Νέα

Αγκύρας 1

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alitis4
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (1 μέλη και 19 επισκέπτες)
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
108
Πόντοι
66
   Ναι βρε Μαρουλια μου περι ορεξεως κολοκυθοπιτα σε αλλους αρεσουν τα Μαρουλια και σε αλλους τα Λαχανα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:  και σε αλλες οι Σαμπανιες  :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

Από το μπουκάλι πίνει τη σαμπάνια; Για μπύρα την πέρασε; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Καληνύχτα και όνειρα γλυκά  :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

CRIS 38

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
16
γιωργο γατε για σενα καρνταση...καλημερα φιλαρακι

enetline

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Καλημέρα Μαριαννακι  :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* να ..... :headbang:, δεν ειδα κανενα pm, με ξεχασες?????????? :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2:

enetline

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
      Καλημερα μωρο μου :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* Χθες ειχαμε( υποτιθεται) πορεια και δεν ασχοληθηκα με τον υπολογιστη.  :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

Κουκλί μου ........  :-* :-* :-* :-* :-* οκ! για εχθές, άρα να περιμένω απάντηση σήμερα;  :s&m_2: οκ?????? ΣΚ, θα είσαι εκεί?

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
8
Πόντοι
166
Καλημερα Μαριαννα  :-* :-*

Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Γεια & απο εμενα!  ;)

Η Εva τι ωρα ξεκιναει βαρδια σημερα & μεχρι τι ωρα ειναι περιπου εκει??

ευχαριστω  ;)

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom