You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αγγελίες Transexual
- Μέλος που άνοιξε το νήμα sexaki.com
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 5K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
Αρκετά μεγάλη σε ηλικία .σπασμένο πρόσωπο αρκετά αδύνατη.εγω ήμουν ενεργητικός.ανυπαρκτο εργαλείο για παθητικούς.δεν με ενθουσίασε κάτι.πιστευω υπάρχουν πολύ καλυτερεςΚάποιος να μας πει κάτι για την κοπέλα;;;![]()
❤️ ΣΩΜΑ ΜΕ ΣΩΜΑ♥️/. ΠΟΥΤΣΟΜΑΧΙΕΣ,69,ΑΛΛΗΛΟΚΑΡΦΩΜΑΤΑ.❤️6950559926
⭐⭐⭐⭐⭐Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΤΡΑΝΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑ⭐⭐⭐⭐⭐ΤΩΡΑ ΑΘΗΝΑ. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΠΟ 60. ⭐ΑΛΗΘΙΝΉ ΤΡΑΝΣ. ΜΙΛΦΑΡΑ, ΑΠΟΛΥΤΑ ΘΥΛΗΚΗ ΜΕ ΒΥΖΑΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΥΛΙ,ΕΝΕΡΓΟΠΑΘΗΤΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΆΡΑ ΜΕ ΠΡΟΣΌΝΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΥΛΕΣ ΣΕ ΠΕΡΙΜΈΝΩ ΣΕ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΌ ΧΏΡΟ (ΙΔΙΩΤΙΚΌ ΔΙΑΜΈΡΙΣΜΑ) ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΜΕ ΔΥΝΑΤΌΤΗΤΑ ΝΤΟΥΖ. ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙ ΚΑΙ Η...kanesex.com
Despacitoss
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2017
- Like
- 180
- Πόντοι
- 1
Αλάνια μου η Ντενί Λαζάρου έχει σταματήσει;;αν όχι έχει κανείς το τηλ της να μου το στείλει pm?
batraxos!!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 5.120
- Πόντοι
- 606
μετρια πραγματαΚαλησπέρα , έχει κάποιος εμπειρία από το κορίτσι αυτό;
![]()
Τρανς Εφη,ενεργοπαθητικη με χώρο στην Καλλιθεα. 6909203753
Σε περιμένω καυλωμένη στο χώρο μου. Τα παρακάτω τα ξέρεις και όσα δεν ξέρεις θα σου τα μάθω εγώ μωράκι μου! Πάρε με χωρίς απόκρυψη και έλα... 6909203753kanesex.com
Άποψη για τη κοπέλα![]()
Έλενα τρανς 6955997165
Είμαι η Έλενα καυτή γεμάτη καύλες αν θες να περάσεις όμορφα και ανετα χωρίς βιασύνες καλά θα κάνεις να με προτιμήσεις, είμαι κυρίως παθητική αλλά όχι μόνο, φιλιά χάδια 69 γλειψιματα παντού κτλ, 30 ετών έμπειρη 1,73υψος 74 κιλά , παρακαλώ, ευχαριστώkanesex.com
δεν αξιζει κροσακι
δεν εμηνα ευχαριστημενος και δεν ξανα πηγαΑρκετά μεγάλη σε ηλικία .σπασμένο πρόσωπο αρκετά αδύνατη.εγω ήμουν ενεργητικός.ανυπαρκτο εργαλείο για παθητικούς.δεν με ενθουσίασε κάτι.πιστευω υπάρχουν πολύ καλυτερες
τηποτα το υδιετερο !!!!Κάποιος με εμπειρία;![]()
ΑΝΖΥ TRANS ! ! ! ΔΕΝ ΚΑΝΩ SEX.......ΚΑΝΩ ΕΡΩΤΑ ΜΩΡΑ ΜΟΥ ! ...6942034545
Aνανεωμενη καυλωμενη Αντζυ.....Με προσφατες πραγματικοτατες φωτογραφειες μου 100/%..... Aνωμαλιαρα για πολλα γουστα. Ειμαι παντα ετοιμη με την γλωσσα μου και ταλεντα μου να σας απογειωσω…. φιλια , χαδια ,γλωσσοφιλα ,γλυφωκολια ,γαμισια τσιμπουκια ενεργοπαθητικα . Τα παντα με ανεση χρονου και σε...kanesex.com
batraxos!!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 5.120
- Πόντοι
- 606
απ τα καλητερα στη πολη μας !!!!Γνώμη;;;;![]()
Trans Nefeli
Ιωάννινα..6981223637.. ενεργοπαθητικη τρανς σε δικό μου χώρο..καθαριότητα και σεβασμός τα απαραίτητα!kanesex.com
Διαγραμμένο μέλος 217350
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 146
- Πόντοι
- 0

❤️❤️❤️ ΤΡΑΝΣ ΕΝΕΡΓΟΠΑΘΗΤΙΚH ❤️❤️❤️
Ερωτικά παιχνίδια και όχι μόνο…. Με ενεργοπαθητική τρανς καυλιάρα έχω δικό μου χώρο καλλιθεα με πραγαματικές φωτο ότι βλέπεις εδώ αυτό θα δεις από κοντά και ακόμα καλυτετρο !!! εσύ κανείς την επιλογήσου !!! ☎️ 6983 - 785745 ☎️ … όχι απορίτα τηλ.. και μηνύματα ΥΣ: ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΠIΝΟΥΝ...

Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 41
- Like
- 10.037
- Πόντοι
- 4.510
Λέω να πάω με Vivi carvalho... Αξίζει;
Εχω παει περιπου 2 με 3 φορες , επισης ηταν η πρωτη εμπειρία που ειχα με τρανς ! Αρκετα καλη θα ελεγα , είναι συνενοησιμη εχει καλο εργαλείο και μπορει να σε χυσει και τζαμπα αν σε γουσταρει στα του αγώνα ειναι αρκετα πρόθυμη και στους 2 ρολους γενικά γουσταρει τι κανει !!Λέω να πάω με Vivi carvalho... Αξίζει;
Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 41
- Like
- 10.037
- Πόντοι
- 4.510
Κ εγώ για να με γάμησει σκέφτομαι...Απλά είναι τα 150 αρκετά...Για αυτό ρωτάωΕχω παει περιπου 2 με 3 φορες , επισης ηταν η πρωτη εμπειρία που ειχα με τρανς ! Αρκετα καλη θα ελεγα , είναι συνενοησιμη εχει καλο εργαλείο και μπορει να σε χυσει και τζαμπα αν σε γουσταρει στα του αγώνα ειναι αρκετα πρόθυμη και στους 2 ρολους γενικά γουσταρει τι κανει !!
Την θέλω ενεργητική είναι καλή;;;απ τα καλητερα στη πολη μας !!!!
PaNik14
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2015
- Κριτικές
- 2
- Like
- 854
- Πόντοι
- 81
Κι εγω καλή εμπειρία έχω, πολύ συνεννοησιμη και της αρεςει αυτό που κάνειΚ εγώ για να με γάμησει σκέφτομαι...Απλά είναι τα 150 αρκετά...Για αυτό ρωτάω
mitsakos25
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2017
- Like
- 510
- Πόντοι
- 21

6983429534 Pamela Azevedo trans Brazilian in kalamata
Γειά σας,, για λίγες ημέρες μαζί σας ένα καυλιαρικο κορίτσι από την Βραζιλία Πάμελα αζεββεδο ( Pamela Azevedo) με αληθινές φωτογραφίες και με πλούσιες καμπύλες και καλά προσόντα,, ενεργοπαθητικη τρανσέξουαλ για φουλ σεξ και πολλές καύλες,, οποίος ενδιαφέρει, βρίσκομαι σε δικό μου χώρος εδώ 700...

κανεις εμπειρία και κόστος?
ρώτησα κιεγω αλλά απ´ότι κατάλαβα δεν υπάρχει ούτε κριτική ούτε καπιοις συναγωνιστής που διαβάζει εδώ έχει εμπειρία![]()
6983429534 Pamela Azevedo trans Brazilian in kalamata
Γειά σας,, για λίγες ημέρες μαζί σας ένα καυλιαρικο κορίτσι από την Βραζιλία Πάμελα αζεββεδο ( Pamela Azevedo) με αληθινές φωτογραφίες και με πλούσιες καμπύλες και καλά προσόντα,, ενεργοπαθητικη τρανσέξουαλ για φουλ σεξ και πολλές καύλες,, οποίος ενδιαφέρει, βρίσκομαι σε δικό μου χώρος εδώ 700...kanesex.com
κανεις εμπειρία και κόστος?

6946284237 Επαγγελματικό μασάζ από ΤΡΑΝΣΕΞΟΥΑΛ
ΕΧΩ ΠΡΌΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΣΗΜΑ !! Εάν δεν βγάζει κλήση παρακαλώ ξανακαλεστε , ευχαριστώ Είμαι ΤΡΑΝΣΕΞΟΥΑΛ κορίτσι και σε περιμένω στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο μου για στιγμές χαλάρωσης, πάθους και ερωτισμού. Το υπέροχο χαλαρωτικό μασάζ θα είναι μόνο η αρχή για να ακολουθήσουν στιγμές που θα...

Όπως στις φωτός . Καθαρή,ωραία πίπα , θηλυκή πολύ εκτός από την φωνή που είναι κάπως βαριά. Το εργαλείο της μικρό δεν ξέρω αν είναι λειτουργικό για παθητικούς. ήταν λίγο ακριβή .Ξέρουμε κάτι γι αυτήν?![]()
6946284237 Επαγγελματικό μασάζ από ΤΡΑΝΣΕΞΟΥΑΛ
ΕΧΩ ΠΡΌΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΣΗΜΑ !! Εάν δεν βγάζει κλήση παρακαλώ ξανακαλεστε , ευχαριστώ Είμαι ΤΡΑΝΣΕΞΟΥΑΛ κορίτσι και σε περιμένω στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο μου για στιγμές χαλάρωσης, πάθους και ερωτισμού. Το υπέροχο χαλαρωτικό μασάζ θα είναι μόνο η αρχή για να ακολουθήσουν στιγμές που θα...kanesex.com
Συνάντηση αργά μετά από πολλά ποτά.την βρήκα με όρεξη. Όπως στις φωτός κροσακι.καθαρη με μεγάλο εργαλείο .εγώ ήμουν ενεργητικός.εκατσα γύρω στην μιάμιση ώρα. Έχυσα δύο φορές εγώ τρεις αυτή!αν την βρεις σε καλή διάθεση θα περάσεις καλά.τωρα για τα λεφτά που ζητά τι να πωΚαλησπέρα, άποψη γι αυτήν;
![]()
⭐⭐⭐⭐⭐ Σεξ 150€ cyber 50€ texting 50€ τηλεφωνικό 25€
Γειά, με λένε Κατερίνα, είμαι Ελληνίδα τρανς με πολύ όρεξη και καλή διάθεση να περάσουμε μαζί όμορφες στιγμές και να ανακαλύψουμε τον κόσμο της λαγνείας. Κάθε άτομο στον κόσμο είναι μοναδικό και ξεχωριστό. Αντιμετωπίζω τον καθένα όπως θα ήθελα να μου συμπεριφέρονται, με τον πιο ιδιαίτερο και...kanesex.com

Κουβανεζα με Μεγάλη σοκολατενια πουτσα
Είμαι η Lisy Lopez, μια Κουβανή γυναίκα γεμάτη αυτοπεποίθηση, με εντυπωσιακά πόδια και ένα πολύ μεγάλο εργαλείο. Στη σεξουαλική εμπειρία, μπορώ να είμαι είτε η κυρίαρχη θεά σου είτε να σου προσφέρω μια τρυφερή εμπειρία σαν σύντροφος, προσαρμοσμένη εξ ολοκλήρου στις προτιμήσεις σου. Προσαρμόζω...

Καλημέρα έχει κάποιος εμπειρία;
pa-poutsis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 10
- Like
- 466
- Πόντοι
- 291
Δεν την πετυχαίνω ποτε!!!απ τα καλητερα στη πολη μας !!!!
Παίρνω τηλ κατά καιρούς εδώ κ μήνες
batraxos!!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 5.120
- Πόντοι
- 606
ξαναπαρε
ggg777
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 895
- Πόντοι
- 86
Κάνει και μασάζ όπως λέει στην αγγελία ;Όπως στις φωτός . Καθαρή,ωραία πίπα , θηλυκή πολύ εκτός από την φωνή που είναι κάπως βαριά. Το εργαλείο της μικρό δεν ξέρω αν είναι λειτουργικό για παθητικούς. ήταν λίγο ακριβή .
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις
- 31K
- Απαντήσεις
- 4
- Εμφανίσεις
- 7K