Νέα

Αγκύρας 1

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alitis4
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Καλημερα σε ολους και μια πολυ γλυκεια καλημερα στο αγαπημενο μου μαρουλινι οπου και αν βρισκεται :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

escboy

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
0
Α, Μαριάννα μου, ξέχασα να σου πώ ότι είσαι απίστευτη κούκλα, που απλά μας ομορφαίνεις τι μέρα και τη ζωή μας, όποτε σε βλέπουμε!!!!!!!!!!

Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
108
Πόντοι
66
Α, Μαριάννα μου, ξέχασα να σου πώ ότι είσαι απίστευτη κούκλα, που απλά μας ομορφαίνεις τι μέρα και τη ζωή μας, όποτε σε βλέπουμε!!!!!!!!!!

Συμφωνώ απόλυτα!! Η χθεσινοβραδινή της φωτογραφία είναι απόδειξη της ομορφιάς της!!

escboy

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
0
Κούκλα μου σε ευχαριστώ, είσαι ΘΕΑ, ΘΕΑ, ΘΕΑ........τίποτα λιγότερο.....Μας έφτιαξες πάλι τη μέρα, καλό Σ/Κ θα περάσουμε πάλι....Ματάρες μου, κουκλάρα μου εσύ!!!!!!!!! Κοίτα σε λίγο το PM

Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
50.626
Πόντοι
26.385

Συνημμένα

• 09.jpg
    09.jpg
    57,9 KB · Εμφανίσεις: 34

escboy

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
0
ΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ ΜΑΡΙΑΝΝΑ.......Πηραμε φωτιά και κοντεύουμε να τρελλαθούμε!!!!!!!!!!!! :headbang:

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
8
Πόντοι
166
Καλημερα Μαριαννα  και στην υπολοιπη παρεα                    Ευακι καλημερα

Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
50.626
Πόντοι
26.385
      Καλημερα amjik .  Μας ταραζεις πρωι πρωι με τις κουκλαρες που ποσταρεις :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
καμια τους δεν μιαζη με σενα ματια μου..........
μην μασας...... :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* 
:smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
8
Πόντοι
166
       Καλημερα γιωργο :-* :-* :-* :-*Το ευακι πιθανοτατα κοιμαται ακομα
Καλα εισαι,στην δουλεια εισαι η οχι.    Ας κοιμαται ακομη δεν μας πειραζη, αλλα αυτη χανη τετοια ωραια ημερα σημερα

Επισκέπτης
καμια τους δεν μιαζη με σενα ματια μου..........
μην μασας...... :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* 
:smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

Σε ευχαριστω αγαπημενε μου γειτονα ομως να φοβαμαι μην μου παρασυρεις τον μεγαλο μου ερωτα και τον χασω  :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:

Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
50.626
Πόντοι
26.385
      Σε ευχαριστω αγαπημενε μου γειτονα ομως να φοβαμαι μην μου παρασυρεις τον μεγαλο μου ερωτα και τον χασω  :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:
οι πληρωφοριες μου λενε ..........
οτι απο τοτε που γευτηκε τα πικαντικα φαγητα σου
δεν μπορει να φαη απο ξενη κουζινα........
:smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

Επισκέπτης
Καλα εισαι,στην δουλεια εισαι η οχι.    Ας κοιμαται ακομη δεν μας πειραζη, αλλα αυτη χανη τετοια ωραια ημερα σημερα

Καλα . Οχι δεν εργαζομαι σημερα πρωι θα ειμαι μετα τις 5 . Τωρα ειναι η μυρτω στο αγκυρας πρωινη βαρδια :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Επισκέπτης
οι πληρωφοριες μου λενε ..........
οτι απο τοτε που γευτηκε τα πικαντικα φαγητα σου
δεν μπορει να φαη απο ξενη κουζινα........
:smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

Αν οι πηγες σου βγουν αληθινες θα γινω ο πιο ευτυχισμενος ανθρωπος του κοσμου :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10

Καλημερα σε ολους  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Καλημερα Μαριαννα Ντουβλη Βρετου Μαμαλακη Βεφα Κλπ Κλπ Κλπ. Τι ωραια φωτο ειναι αυτη γλυκια μου ???????? ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Απαπαπαπαπαπαππα Και νεκρους αναστενης  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
..............
Αλλα η ποιο ωραια ειναι αυτη η φωτο με το κοκκινο  ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom