Νέα

Αγγελίες Transexual

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sexaki.com
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (1 μέλη και 18 επισκέπτες)

Terrorist_92

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2024
Κριτικές
1
Like
1.111
Πόντοι
201

nikosxp

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Κριτικές
2
Like
185
Πόντοι
1
Αυτη τι σας λεςι; ψαχνω αλλα δεν βρισκω να εχει αναφερθει.. https://*.com/transsexual/crossdresser-psachnoyn/crossdresser-psaxnoun-antres/nina-black_i1424928

reoust

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
1
Ένα θα σας πω.Lais calegari με παραδοσιακό 100ευρω το μισάωρο κ όχι 150 που έχουν όλες πλέον.Φερθειτε με ευγένεια και να είστε καθαροί και θα ερωτευτείτε.Και δεν ερωτεύομαι ευκολα.Πολυ πιο όμορφη από κοντά ,ειδικά όταν τελειώσαμε και έβαλε την ρόμπα της κ επιασε τα μαλλιά πισω,ήταν λες και έβλεπα κανονική γυναίκα.Προσοχη έχει παχυ εργαλείο ,όχι πολύ μακρύ.Δεν ενδείκνυται για πρωτάρηδες.Αγγλικα οριακά τέλεια και ο χώρος να ντρέπεσαι να πατήσεις με τα παπουτσια.Ελπιζω να βοηθησα.
Απο τις πιο γλυκές υπάρξεις που εχω συναντήσει, καμιά 5ετία πριν. Εξαιρετικό πλάσμα.

tzuliacross!!

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2024
Κριτικές
1
Like
532
Πόντοι
81
Σας περιμένω μόνο πρωινά καθημερινής.
Messenger_creation_865FC60C-6ABC-4EE0-9556-A85819284175.jpeg

jacktrades

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2012
Κριτικές
2
Like
246
Πόντοι
21

πληροφορίες?
Έχω καιρό... Βρωμιάρα δυστυχώς. Το ραντεβού μου ήταν σε ξενοδοχείο που είχε δωμάτιο κοντά στο σταθμό Λαρίσης.
Από ομορφιά δεν είναι σαν τις φωτογραφίες αλλά δεν απέχει. Κατωτέρη αλλά οκ. Έκατσα γιατί ήταν καλή στο πρώτο σοσιαλ ευγενική κτλ. Αγνόησα την κατάσταση της τρωγλης κ είπα να δοκιμάσω. Στα του σεξ ήταν πολύ καλή ... Πύραυλος κ γαμαει εξαιρετικά γουστάρει ΠΑΑΑΑΡΑ πολύ κ δεν την ένοιαζε το ρολόι.
Αλλά ... Κόλλησα μύκητες ευτυχώς ήταν κάτι πολύ ελαφρύ κ όλα καλά με αντιβίωση κρέμα. Δεν ξέρω αν ήταν από τα σεντόνια ή τι... Αλλά δεν ξαναπάω με την καμία !!!!

batraxos!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
5.120
Πόντοι
606
Εγω εχω ν την παρω χρονια απο τοτε που στ συγγρου τελευτεα φορα μπηκα σ ενα σπιτι μπαχαλο απο τοτε δεν μ ξαναδε κριμα γιατι μ αρεσε κ μενα αρκετα..οπως κ ν χει περασα πολυ καλα κ για αρκετο καιρο μαζυ της

Panos Liak27

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2025
Like
0
Πόντοι
0
Δουλευω εκει στο κεντρο.
Καθε μερα την βλεπω.
Γυρναει στα πρεζοστενα και κανει ουσιες..
Βρωμα φουλ
Μην λες ότι θέλεις φίλε.
Έχω συναντηθεί μαζί της από κοντά και δεν βρωμάει καθόλου και δεν έχει καθόλου την ψυχοσύνθεση ενός ανθρώπου που πίνει. Και επειδή έχω πει και δύο τρία πράγματα παραπάνω μαζί της εχει ένα αγόρι που πίνει για αυτό και πηγαίνει εκεί και εγώ δουλεύω κέντρο και τους έχω δει πολλές φορές. Ποτέ δεν την έχω δει σε άσχημη κατάσταση η να τρελαίνεται όπως κάνουν τα άτομα της περιοχής.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom