Imolabrazil Shemale in Patras. Nice to meet you, I'm your new obsession...A brunette with intense eyes, dangerous curves, and a smile that hides a thousand secrets In th
Έχω καιρό... Βρωμιάρα δυστυχώς. Το ραντεβού μου ήταν σε ξενοδοχείο που είχε δωμάτιο κοντά στο σταθμό Λαρίσης.
Από ομορφιά δεν είναι σαν τις φωτογραφίες αλλά δεν απέχει. Κατωτέρη αλλά οκ. Έκατσα γιατί ήταν καλή στο πρώτο σοσιαλ ευγενική κτλ. Αγνόησα την κατάσταση της τρωγλης κ είπα να δοκιμάσω. Στα του σεξ ήταν πολύ καλή ... Πύραυλος κ γαμαει εξαιρετικά γουστάρει ΠΑΑΑΑΡΑ πολύ κ δεν την ένοιαζε το ρολόι.
Αλλά ... Κόλλησα μύκητες ευτυχώς ήταν κάτι πολύ ελαφρύ κ όλα καλά με αντιβίωση κρέμα. Δεν ξέρω αν ήταν από τα σεντόνια ή τι... Αλλά δεν ξαναπάω με την καμία !!!!
Nikitta B Shemale in Athens. Hey baby’s I had my old number on, Judt updated..XxI am Brazilian, 25y23Cm/9” Natural Beauty Body 1.80m tall, weight 65 kg , I'm act
Μην λες ότι θέλεις φίλε.
Έχω συναντηθεί μαζί της από κοντά και δεν βρωμάει καθόλου και δεν έχει καθόλου την ψυχοσύνθεση ενός ανθρώπου που πίνει. Και επειδή έχω πει και δύο τρία πράγματα παραπάνω μαζί της εχει ένα αγόρι που πίνει για αυτό και πηγαίνει εκεί και εγώ δουλεύω κέντρο και τους έχω δει πολλές φορές. Ποτέ δεν την έχω δει σε άσχημη κατάσταση η να τρελαίνεται όπως κάνουν τα άτομα της περιοχής.
Έχω καιρό... Βρωμιάρα δυστυχώς. Το ραντεβού μου ήταν σε ξενοδοχείο που είχε δωμάτιο κοντά στο σταθμό Λαρίσης.
Από ομορφιά δεν είναι σαν τις φωτογραφίες αλλά δεν απέχει. Κατωτέρη αλλά οκ. Έκατσα γιατί ήταν καλή στο πρώτο σοσιαλ ευγενική κτλ. Αγνόησα την κατάσταση της τρωγλης κ είπα να δοκιμάσω. Στα του σεξ ήταν πολύ καλή ... Πύραυλος κ γαμαει εξαιρετικά γουστάρει ΠΑΑΑΑΡΑ πολύ κ δεν την ένοιαζε το ρολόι.
Αλλά ... Κόλλησα μύκητες ευτυχώς ήταν κάτι πολύ ελαφρύ κ όλα καλά με αντιβίωση κρέμα. Δεν ξέρω αν ήταν από τα σεντόνια ή τι... Αλλά δεν ξαναπάω με την καμία !!!!
Αποτι ξερω έχει χώρο στο κουκακι,είχα πάει 2-3 φορές.δε ξερω αν γαμαει δε δοκίμασα δε της σηκωνόταν παντως,έχει πάρει λιγα κιλα αλλα είναι κ ανάλογα πως θα βγουν τα ψυχολογικά της...ανντη πετύχεις σε καλη μερα είναι καλή αλλιώς μπορεί να γίνει αποτομη.