Nick Savrinn
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2025
- Like
- 165
- Πόντοι
- 1
Δεν απαντάει. Μάλλον δεν λειτουργεί πλέον αυτός ο αριθμόςΤο γράφει στο προφίλ της ρε επιστήμονα..
Δεν απαντάει. Μάλλον δεν λειτουργεί πλέον αυτός ο αριθμόςΤο γράφει στο προφίλ της ρε επιστήμονα..
Είναι αυτή που έκαμε διάδρομο γυμναστικής με τον γκωλο οξω??

Που το είδατε αυτό;Και με πρωκτική σφήνα αν θυμάμαι καλά.
![]()
ρε θα μας τρελάνετε χαχαχα να απαντήσει κάποιος αρμόδιος που υπάρχει αυτό το στιγμιότυπο. @Αγαπη … παρε θέσηΚαι με πρωκτική σφήνα αν θυμάμαι καλά.
![]()
Αγάπη μπορείς να ανεβάσεις πατούσες;;Καλημέρα Χαθήκαμε

Ναι φίλε, Βριλησσού, το ανέφερε η ίδια λίγες σελίδες πιο πίσω.Το κορίτσι αυτο σε στούντιο δεν δουλεύει?
Ε τότε ποια τηλέφωνα ψάχνουν και τι χαθήκαμε λεει αυτή.....αμα ειναι σε στούντιο μεγια της με χαρα της 100 ευρω κοροΐδιστηκα τα δίνουμε όπου θέλουμεΝαι φίλε, Βριλησσού, το ανέφερε η ίδια λίγες σελίδες πιο πίσω.
Να είσαι σίγουρος για αυτό φιλε μου παίξτο στοίχημα....και παλιά που έλεγε οτι εκανε παραμύθια της χαλιμαςΜου απάντησε εμένα ότι δεν έχει ξεκινήσει ακόμα ραντεβού (εκτός στούντιο), όταν είναι έτοιμη θα μας το πει εδώ.
Οποτε μονο στο πολυγωνο την βρισκουμεΜου απάντησε εμένα ότι δεν έχει ξεκινήσει ακόμα ραντεβού (εκτός στούντιο), όταν είναι έτοιμη θα μας το πει εδώ.
κανένα στοίχημα, αν το κορίτσι κάνει ραντεβού, θα τη δούμε, αλλιώς βριλησσού - απλόΝα είσαι σίγουρος για αυτό φιλε μου παίξτο στοίχημα....και παλιά που έλεγε οτι εκανε παραμύθια της χαλιμας
ΚαλησπεραΕ τότε ποια τηλέφωνα ψάχνουν και τι χαθήκαμε λεει αυτή.....αμα ειναι σε στούντιο μεγια της με χαρα της 100 ευρω κοροΐδιστηκα τα δίνουμε όπου θέλουμε
Φίλε το έχω ξαναπεί για την συγκεκριμένη. Θυμάμαι όταν το ντίβα είχε ανεβάσει ένα βίντεο με τα κορίτσια του σε ένα σπίτι με πισίνα, την είχα δει και είχα πάθει πλάκα με το κορμί. Δεν ξέρω πώς είναι από πρόσωπο, αλλά από σώμα τέλειο, βυζάρες στητές, κωλάρα, μιλάμε για μο@νί βαρβάτο. Η κάθε μία ζητά 100-150 και τα παίρνει, πώς αυτός ο μούναρος πηδιέται με τον καθένα για ένα πενηντάρικο πραγματικά δεν μπορώ να το καταλάβω.εφοσον δουλυευεις σε στουντιο δεν εχει νοημα το τηλεφωνο .επισης ειμαι πολυ κατα των στουντιο τα θεωρω πεταμενα λεφτα.εσυ εισαι κουκλα ειχα προσπαθησει απειρες φορες να σε συναντησω οταν ησουν ανεξαρτητη ας πουμε δεν εκατσε τελος .το κοροιδιστηκα παει για τα στουντιο οχι για εσενα αγαπητη
Ακριβώς όπως τα λες. Βαρβάτο! Την έχω χάσει τα τελευταία χρόνια αλλά την πρωτοείδα στα 19 της.είχα πάθει πλάκα με το κορμί. Δεν ξέρω πώς είναι από πρόσωπο, αλλά από σώμα τέλειο, βυζάρες στητές, κωλάρα, μιλάμε για μο@νί βαρβάτο.
Φίλε το έχω ξαναπεί για την συγκεκριμένη. Θυμάμαι όταν το ντίβα είχε ανεβάσει ένα βίντεο με τα κορίτσια του σε ένα σπίτι με πισίνα, την είχα δει και είχα πάθει πλάκα με το κορμί. Δεν ξέρω πώς είναι από πρόσωπο, αλλά από σώμα τέλειο, βυζάρες στητές, κωλάρα, μιλάμε για μο@νί βαρβάτο. Η κάθε μία ζητά 100-150 και τα παίρνει, πώς αυτός ο μούναρος πηδιέται με τον καθένα για ένα πενηντάρικο πραγματικά δεν μπορώ να το καταλάβω.