Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 40
- Like
- 9.659
- Πόντοι
- 4.510
Ναι κ τα 2 είναιΓιατί είναι μόνο ενεργητική? Αφού λέει πως υποστηρίζει και τα δύο..
Ναι κ τα 2 είναιΓιατί είναι μόνο ενεργητική? Αφού λέει πως υποστηρίζει και τα δύο..
Αρκετά μεγάλη σε ηλικία .σπασμένο πρόσωπο αρκετά αδύνατη.εγω ήμουν ενεργητικός.ανυπαρκτο εργαλείο για παθητικούς.δεν με ενθουσίασε κάτι.πιστευω υπάρχουν πολύ καλυτερεςΚάποιος να μας πει κάτι για την κοπέλα;;;![]()
❤️ ΣΩΜΑ ΜΕ ΣΩΜΑ♥️/. ΠΟΥΤΣΟΜΑΧΙΕΣ,69,ΑΛΛΗΛΟΚΑΡΦΩΜΑΤΑ.❤️6950559926
⭐⭐⭐⭐⭐Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΤΡΑΝΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑ⭐⭐⭐⭐⭐ΤΩΡΑ ΑΘΗΝΑ. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΠΟ 60. ⭐ΑΛΗΘΙΝΉ ΤΡΑΝΣ. ΜΙΛΦΑΡΑ, ΑΠΟΛΥΤΑ ΘΥΛΗΚΗ ΜΕ ΒΥΖΑΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΥΛΙ,ΕΝΕΡΓΟΠΑΘΗΤΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΆΡΑ ΜΕ ΠΡΟΣΌΝΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΥΛΕΣ ΣΕ ΠΕΡΙΜΈΝΩ ΣΕ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΌ ΧΏΡΟ (ΙΔΙΩΤΙΚΌ ΔΙΑΜΈΡΙΣΜΑ) ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΜΕ ΔΥΝΑΤΌΤΗΤΑ ΝΤΟΥΖ. ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙ ΚΑΙ Η...kanesex.com
μετρια πραγματαΚαλησπέρα , έχει κάποιος εμπειρία από το κορίτσι αυτό;
![]()
Τρανς Εφη,ενεργοπαθητικη με χώρο στην Καλλιθεα. 6909203753
Σε περιμένω καυλωμένη στο χώρο μου. Τα παρακάτω τα ξέρεις και όσα δεν ξέρεις θα σου τα μάθω εγώ μωράκι μου! Πάρε με χωρίς απόκρυψη και έλα... 6909203753kanesex.com
Άποψη για τη κοπέλα![]()
Έλενα τρανς 6955997165
Είμαι η Έλενα καυτή γεμάτη καύλες αν θες να περάσεις όμορφα και ανετα χωρίς βιασύνες καλά θα κάνεις να με προτιμήσεις, είμαι κυρίως παθητική αλλά όχι μόνο, φιλιά χάδια 69 γλειψιματα παντού κτλ, 30 ετών έμπειρη 1,73υψος 74 κιλά , παρακαλώ, ευχαριστώkanesex.com
δεν εμηνα ευχαριστημενος και δεν ξανα πηγαΑρκετά μεγάλη σε ηλικία .σπασμένο πρόσωπο αρκετά αδύνατη.εγω ήμουν ενεργητικός.ανυπαρκτο εργαλείο για παθητικούς.δεν με ενθουσίασε κάτι.πιστευω υπάρχουν πολύ καλυτερες
τηποτα το υδιετερο !!!!Κάποιος με εμπειρία;![]()
ΑΝΖΥ TRANS ! ! ! ΔΕΝ ΚΑΝΩ SEX.......ΚΑΝΩ ΕΡΩΤΑ ΜΩΡΑ ΜΟΥ ! ...6942034545
Aνανεωμενη καυλωμενη Αντζυ.....Με προσφατες πραγματικοτατες φωτογραφειες μου 100/%..... Aνωμαλιαρα για πολλα γουστα. Ειμαι παντα ετοιμη με την γλωσσα μου και ταλεντα μου να σας απογειωσω…. φιλια , χαδια ,γλωσσοφιλα ,γλυφωκολια ,γαμισια τσιμπουκια ενεργοπαθητικα . Τα παντα με ανεση χρονου και σε...kanesex.com
απ τα καλητερα στη πολη μας !!!!Γνώμη;;;;![]()
Trans Nefeli
Ιωάννινα..6981223637.. ενεργοπαθητικη τρανς σε δικό μου χώρο..καθαριότητα και σεβασμός τα απαραίτητα!kanesex.com
Εχω παει περιπου 2 με 3 φορες , επισης ηταν η πρωτη εμπειρία που ειχα με τρανς ! Αρκετα καλη θα ελεγα , είναι συνενοησιμη εχει καλο εργαλείο και μπορει να σε χυσει και τζαμπα αν σε γουσταρει στα του αγώνα ειναι αρκετα πρόθυμη και στους 2 ρολους γενικά γουσταρει τι κανει !!Λέω να πάω με Vivi carvalho... Αξίζει;
Κ εγώ για να με γάμησει σκέφτομαι...Απλά είναι τα 150 αρκετά...Για αυτό ρωτάωΕχω παει περιπου 2 με 3 φορες , επισης ηταν η πρωτη εμπειρία που ειχα με τρανς ! Αρκετα καλη θα ελεγα , είναι συνενοησιμη εχει καλο εργαλείο και μπορει να σε χυσει και τζαμπα αν σε γουσταρει στα του αγώνα ειναι αρκετα πρόθυμη και στους 2 ρολους γενικά γουσταρει τι κανει !!
Την θέλω ενεργητική είναι καλή;;;απ τα καλητερα στη πολη μας !!!!
Κι εγω καλή εμπειρία έχω, πολύ συνεννοησιμη και της αρεςει αυτό που κάνειΚ εγώ για να με γάμησει σκέφτομαι...Απλά είναι τα 150 αρκετά...Για αυτό ρωτάω
ρώτησα κιεγω αλλά απ´ότι κατάλαβα δεν υπάρχει ούτε κριτική ούτε καπιοις συναγωνιστής που διαβάζει εδώ έχει εμπειρία![]()
6983429534 Pamela Azevedo trans Brazilian in kalamata
Γειά σας,, για λίγες ημέρες μαζί σας ένα καυλιαρικο κορίτσι από την Βραζιλία Πάμελα αζεββεδο ( Pamela Azevedo) με αληθινές φωτογραφίες και με πλούσιες καμπύλες και καλά προσόντα,, ενεργοπαθητικη τρανσέξουαλ για φουλ σεξ και πολλές καύλες,, οποίος ενδιαφέρει, βρίσκομαι σε δικό μου χώρος εδώ 700...kanesex.com
κανεις εμπειρία και κόστος?