Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Καλημέρα Ευάκι μου και καλή χρονίά να έχεις κούκλα μου! Το καρκινάκι σου!!!!!!!!!!!!!!please check your PM.

[size=19pt]Ευακι κουκλα μου Χρονια Πολλα Καλη Χρονια [/size]με υγεια, και αυτο που επιθυμεις γρηγορα να γινη πραξη (καταλαβενης για τι μιλω) :-* :-* :-* :-* :-*
,άρα εμείς που είμαστε αιλουροειδή καταλαβαίνεις τι θα κάνουμε όλο το 2010 μικρέ μου γατουλι
χι χι χι χι χι χι θα κλάψουν πολύ μαντρότοιχοι
Νιαου νιαου νιαου νιαου Μιας και το 2009 δεν καταφεραμε να ριξουμε τον μαντροτοιχο ας ελπισω οτι το 2010 θα τον γκρεμοτσακισουμε (απο σενα εξαρταται αν ανεβης)Καλή χρονιά γατουλι μου γλυκέ ….. :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Αν και το 2010 στην κινέζικη αστρολογία λέει ότι είναι η χρόνια της τίγρης,άρα εμείς που είμαστε αιλουροειδή καταλαβαίνεις τι θα κάνουμε όλο το 2010 μικρέ μου γατουλι
χι χι χι χι χι χι θα κλάψουν πολύ μαντρότοιχοι
![]()
Νιαου νιαου νιαου νιαου
καλη χρονια , με υγεια ,και χαρα , μικρη αθωα γατουλα![]()
Καλή Ερωτική χρονιά σε όλους
- Για την χρονιά της τίγρης να πω οτι ξεκιναει με βαση το Κινέζικο ημερολόγιο στις 14 Φεβρουαρίου για φέτος μιλάμε.
- Αφαιρώντας 12 χρόνια βλέπουμε τις χρονιές που ήταν της τίγρης ( οχι καμιάς αλλης )
Αυτά τα λίγα φιλικά
:-X
Αγριογατάρα μου ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ να έχεις με υγεία, λεφτά και πολύ σεξ σε όποια σειρά επιθυμείς!
(Θα είσαι στον οίκο της ηδονής σήμερα και αν ναι, μέχρι τι ώρα γιατί χρειάζομαι χάδια...)
[size=10pt]Καλη Χρονια κουκλα[/size]
θα είμαι στο μαγαζί μέχρι της 4.30 κ ……
να περασω , ή δεν θα μου ανοιξεις τιν πορτα ?
Γιατί το λες αυτό ?το έκανα ποτέ για να στο κάνω και τώρα ?
![]()
![]()