εγω. Ας οψοντε τα γυρισματα![]()
![]()
![]()
![]()

ακομα γυρισματα γινοναται..θα σε ενημερωσω.. :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Ε! όχι ρε πέδες, και τέτοια σύγκρισι. Εάν μιλάμε για την Δέσποινα στην Φυλής? Ε!!!! οχι ρε! Έλεος!!!!!!!!!!!!!!!!!!Βλεπω σε αλλο θρεντ να συγκρινουν την μπαρμπι με την δεσποινα. Η δεσποινα σαφως ειναι μια κουκλαρα αλλα η συγκριση αστοχη . Βεβαια περι ορεξεως κολοκυθοπιτα αλλα το μπαρμπουνι μας δεν συγκρινεται με καμια.........

Έχει καμία σχέση? ΤΕΛΟΣ!!! Τα ΜΩΡΑ! του ΑΓΚΥΡΑΣ! δεν παίζονται..Σημερα εκτακτως στην βαρδια μου θα ειναι η μπαρμπι και τριτη τεταρτη δηλ.στις βαρδιες της μπαρμπι θα ειμαι εγω. Ας οψοντε τα γυρισματα![]()
![]()
![]()
![]()
Έχει καμία σχέση? ΤΕΛΟΣ!!! Τα ΜΩΡΑ! του ΑΓΚΥΡΑΣ! δεν παίζονται..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Έχει καμία σχέση? ΤΕΛΟΣ!!! Τα ΜΩΡΑ! του ΑΓΚΥΡΑΣ! δεν παίζονται..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

barbie polu gamhsi...e?
vickaki pou eisai??

barbie polu gamhsi...e?
vickaki pou eisai??