Νέα

Αγγελίες Transexual

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sexaki.com
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

tzuliacross!!

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2024
Κριτικές
1
Like
470
Πόντοι
21
Εφόσον μπορείτε καθημερινή από Τρίτη έως Πέμπτη πρωί
IMG_20250924_190405.jpg

Giorgio XXX

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
39
Like
5.414
Πόντοι
1.446
άστο καλύτερα... η φωτό με το πρόσωπο δεν έχει καμία σχέση με τη πραγματικότητα.. έκανα την καταδρομική... την ψυλιάστηκα όταν μπήκα στο δωμάτιο κι ήταν θεοσκότεινα.. φόραγε και μια δερμάτινη μάσκα προφανώς για να κρύβει τα αντρικά χαρακτηριστικά.. ήταν και λιγουλάκι αξύριστη.. το εργαλείο καλό αλλά ποτέ δεν ήρθε σε πλήρη στύση παρ ότι ήμουν κι ο πρώτος της πελάτης.. είχαμε κανονίσει για τις 12 το μεσημέρι 150 με χύσιμο... τελικά δεν τα κατάφερε στο ενεργητικό κομμάτι γιατί είπε ότι ήμουν πολύ στενός.. κι έχυσε ενώ τον έπαιζε και ήθελε να της ρίχνω σφαλιάρες στο πρόσωπο (έβγαλα το άχτι μου :grin: ).. κι εγώ στο στόμα της
Αυτό θα γινόταν ωραία σκηνή σε ταινία με τον Τσάκωνα υποδυόμενο εσένα και τον Τάσο Κωστή υποδυόμενο το τραβελι ( βλ. ανάλογη ταινία με Τσάκωνα υδραυλικό)

Tranylove

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2024
Κριτικές
3
Like
1.017
Πόντοι
81
άστο καλύτερα... η φωτό με το πρόσωπο δεν έχει καμία σχέση με τη πραγματικότητα.. έκανα την καταδρομική... την ψυλιάστηκα όταν μπήκα στο δωμάτιο κι ήταν θεοσκότεινα.. φόραγε και μια δερμάτινη μάσκα προφανώς για να κρύβει τα αντρικά χαρακτηριστικά.. ήταν και λιγουλάκι αξύριστη.. το εργαλείο καλό αλλά ποτέ δεν ήρθε σε πλήρη στύση παρ ότι ήμουν κι ο πρώτος της πελάτης.. είχαμε κανονίσει για τις 12 το μεσημέρι 150 με χύσιμο... τελικά δεν τα κατάφερε στο ενεργητικό κομμάτι γιατί είπε ότι ήμουν πολύ στενός.. κι έχυσε ενώ τον έπαιζε και ήθελε να της ρίχνω σφαλιάρες στο πρόσωπο (έβγαλα το άχτι μου :grin: ).. κι εγώ στο στόμα της
Καλά ρε; 150 για τον δρακουμελ;;; έλεος!!!

RockTh

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2025
Like
399
Πόντοι
21
Καλημέρα
Εδώ ξέρει κάποιος κατι;

Lentis1

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2023
Κριτικές
1
Like
92
Πόντοι
0
Να είσαι καλά ρε φίλε.
Εγώ είμαι ενεργητικός στη φάση και θέλω όπως και να ναι την εμφάνιση.Βεβαια φαντάζομαι σχεδόν όλοι.
Οπως έχω γράψει πιο πάνω μόνο με cammy έχω πάει εδώ και δέκα χρόνια και έχω δώσει μια πίπα 50 στη Celia που είναι cross.
Αλλά φαντάζομαι πως με αυτό το κόστος η celia θα είναι σούπερ.
Ζητούσε 70 μια φορά.
Όταν έκανα καταδρομικές παλιά μόνο με τηλέφωνο χωρίς να δω.Εκει να δεις ιστοριες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom