Νέα

Αγκύρας 1

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alitis4
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
108
Πόντοι
66
καλο απογευμα σε ολους Ιδιαιτερα στην μεγαλη αγαπη μου (Μαρουλακι) :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

Παρομοίως θεά και δασκάλα της υποκριτικής και μαγειρικής τέχνης, παντοτινή μου αγάπη :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

bisex27

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
που να νιοσεις τι δικη μου και τις ελσαααααααααααααασ λεμε χαχαχαχαχαχαχαχαχ στου χανταααααακ λεμε καιμακρυα τα κατσικιααααααααααααα! :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

ΚΟΜΑΝΤΟ

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
8
Πόντοι
14.375

ΚΟΜΑΝΤΟ

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
8
Πόντοι
14.375
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
108
Πόντοι
66

Καλό απόγευμα Καρφάρα!!! Κάτω από το άβατάρ σου θα 'πρεπε να γράφει: Βλέπε, άκου, κάρφωνε!!!! Ρε χουντικό κνώδαλο δε βάζεις μυαλό με τίποτε, αμετανόητος μια ζωή θά 'σαι. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Αφού εμένα και την Εύα έχουν προτείνει, ποιούς θα΄'πρεπε να ζητήσω να ψηφίσουν εσένα και την Πάολα; Παλιό καρφί και μισοριξιά!!!

ΚΟΜΑΝΤΟ

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
8
Πόντοι
14.375
Καλό απόγευμα Καρφάρα!!! Κάτω από το άβατάρ σου θα 'πρεπε να γράφει: Βλέπε, άκου, κάρφωνε!!!! Ρε χουντικό κνώδαλο δε βάζεις μυαλό με τίποτε, αμετανόητος μια ζωή θά 'σαι. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Αφού εμένα και την Εύα έχουν προτείνει, ποιούς θα΄'πρεπε να ζητήσω να ψηφίσουν εσένα και την Πάολα; Παλιό καρφί και μισοριξιά!!!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Να ζητησεις αλλαγη ονοματος ρε!!! Αλλα σου αρεσουν και σενα τα ξηνα. Το Μαριαννακι να τα βλεπει που κοιμαται ορθια και πιστευει οτι της εισαι πιστος. Αρχιαπιστε του site!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
108
Πόντοι
66
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Να ζητησεις αλλαγη ονοματος ρε!!! Αλλα σου αρεσουν και σενα τα ξηνα. Το Μαριαννακι να τα βλεπει που κοιμαται ορθια και πιστευει οτι της εισαι πιστος. Αρχιαπιστε του site!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Βρε αρχικαρφάρα του σαιτ, ποιά ξινά μου αρέσουν;;;; Ξινισμένη να είναι η φασιστομούρη σου!! Αν νομίζεις οτι η Μαριάννα κοιμάται όρθια, τότε είσαι βαθειά νυχτωμένος, κνώδαλο!! Σου ξαναλέω ότι προτάθηκα μαζί με την Ευάρα, τι νά 'κανα;;; Καλυτερα προτεινόμενος παρά ταβανόπρογκα!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Βλεπεις που σε πηρα χαμπαρι. Καλα ειμαι κοπελαρα μου. Δεν εχει βολτιτσα πουθενα αποψε? :think: :think: :think:

Το ειδα το ειδα :rockon: :rockon:
Μπα οχι δεν ειμαι για βολτα σημερα επειδη ετρεχα ολη μερα σε δουλειες που ειχα αφησει καιρο και επρεπε να της κανω >:( >:( >:(
Οποτε ειμαι ελαφρως κομματια για βολτες σημερα ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
ΑΝ κι απο οτι εβλεπα ειχαι ενα καλο ντοκιμαντερ για της Φεραρι :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
και με καθηλωσε μεσα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Εσυ πωσ και μεσα ????????????????

Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
50.626
Πόντοι
26.385
      Καλε γιατι ολο στην Λ.Β κολυμπας ε ? :think: :think: :think: :think: :think: :think:
Καλημερα Μαριαννακι........... γιατι εκει γνωρισα τον ερωτα της ζωης μου
αυτην που μου μαγειρευη τα λουκουλια γευματα........
ακουη το κοριτσι μου;;;;;;;;;;;;;;;; :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
206
Πόντοι
7.045
Γλυκειά μου Μαριάννα

Καλημέρα  :-*

καλή δουλειά :sunglasses:

...και καλή διασκέδαση με τους συναγωνιστές στο θρεντ

αν και εκτιμώ ότι σήμερα θα αργήσουν να δηλώσουν την παρουσία τους  ;)

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
   Ε λοιπον εγω θα την παιξω με πολυ δακρυ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Παρε και κανενα κιλο κρεμμυδια γλυκια μου θα τα χρειαστεις  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Βουγιουκλακη της κακιας ωρας :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Καλημεραααααααααααααααααααααααααααααααααααα :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
50.626
Πόντοι
26.385
Ευακι.......... καλημερα κοριτσαρε μου..........
εμαθα οτι εχεις τη συνταγη για το μαντολατο κοπελα μου. :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Ευακι.......... καλημερα κοριτσαρε μου..........
εμαθα οτι εχεις τη συνταγη για το μαντολατο κοπελα μου. :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

Καλημερα αντρα τον ονειρων μου  :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:
Και βεβαια την εχω την συνταγη για το Μαντολατο αλλα και για το παστελι :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Αρκει να εχεις γερα δοντια ,,, οχι σαν μερικους μερικους Χαζογκομενους που τα εχουν σε θηκες ονοματα μην λεμε τωρα και το παιζουν και τζοβενα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
50.626
Πόντοι
26.385
Το μαντολατο να παρω επανω απο το κορμακι σου την ωρα που θα το φτιαχνης
και τι στον κοσμο.......... :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:
Τωρα οσο για το παλικαρι που δεν μπορει να το μασηση τον τροπο τον βρηκε.......
εφτιαξε εχθες τα δοντακια του το ρεμαλι............ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Γλυκειά μου Μαριάννα

Καλημέρα  :-*

καλή δουλειά :sunglasses:

...και καλή διασκέδαση με τους συναγωνιστές στο θρεντ

αν και εκτιμώ ότι σήμερα θα αργήσουν να δηλώσουν την παρουσία τους  ;)

Καλημερα και καλημερα σε ολους . Αχ farkeli μου σημερα σαββατο ελπιζω οτι δεν δουλευεις εσυ :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Επισκέπτης
Παρε και κανενα κιλο κρεμμυδια γλυκια μου θα τα χρειαστεις  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Βουγιουκλακη της κακιας ωρας :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Καλημεραααααααααααααααααααααααααααααααααααα :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

Καλημερα και σε σενα αποτυχημενο μοντελο της κακιας ωρας. Υποννοεις κατι για τα υποκριτικα μου προσοντα βρε βουρλο :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Το μαντολατο να παρω επανω απο το κορμακι σου την ωρα που θα το φτιαχνης
και τι στον κοσμο.......... :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:
Τωρα οσο για το παλικαρι που δεν μπορει να το μασηση τον τροπο τον βρηκε.......
εφτιαξε εχθες τα δοντακια του το ρεμαλι............ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αχ αγορι μου σε λυπαμαι γιατι θες να μεινεις φαφουτης τοσο μικρος :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom