Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
A να χαθεις προστυχεμε κανεις και κοκκινιζω

Καλα του τα λες Μαριαννα μου.Του αισχρου![]()
![]()
![]()
Γεια σου Ευακι.Σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια.
μωρο μου νιαου νιαου :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Ναι,ναι,ναι.Μωρο σου και νιαου νιαου,αλλα με εχεις ξεχασει![]()
![]()
![]()
![]()
Μπορει να αργω αλλα δεν σε ξεχνω :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Ωπα τι εγινε σε στενη παρακολουθηση ο γατος, που νυχτοπερπαταΚαλησπερα μεγαλεγατε. Σε παρακολουθω αρκετο διαστημα :-* :-* :-* :-* :-* :-*
A να χαθεις προστυχεμε κανεις και κοκκινιζω
καλημερα και απο μενα γλυκο και ατιθασο γατακι!
Καλημερα σε ολους :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* νιαου
Kαλησπερα Ευα :-* :-* :-*Καλημερα σε ολους :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* νιαου
Καλησπερα Μαριαννα :-* :-* :-*Καλημερα ευακι :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
καλα ειμαι ευακι τρεχω ολο για δουλειες....θεσσαλονικη ποτε θα μας ερθεις?αντε γιατι μας αποφευγεις?Καλημερα μωρο μου :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Καλα εισαι Dimfust ???![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Καλημερα . Καλη εβδομαδα σε ολους μας και καλα χριστουγεννα να εχουμε :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Καλημερα . Καλη εβδομαδα σε ολους μας και καλα χριστουγεννα να εχουμε :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*