Είσαι τέλεια......αγορι μου ολες η κοπελες που δουλευουμε στο αγκυρας.1 εχουμε χαρτια ....

Είσαι τέλεια......αγορι μου ολες η κοπελες που δουλευουμε στο αγκυρας.1 εχουμε χαρτια ....

Εχεις χαρτιά από ιατρικές εξετάσεις;
[/
Τελικα πρεπει η να χανεις η να εισαι βαλτος.Και αδεια εχω και βιβλιαριο υγειας.Αν ηξερες δεν θα ρωταγες γιατι σε ΑΥΤΟ το μαγαζι δεν υπαρχει και δεν υπηρχε ποτε περιπτωση να δουλευε καποια χωρις τα νομιμα χαρτια της. Αυτους τους υπαινιγμους αλλου οχι εδω.....................
να εισαι καλα... :-* :-* :-*αλλα καποιος πρεπει να βαλη ενα τελος με τον κυριο...Είσαι τέλεια......![]()
Βρε Βίκυ ειλικρινά δεν θέλω να σε προσβάλω, αλλά αφού νομικά είσαι άνδρας (το πως νοιώθεις εσύ, ο γκόμενός σου και οι πελάτες σου είναι εντελώς άλλο θέμα) πως γίνεται να έχεις "χαρτιά" σαν "κορίτσι";
Εκτός αν γίνεται να έχεις σαν "αγόρι" που δεν το ξέρω.
Βρε Βίκυ ειλικρινά δεν θέλω να σε προσβάλω, αλλά αφού νομικά είσαι άνδρας (το πως νοιώθεις εσύ, ο γκόμενός σου και οι πελάτες σου είναι εντελώς άλλο θέμα) πως γίνεται να έχεις "χαρτιά" σαν "κορίτσι";
Εκτός αν γίνεται να έχεις σαν "αγόρι" που δεν το ξέρω.
να εισαι καλα... :-* :-* :-*αλλα καποιος πρεπει να βαλη ενα τελος με τον κυριο...
Απο τον νομο του 1999 μπορουν να δηλωθουν ΑΤΟΜΑ και οχι μονο γυναικες οπως ηταν παλια γιαυτο μπορουν να εργαζοντε ατομα σαν και εμενα αλλα νομιμα πια.
Απο τον νομο του 1999 μπορουν να δηλωθουν ΑΤΟΜΑ και οχι μονο γυναικες οπως ηταν παλια γιαυτο μπορουν να εργαζοντε ατομα σαν και εμενα αλλα νομιμα πια.
Έτσι!Απο τον νομο του 1999 μπορουν να δηλωθουν ΑΤΟΜΑ και οχι μονο γυναικες οπως ηταν παλια γιαυτο μπορουν να εργαζοντε ατομα σαν και εμενα αλλα νομιμα πια.

και μπαμπη τον λες..Συγγνωμη...χωρις να θελω να προσβαλω κανεναν...και η Μπαρμπι...πρωην αγορι δεν ειναι?
Συγγνωμη...χωρις να θελω να προσβαλω κανεναν...και η Μπαρμπι...πρωην αγορι δεν ειναι?

μωρο μου.. δεν με λετε και χαραλαμπο!!! εμενα δεν με χαλαει καθολου..και μπαμπη τον λες..
Συγγνωμη...χωρις να θελω να προσβαλω κανεναν...και η Μπαρμπι...πρωην αγορι δεν ειναι?
θα ΣΗΜΕΧΕΙΣΟ τι σημαινει?ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 1 ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΝ ΜΑΡΙΑΝΝΑ...ΚΑΙ ΘΑ ΣΗΜΕΧΕΙΣΟ ΜΕΧΡΗ ΤΙΣ 1 ΤΟ ΒΡΑΔΥ.....ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Νομικά όποια το κόψει θεωρείται γυναίκα.
λογικά δεν αρκεί η εγχείρηση, αλλά θα πρέπει να γίνει και μία διαδικασία σε κάποιο μικρό δικαστήριο διότι ο ληξίαρχος δεν μπορεί να καταχωρήσει βεβαίωση γιατρού ότι προέβη σε αλλαγή στον Χ πελάτη.