giorgos_07
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 11
- Like
- 503
- Πόντοι
- 311
Α και παιζει να ειναι κρος δεν βλεπω βυζάκιΚάτι ψευτοκατάλαβα. Ναι δεν μου γεμίζει το μάτι.
Τελευταία τροποποίηση:
Α και παιζει να ειναι κρος δεν βλεπω βυζάκιΚάτι ψευτοκατάλαβα. Ναι δεν μου γεμίζει το μάτι.
Απέχω από το σπορ - και πλέον έχω χάσει σχεδόν εντελώς και τα στανταράκια μου...Και μπάινοντας στο kanesex βλέπω πολύ κακή ποιότητα. Πολύ μέτρια πράγματα από κάθε άποψη. Χάλια εντελώςΑ και παιζει να ειναι κρος δεν βλεπω βαζάκι
Εκτός απο κατι γνωστές απο λιγο παλια "καραβανες" που υπαρχουν ακομα, ειναι οπως το ειπες, κακη ποιότητα και τιμες στα ύψη αλλαξαν πολυ τα πράγματα απο παλιά.Απέχω από το σπορ - και πλέον έχω χάσει σχεδόν εντελώς και τα στανταράκια μου...Και μπάινοντας στο kanesex βλέπω πολύ κακή ποιότητα. Πολύ μέτρια πράγματα από κάθε άποψη. Χάλια εντελώς
Εδώ μιλάμε για άθλια ποιότητα παροχής υπηρεσιών. Κακοί επαγγελματίες, άσχετοι, αμφιβόλου υγείας, αμφιβόλου καταγωγής με περιέργα ονόματα, με αγγελίες όπως να ναι - σε βρώμικά διαμερίσματα, ξεπέτες, α παπα. Αυτός είναι ο λόγος που εδώ και αρκετά χρόνια έχω "λήξει" το θέμα. Για να μην μιλήσω για Συγγρού, ποια Συγγρού; Πλέον τίποτα δεν έχει.Εκτός απο κατι γνωστές απο λιγο παλια "καραβανες" που υπαρχουν ακομα, ειναι οπως το ειπες, κακη ποιότητα και τιμες στα ύψη αλλαξαν πολυ τα πράγματα απο παλιά.
Πλέον θελει μονο στανταρακια και να μην δοκιμαζεις κατι καινουργιο γιατι δεν ξερεις που θα βγει, σε φόλα σε κλεψια σε βρωμια σε σε σε. Απλα πλέον ειδαν το εύκολο χρημα και οτι πουλάει και η ταριφα στο θεο ουτε οι ταξιτζήδες τετοιο κλέψιμο σε τουριστεςΕδώ μιλάμε για άθλια ποιότητα παροχής υπηρεσιών. Κακοί επαγγελματίες, άσχετοι, αμφιβόλου υγείας, αμφιβόλου καταγωγής με περιέργα ονόματα, με αγγελίες όπως να ναι - σε βρώμικά διαμερίσματα, ξεπέτες, α παπα. Αυτός είναι ο λόγος που εδώ και αρκετά χρόνια έχω "λήξει" το θέμα. Για να μην μιλήσω για Συγγρού, ποια Συγγρού; Πλέον τίποτα δεν έχει.
Γενικά ο χώρος των εκδιδόμενων τρανς είναι εξαιρετικά δύσκολος ποια - Φυσικά υπάρχουν οι εξαιρέσεις αλλά δυστυχώς δεν αναιρούν τ ν κανόνα που σταδιακά "επιβάλλεται".
Ναι - και θα σου πω το λόγο. Οι γυναίκες ιερόδουλες είναι ακόμα χειρότερες. Και πολλοί str8 πάνε πια με τρανς. Σαν να πηγαίνεις τουαλέτα στο δάσος είναι ποια η φάση στα μπουρδέλα ή στα στούντιο. Πεταμένα λεφτά. Καλύτερα μαλακία πια... Πρέπει να βάλεις το χέρι πολύ βαθιά στη τσέπη για να πάρεις κάτι καλό ή να είσαι μέχρι 30 ετών το πολύ με τις καύλες μέχρι τα αυτιά... για να πας εκεί.Πλέον θελει μονο στανταρακια και να μην δοκιμαζεις κατι καινουργιο γιατι δεν ξερεις που θα βγει, σε φόλα σε κλεψια σε βρωμια σε σε σε. Απλα πλέον ειδαν το εύκολο χρημα και οτι πουλάει και η ταριφα στο θεο ουτε οι ταξιτζήδες τετοιο κλέψιμο σε τουριστες
Και το χερι βαθιά να βαλεις ειναι αυτο που λεμε μπορει να παρεις κατι καλο σε εμφάνιση αλλα οχι σε χαρακτήρα η υπηρεσίες . Αρα τι να το κάνεις? Παλια θυμαμαι ηταν στανταρακι 50αρικο και τωρα αλλα σπανια και σε αυτο που είπες πιο πριν όντως υπαρχουν ατομα καλος η κακος που δινουν τα παραπανω λεφτα παιρνουν αερα αυτές και αφου βλεπουν οτι υπάρχει ζητηση βαρανε...Ναι - και θα σου πω το λόγο. Οι γυναίκες ιερόδουλες είναι ακόμα χειρότερες. Και πολλοί str8 πάνε πια με τρανς. Σαν να πηγαίνεις τουαλέτα στο δάσος είναι ποια η φάση στα μπουρδέλα ή στα στούντιο. Πεταμένα λεφτά. Καλύτερα μαλακία πια... Πρέπει να βάλεις το χέρι πολύ βαθιά στη τσέπη για να πάρεις κάτι καλό ή να είσαι μέχρι 30 ετών το πολύ με τις καύλες μέχρι τα αυτιά... για να πας εκεί.
