Πωω ρε φίλε εποχές...θυμάμαι είχα περάσει από το Στούντιο (δεν είχα μπει την είχα πάρει ήδη εκτός 2 φορές) μόνο από περιέργεια γιατί μου είχαν πει είχε τεράστια ουρά και όντως φίλε δεν έχω δει τόσο κόσμο σε στούντιο ποτέ.
Μέσα σαλόνι γεμάτο και κάπνιζαν έξω πόσοι τύποι διάσπαρτοι μέχρι και στις γωνίες του τετραγώνου δήθεν μακριά να μην καρφώνονται.
Δεν έχω γνωρίσει άλλη κοπέλα σε αυτόν τον χώρο που να γούσταρε πραγματικά και τόσο πολύ τον πούτσο.
Ήξερα από γνωστούς ότι πηδιόταν μετά την δουλειά (που την είχαν σκίσει ήδη καμία 20αρια τύποι στο στούντιο) σε κλαμπ για την καυλα της με τυχάρπαστους.
Άρρωστο το κορίτσι!!
Πωω ρε φίλε εποχές...θυμάμαι είχα περάσει από το Στούντιο (δεν είχα μπει την είχα πάρει ήδη εκτός 2 φορές) μόνο από περιέργεια γιατί μου είχαν πει είχε τεράστια ουρά και όντως φίλε δεν έχω δει τόσο κόσμο σε στούντιο ποτέ.
Μέσα σαλόνι γεμάτο και κάπνιζαν έξω πόσοι τύποι διάσπαρτοι μέχρι και στις γωνίες του τετραγώνου δήθεν μακριά να μην καρφώνονται.
Δεν έχω γνωρίσει άλλη κοπέλα σε αυτόν τον χώρο που να γούσταρε πραγματικά και τόσο πολύ τον πούτσο.
Ήξερα από γνωστούς ότι πηδιόταν μετά την δουλειά (που την είχαν σκίσει ήδη καμία 20αρια τύποι στο στούντιο) σε κλαμπ για την καυλα της με τυχάρπαστους.
Άρρωστο το κορίτσι!
Άρρωστο το κορίτσι!!
Το μουνι της ηταν υγρο μετα απο τοσο γαμισι??? Γιατι γενηκα μετα απο 1 αντε 2 φορες η περησοτερες δεν αντεχουν...αλλα αυτη ηθελε και αλλο μετα θα μου πεις αχχαχαχα
Ρε σεις ολοκληρο bourdela.com και δεν υπαρχει κανενας να μας πει που θα πετυχουμε αυτην την καυλωμενη γκομενα να την γαμησουμε και εμεις ;; Τι και αν “σταματησε” τοσα χρονια ;; Ετσι οπως τα λετε και σε μπουκαλι να την κλεινατε παλι θα γαμιοταν . Τοσες φωτο τις και βιντεο στο ιντερνετ παιζουν και κανεις δεν ξερει αν βιζιταρει ;; Καλη συνεχεια σε ολους ευχομαι !!
Ρε σεις ολοκληρο bourdela.com και δεν υπαρχει κανενας να μας πει που θα πετυχουμε αυτην την καυλωμενη γκομενα να την γαμησουμε και εμεις ;; Τι και αν “σταματησε” τοσα χρονια ;; Ετσι οπως τα λετε και σε μπουκαλι να την κλεινατε παλι θα γαμιοταν . Τοσες φωτο τις και βιντεο στο ιντερνετ παιζουν και κανεις δεν ξερει αν βιζιταρει ;; Καλη συνεχεια σε ολους ευχομαι !!
Αν αγαπησε πραγματικα σταματησε.Αν αλλαξε πραγματικα τη ζωη της επισης σταματησε.Μη περιμενεις τιποτα απο κανενα ειτε ξερουν ειτε οχι.Δεν υπαρχει περιπτωση να δωθει κατι διοτι θα ακουσουν τα θελω της.Το ειναι site δεν λεει απολυτως τιποτα απο απαψη βοηθειας.Κ οσοι βοηθησαμε/βοηθηκαμε και τυχεροι ειμαστε.Αυτα ισχυουν για ολο το site και για καθε νημα.Καποτε διαβασα ενα ωραιο.Οτι οσοι ζουν τα καλα κ οσοι ξερουν τι και πως,δε βρισκονται στο site κ δεν ασχολουνται με sites.Ευελπιστουμε για μια ανταξια της ειτε σε υπηρεσιες ειτε σε εμφανιση ειτε κ στα δυο.Οπως λεει κ ενας φιλος δε τελειωνουν ασχετα που ψαχνουμε αυτη τη μια.Δυστυχως δεν θα αλλαξει κατι μεχρι νεοτερας.Στο λεω απο πρωτο χερι με αρα πολυ μεγαλη συνεισφορα που τωρα ειμαι να τους φτυσω.Μεσα στους πουθεναδες χαθηκαν κ οι καλοι που εκαναν αυτο που θελουμε ολοι.Εγω παό τις ευχομαι να μη χρειαστει να το ξανακανει ποτε.Επισης ευχομαι να μη χρειαζομαστε να μαθουμε γιατι ολα γινονται υπογειως.Οτι βλεπεις για το φαινεσθαι απλα προσπερνα,κ οτι ειναι παλιο ξαναπροσπερνα.