Άρα, όντως δεν πρόκειται για στιφάδο !!!μαζί θα κλαίμε μώρό μου , από ατελείωτο έρωτα![]()
![]()
![]()
![]()

Άρα, όντως δεν πρόκειται για στιφάδο !!!μαζί θα κλαίμε μώρό μου , από ατελείωτο έρωτα![]()
![]()
![]()
![]()

Εεεεε ρε διαστροφές που χω ακόμα να διδαχθώ...άκου κρεμμυδάτο!!!
ΑΑααα, για στιφάδο λέγατε!

μαζί θα κλαίμε μώρό μου , από ατελείωτο έρωτα![]()
![]()
![]()
![]()

α πα πα πα ααααα, τι είναι αυτά που βλέπουν τα ματάκια μου?? και σηκώνονται τα ...... αυτάκια μου !! :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o

Το ειπα και εγω φιλαρακι. Εχει βαλθει το Ευακι να ψαχνω τρυπα στον τοιχο εδω στο μαγαζι που ειμαι και οχι τιποτε αλλο φαντασου να μπει και κανενας πελατης εκεινη την ωρα.α πα πα πα ααααα, τι είναι αυτά που βλέπουν τα ματάκια μου?? και σηκώνονται τα ...... αυτάκια μου !! :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o

Αχ ναι περιμενουμε και ελπιζουμε εν αξιολογο πατρωναρισμα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ευακι γλυκια μου δεν σεβεσαι τιποτα πια. Φαντασου οτι ημαστε αγορακια (ενταξει μιας καποιας ηλικιας βεβαια) και μας κανεις ζημια τετοια ωρα με αυτες τις φωτο.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Αν ερθεις εσυ για πελατης Ευακι καταλαβα τι δουλεια θα κανουμε στο τελος.Μωρο μου που ειναι το μαγαζι να ερθω εγω για πελατης ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

Ευάκι, δεν λυπάσαι κανέναν;;;
Τι θα πει α άγιος πάτερ, μπορεις να μου πεις;;;![]()
![]()
![]()
![]()
Την Καρμεν του Μπιζε εννοείς;;; Σε ποιά κινηματογραφική αίθουσα παίζει αυτη η ταινία;;;;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Χριστοδουλόπουλος και μπουκαλάκι;; Γιατί όχι!!! Μεσα είμαι και ας μην με συγχωρέσει ο πάτερ!!!!

Αχ τι μου θυμίζεις, τι μου θυμίζεις!!!!!!
Νυχτες ακολασίας και κραιπάλης!!!!! :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*