Νέα

Αγγελίες Transexual

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sexaki.com
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (2 μέλη και 13 επισκέπτες)

Lentis1

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2023
Κριτικές
1
Like
102
Πόντοι
0
λολ για τον πουτσο. πιστευω πρεπει να συνδικαλιστουμε κι εμεις και αυτα να τα κραζουμε. αν τις κραξουν 50 μλκεσ που ειμαστε εδω ισως κατι γινει.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

ποσα σου πηρε μυστη?

λολ για τον πουτσο. πιστευω πρεπει να συνδικαλιστουμε κι εμεις και αυτα να τα κραζουμε. αν τις κραξουν 50 μλκεσ που ειμαστε εδω ισως κατι γινει.

ποσα σου πηρε μυστη?

ποσα σου πηρε μυστη?
Αν εννοείς cammy 150 μια ωρα.Εχω κριτικη.Δες την γιατί λέω λεπτομέρειες και για τον χρόνο

Giorgio XXX

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
40
Like
5.646
Πόντοι
1.446
Αν εννοείς cammy 150 μια ωρα.Εχω κριτικη.Δες την γιατί λέω λεπτομέρειες και για τον χρόνο
Φαντάσου ,το ξόανο να ζητάει 300 και η Αμαζόνα 150 . Ποιά είναι για αρπαχτές οέο ;

Lentis1

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2023
Κριτικές
1
Like
102
Πόντοι
0
Εδώ τελικά έχουμε καμία πληροφορία;

Astrapokaulos

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2024
Κριτικές
3
Like
1.001
Πόντοι
81

Daeva2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2021
Like
3.073
Πόντοι
446
Ουκρανέζα υποτίθεται. Είναι εκείνη που είχες χαρακτηρίσει "Δρακουμέλ".

Ήταν πολύ ερωτικές οι παλιές αγγελίες της, ομολογώ. Και στις φωτογραφίες και στα γραφόμενα. Τώρα είναι πιο νερόβραστες.

Giorgio XXX

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
40
Like
5.646
Πόντοι
1.446
Ουκρανέζα υποτίθεται. Είναι εκείνη που είχες χαρακτηρίσει "Δρακουμέλ".

Ήταν πολύ ερωτικές οι παλιές αγγελίες της, ομολογώ. Και στις φωτογραφίες και στα γραφόμενα. Τώρα είναι πιο νερόβραστες.
Σε αυτές πάντως δεν μου θυμίζει τον Στρουμφοεχθρό ,
Είναι φακάμπιλε ...

Giorgio XXX

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
40
Like
5.646
Πόντοι
1.446

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.751
Πόντοι
456
Εδώ τελικά έχουμε καμία πληροφορία;

άστο καλύτερα... η φωτό με το πρόσωπο δεν έχει καμία σχέση με τη πραγματικότητα.. έκανα την καταδρομική... την ψυλιάστηκα όταν μπήκα στο δωμάτιο κι ήταν θεοσκότεινα.. φόραγε και μια δερμάτινη μάσκα προφανώς για να κρύβει τα αντρικά χαρακτηριστικά.. ήταν και λιγουλάκι αξύριστη.. το εργαλείο καλό αλλά ποτέ δεν ήρθε σε πλήρη στύση παρ ότι ήμουν κι ο πρώτος της πελάτης.. είχαμε κανονίσει για τις 12 το μεσημέρι 150 με χύσιμο... τελικά δεν τα κατάφερε στο ενεργητικό κομμάτι γιατί είπε ότι ήμουν πολύ στενός.. κι έχυσε ενώ τον έπαιζε και ήθελε να της ρίχνω σφαλιάρες στο πρόσωπο (έβγαλα το άχτι μου :grin: ).. κι εγώ στο στόμα της

tzuliacross!!

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2024
Κριτικές
1
Like
534
Πόντοι
81
Εφόσον μπορείτε καθημερινή από Τρίτη έως Πέμπτη πρωί
IMG_20250924_190405.jpg

Giorgio XXX

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
40
Like
5.646
Πόντοι
1.446
άστο καλύτερα... η φωτό με το πρόσωπο δεν έχει καμία σχέση με τη πραγματικότητα.. έκανα την καταδρομική... την ψυλιάστηκα όταν μπήκα στο δωμάτιο κι ήταν θεοσκότεινα.. φόραγε και μια δερμάτινη μάσκα προφανώς για να κρύβει τα αντρικά χαρακτηριστικά.. ήταν και λιγουλάκι αξύριστη.. το εργαλείο καλό αλλά ποτέ δεν ήρθε σε πλήρη στύση παρ ότι ήμουν κι ο πρώτος της πελάτης.. είχαμε κανονίσει για τις 12 το μεσημέρι 150 με χύσιμο... τελικά δεν τα κατάφερε στο ενεργητικό κομμάτι γιατί είπε ότι ήμουν πολύ στενός.. κι έχυσε ενώ τον έπαιζε και ήθελε να της ρίχνω σφαλιάρες στο πρόσωπο (έβγαλα το άχτι μου :grin: ).. κι εγώ στο στόμα της
Αυτό θα γινόταν ωραία σκηνή σε ταινία με τον Τσάκωνα υποδυόμενο εσένα και τον Τάσο Κωστή υποδυόμενο το τραβελι ( βλ. ανάλογη ταινία με Τσάκωνα υδραυλικό)

Tranylove

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2024
Κριτικές
3
Like
1.081
Πόντοι
201
Καλά ρε; 150 για τον δρακουμελ;;; έλεος!!!

RockTh

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2025
Like
443
Πόντοι
21
Καλημέρα
Εδώ ξέρει κάποιος κατι;

Lentis1

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2023
Κριτικές
1
Like
102
Πόντοι
0
Να είσαι καλά ρε φίλε.
Εγώ είμαι ενεργητικός στη φάση και θέλω όπως και να ναι την εμφάνιση.Βεβαια φαντάζομαι σχεδόν όλοι.
Οπως έχω γράψει πιο πάνω μόνο με cammy έχω πάει εδώ και δέκα χρόνια και έχω δώσει μια πίπα 50 στη Celia που είναι cross.
Αλλά φαντάζομαι πως με αυτό το κόστος η celia θα είναι σούπερ.
Ζητούσε 70 μια φορά.
Όταν έκανα καταδρομικές παλιά μόνο με τηλέφωνο χωρίς να δω.Εκει να δεις ιστοριες

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.751
Πόντοι
456

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom