Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
ναι....κατι μεταξυ παραμαουντ και φοξ.....

ευα το mail box σου εισαι φισκααααα λεμεεεεεεεεεεεεεεεε δεν μπορουμε να μαθουμε κατι παραπανω απο pm.αδειασε να στο γεμισουμε εμειςςς

επισκεψεις δεχεται γιατρινα ε?????Ευα θεά μου.![]()
![]()
:-* :-* :-*
![]()
![]()
![]()
γενικοτερες πληροφοριες,δικαιολογητικα![]()
σπουδες,υποτροφιες,
φωτο σου βασικα ,στειλε μας κ το face να σε κανουμε add κ εκει...
![]()
επισκεψεις δεχεται γιατρινα ε?????

Αγαπητε μου Πανθηρα 3 μμμμμμμμμ ωραίο νούμερο αν και περισσότερο ξεσικωνωμε με το νούμερο 69 πάνω σε μάντρα και να με βλέπει και ο γείτονας….. Αν θες το βιοψολογραφικο μας όπως λέμε βιογραφικό μας θα το δεις το έχει γράψει πριν δυο τρεις σελίδες ο Αγαπημένος μας Μαρουλομπουμπουκοπαθιαρης Μαρουλιας σκέτο κλπ, Τώρα όσο για το face book κάποια στιγμή που θα συνευρεθούμε από κοντά να σου δείξω την ιατρική μου εκπαίδευση ως προς την Πεολειχία και στην σπάνια ασθένεια που ονομάζετε ρουφοκαβλιτιδα και άνω και κάτω τουρλοκολιασμα το οποίο είναι μόνο ιδιότητα μου και έχω πάρει και βραβείο στης Τσιμπουκοδρομειες 2004 όχι που θα μου τους έτρωγε η Αγγελοπούλου ,,, Τότε θα στο δώσω από κοντά το φάρμακο σου ,,,,
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Υ/Σ Είμαι φουντωμένη οπότε πρόσεχε τι λες Νιαου
[/quote
ειμαι Πανθηρας κ χρειαζομαι προσοχη σου λεωωωωωω![]()
![]()
πριν ποσταρω διαβασα ετσι λιγο τι ελεγαν τα παιδια για σενα οποτε πηρα μια πρωη ιδεα..
οσο για την ιατρικη σου εκπαιδευση ναι ναι θα πρεπει να γινει ενα συνεδριο απο κοινου για να βγουν καποια συμπερασματα![]()
![]()

Καλησπερα σε ολους . Καλησπερα σκανδιαλαρα ευα.
Καλησπερα υπερτατε ερωτα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
καλησπερα ευακι καλησπερα μαριαννα τι ωρες δουλευετε σημερα να σας επισκεφτω? πολλα φιλακια
Εβακιιιιιιιιιι ελπιζω την αλλη φορα μην μου ξανα πεις για παντριες!!!!!!!!!!! χαχαχαχαχαχαχαχα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Καλησπέρα γλυκύτατη Αφέντρα .
Πως είσαι ???????
Έμαθα ότι έκανες ένα σούπερ αυταρχικό πρόγραμμα στον Μαρουλομπουμπουκο που ακόμα δεν μπορεί να άνοιξη το Π.Σ του ……..
Λες τα τίναξε ?????? Και όχι τίποτα άλλο ακόμα περιμένω να μου γράψει το σπίτι στους Άνω Γαργαλιανους![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()