Ψωλεκτωρ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2017
- Κριτικές
- 13
- Like
- 3.857
- Πόντοι
- 746
Κ εγώ αυτό ψάχνωΑν κάποιος εχει πάει μαζί της να μας πει γιατί με ενδιαφέρει και εμένα
Κ εγώ αυτό ψάχνωΑν κάποιος εχει πάει μαζί της να μας πει γιατί με ενδιαφέρει και εμένα
Η φωτό του προφίλ είναι όλα τα λεφτάΚ εγώ αυτό ψάχνω
Πρεζου ειναι.Αν κάποιος εχει πάει μαζί της να μας πει γιατί με ενδιαφέρει και εμένα
Σώπα ρε ! Στο τηλ μου είχε πει 70€ . Κρίμα!Πρεζου ειναι.
Γυρναει στα πρεζοστενα.
Μακρυα.
Δουλευω εκει στο κεντρο.Σώπα ρε ! Στο τηλ μου είχε πει 70€ . Κρίμα!
ΕυχαριστώΗ φωτό του προφίλ είναι όλα τα λεφτά
Εσύ γιατί ευχαριστείς ; στου "Ψωλέκτορος" την φωτογραφία αναφερόμουνΕυχαριστώ
Καλά ντε....Εσύ γιατί ευχαριστείς ; στου "Ψωλέκτορος" την φωτογραφία αναφερόμουν![]()
Συγχωρεμένη τέκνον μουΚαλά ντε....
Συγνώμη....
Εμένα 60 μου είπε αλλά αν κάνει ουσίες που λέει ο φίλος τοτε άστο καλύτεραΣώπα ρε ! Στο τηλ μου είχε πει 70€ . Κρίμα!
Απο τις πιο γλυκές υπάρξεις που εχω συναντήσει, καμιά 5ετία πριν. Εξαιρετικό πλάσμα.Ένα θα σας πω.Lais calegari με παραδοσιακό 100ευρω το μισάωρο κ όχι 150 που έχουν όλες πλέον.Φερθειτε με ευγένεια και να είστε καθαροί και θα ερωτευτείτε.Και δεν ερωτεύομαι ευκολα.Πολυ πιο όμορφη από κοντά ,ειδικά όταν τελειώσαμε και έβαλε την ρόμπα της κ επιασε τα μαλλιά πισω,ήταν λες και έβλεπα κανονική γυναίκα.Προσοχη έχει παχυ εργαλείο ,όχι πολύ μακρύ.Δεν ενδείκνυται για πρωτάρηδες.Αγγλικα οριακά τέλεια και ο χώρος να ντρέπεσαι να πατήσεις με τα παπουτσια.Ελπιζω να βοηθησα.
Έχω καιρό... Βρωμιάρα δυστυχώς. Το ραντεβού μου ήταν σε ξενοδοχείο που είχε δωμάτιο κοντά στο σταθμό Λαρίσης.![]()
πληροφορίες?
Μην λες ότι θέλεις φίλε.Δουλευω εκει στο κεντρο.
Καθε μερα την βλεπω.
Γυρναει στα πρεζοστενα και κανει ουσιες..
Βρωμα φουλ