Οι τιμές που είναι στα ύψη δεν μας πειράζουν. Έτσι λειτουργεί η αγορά, και αναλόγως διαμορφώνεται και η ζήτηση και η προσφορά. Και προφανώς για να έχουν τέτοιες τιμές όπως λες θα έχουν πελάτες φίλε μου. Το πρόβλημα είναι η άθλια παροχή υπηρεσιών σε αυτά τα άτομα. Θα πρέπει να "σκάψεις" εδώ μέσα για να βρεις κάτι σωστό αν δεν έχεις ήδη κάποιο στανταράκι καλό που να μην έχει "συνταξιοδοτηθεί".
Για τις κανονικές ιερόδουλες να μην το συζητήσω. Κανονική ζαριά.
εννοείται οτι εχει χαλάσει η πιάτσα γενικώς...εδώ φτάσανε τα κροσάκια που παλιά τον τρώγανε τζαμπα κ παρακαλάγανε για πούτσα να ζητάνε 100 αρια πλέον...χωρίς ούτε ενα βυζί να βάλουνε,ούτε μια ανακαίνηση..
κ οι πουτάνες στα σπίτια το χαλάσανε...εκεί κ αν πέφτουνε φόλες ολκής
αυτόν τον θεμη κανέλο ποιο τον γλεντάει...μπήκα στο ινστα του κ χάζεψα με την κωλάρα του.
θα τρώει καλά ο γαμιάς του.
Πολλά κροσάκια, πράγματι, επειδή βλέπουν πως υπάρχει τρελή αγαμία στους str8 και οι γυναίκες κάνουν ΑΘΛΙΟ σεξ οι περισσότερο - ασε που σου γίνονται τσιμπούρι - έχουν ανεβάσει ταρίφα φουλ. Ενω παλιά τσαμπέ ήθελαν σεξ...
Αφού υπάρχουν μλκς που πληρώνουν τα αβυζα τριχωτά κρος, καλά κάνουν και ζητάνε τον κόπο τουςΠολλά κροσάκια, πράγματι, επειδή βλέπουν πως υπάρχει τρελή αγαμία στους str8 και οι γυναίκες κάνουν ΑΘΛΙΟ σεξ οι περισσότερο - ασε που σου γίνονται τσιμπούρι - έχουν ανεβάσει ταρίφα φουλ. Ενω παλιά τσαμπέ ήθελαν σεξ...
Άπειρη στο κρεβατι!!! Ενδιαφερόταν μονο να τα πάρει τα χρήματα και να σε ξεπετάξειΡε σεις... αληθινό είναι αυτό?? Όχι ε;;
![]()
Ναταλακι τρανς μικρή
Μωράκια με λένε Ναταλια ειμαι 19 χρόνων ελληνίδα τρανς παθητική. ΠΕΡΙΝΕΝΩ τηλεφώνημα σου για ραντεβουδακι με τα τελεια προγραμματακια μου Τηλ 6989774669kanesex.com
Να πας με την Ελίνα στο Oriental filis 104Άπειρη στο κρεβατι!!! Ενδιαφερόταν μονο να τα πάρει τα χρήματα και να σε ξεπετάξει
Πλέον είναι να έχεις 2-3 σταθερές τίποτα παραπάνω. Στο τέλος θα είναι σαν σχέσηΕδώ μιλάμε για άθλια ποιότητα παροχής υπηρεσιών. Κακοί επαγγελματίες, άσχετοι, αμφιβόλου υγείας, αμφιβόλου καταγωγής με περιέργα ονόματα, με αγγελίες όπως να ναι - σε βρώμικά διαμερίσματα, ξεπέτες, α παπα. Αυτός είναι ο λόγος που εδώ και αρκετά χρόνια έχω "λήξει" το θέμα. Για να μην μιλήσω για Συγγρού, ποια Συγγρού; Πλέον τίποτα δεν έχει.
Γενικά ο χώρος των εκδιδόμενων τρανς είναι εξαιρετικά δύσκολος ποια - Φυσικά υπάρχουν οι εξαιρέσεις αλλά δυστυχώς δεν αναιρούν τ ν κανόνα που σταδιακά "επιβάλλεται".
όλες οι άλλες είναι τρελό ρίσκο από κάθε άποψη. Πρέπει να έχει κάποιος μονο σταθερες.Πλέον είναι να έχεις 2-3 σταθερές τίποτα παραπάνω. Στο τέλος θα είναι σαν σχέση![]()