Νέα

Αφέντρες στην Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ARIS4EVER

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2019
Like
469
Πόντοι
21
Καλησπέρα.
Επιβεβαιώνω, περί απάτης.

Πρόκειται περί συγκεκριμένου/ συγκεκριμένα άτομα, που χρησιμοποιούν υλικό, κυρίως από το OnlyFans, ώστε να χουν να δείξουν κατά την διάρκεια συνεννόησης μέσω WhatsApp, για συνεδρία που δεν θα λάβει χώρο ποτέ αλλά θα ζητηθεί κατά την διάρκεια, προκαταβολή, ανάλογα με την ώρα, η και τον χώρο, συγκεκριμένα μιλάμε για ένα dungeon, στο οποίο παρέχονται 5 ώρες συνεδρίας και δυνατότητα ολονύχτιου. Φυσικά μια πρακτική των Doms στην Ευρώπη, είναι και το λεγόμενο Tribute (ας το πούμε δωράκι, η tip), το οποίο είναι πρόθυμος/ πρόθυμοι, μικρά ποσά, να το λάβουν σε ''δωροκάρτες τύπου Apple'' πράγμα που εξαργυρώνεται.

Εγώ την πάτησα πρόσφατα έχασα 500 ευρώ από την απόπειρα αυτή, γιατί είμαι περίεργος και έλεγα ''μήπως και/ κάτσε να δούμε, να μεν περίεργο αλλά ίσως'' κλπ. Είπα να το επιβεβαιώσω όμως πρώτα και τελικά επιβεβαιώθηκε και την δεύτερη φορά, ότι δεν θα γινότανε συνεδρία (δηλ. σήμερα το βράδυ).

Πως γίνεται αυτό θα πει κάποιος; Εύκολο. Διότι το άτομο, η τα άτομα, έχουν μπλα μπλα. Πρώτα θα ξεκινήσει η συζήτηση γνωριμίας, μετά μια λίστα, με το τι περιμένεις ως πελάτης και οι κόκκινες γραμμές σου και γενικότερα, ευχάριστη συζήτηση γνωριμίας, στο όνομα του ''θέλω να γνωρίσω τον πελάτη μου καλά'' λίγο φλερτ για τις κάψες, αφού ετοιμάζεστε ψυχολογικά για την επαφή, τι θα σου έκανα και πως, λίγο αυτό... ανοίγεσαι... Μετά σε πιάνει στα, δεν θα μπορέσω τώρα τελικά, έχω ημικρανίες παίρνω φάρμακο, θα ξανακανονίσουμε, την δεύτερη φορά, είμαι στο νοσοκομείο, δεν έχω λεφτά για να βγω κοστίζει πολλά η θεραπεία μου και ιστορίες γι αγρίους, ρωτάς που μπας και πας από κει να τα πείτε έτσι για πρώτη φορά και τα βρείτε οικονομικά μετά, σου λέει όχι δεν θέλω να με δεις σ' αυτήν την κατάσταση και άλλες μπούρδες...
Όσον αφορά την προκαταβολή, υπάρχει πιθανότητα να ζητήσει το συνολικό ποσό κι από πάνω, εν ονόματι του ''θα τα χρειαστώ για την συνεδρία'' λες και θ' αγοράσει κανα μαστίγιο από χαίτη Μονόκερου και μπότες από τα λέπια του Λεβιάθαν. Τέλοσπάντων.

Παραθέτω την υποτιθέμενη τοποθεσία του Dungeon, η συνομιλητή που μου έστειλε πολλές φορές μέσω WhatsApp, live location tracking, στο όνομα της ''εμπιστοσύνης'' και τα τηλέφωνα χρήστη +44 7349 085026 μπορείτε να το πληκτρολογήσετε στο google και χωρίς το + και θα δείτε ένα άτομο σε διάφορες τοποθεσίες, διάφορες αγγελίες, που το ίδιο συμβαίνει αντίστοιχα και με άλλες, όπως η πιο πάνω, Annie/ Cordelia/ Cora/ Sarah κλπ κλπ.

Όπως επίσης λογαριασμοί για να στείλω τα υποτιθέμενα χρήματα, ως απόδειξη ότι πρόκειται γι' άτομο/ άτομα, που λειτουργούν ως δίκτυο απατεώνων, με μια πιθανότητα, να πρόκειται για λογαριασμούς που κλείνουν την ίδια μέρα κιώλας, υποτείθεται, σε ερώτησή μου πως μ' αυτήν την μέθοδο πληρώνεις προσωρινά εκεί και έτσι τα λαμβάνει μετά τα χρήματα απ' αυτούς μέσω Revolut. Όλα με την δικαιολογία ότι πρέπει να ναι όλα στημμένα πριν την συνεδρία και γενικότερα μετρητά δεν φαίνεται να δέχεται/ δέχονται.

IHOR POROSHCHUK - Bank Code (BIC/SWIFT) MNNELT21XXX - IBAN LT42 3110 0296 6360 8808 - BANK NAME MANEUVER LT (Λιθουανία)
BOHDAN BEREHOVYI Bank Code (BIC/SWIFT) MNNELT21XXX - IBAN LT09 3110 0130 8068 2238 - BANK NAME MANEUVER LT (Λιθουανία)

Αυτά από μένα και πολύ προσοχή. Ας τα δει η δίωξη ηλ. εγκλήματος δεν ξέρω...
Ρε man , να χάσεις 50-60 μπορω να το καταλάβω αλλά 500 ; Με αυτά πήγαινες Γερμανία και έκανες και session.
Υπομονή Οκτωβρη έρχεται η Ολγα εκεί δώσε άφοβα , αλλά πάλι για 4 ημέρες θα ειναι οπότε όσοι γουστάρετε Ολγα κλείστε έγκαιρα . Τη ρώτησα αν πάιζει να κάτσει περισσότερο και με είπε ότι όταν έρχεται βάζει όριο μέχρι 5 session τη μέρα γιατι θέλει να εχει και το χρονο της να κάνει τις βολτες της αλλά και να μπορει να αποδωσει σωστά δεν έρχεται μονο για τα φράγκα αφου τα βγάζει έτσι και αλλιως Αθηνα

Εγγρ.
20 Αυγ 2025
Like
15
Πόντοι
0
Ρε man , να χάσεις 50-60 μπορω να το καταλάβω αλλά 500 ; Με αυτά πήγαινες Γερμανία και έκανες και session.
Υπομονή Οκτωβρη έρχεται η Ολγα εκεί δώσε άφοβα , αλλά πάλι για 4 ημέρες θα ειναι οπότε όσοι γουστάρετε Ολγα κλείστε έγκαιρα . Τη ρώτησα αν πάιζει να κάτσει περισσότερο και με είπε ότι όταν έρχεται βάζει όριο μέχρι 5 session τη μέρα γιατι θέλει να εχει και το χρονο της να κάνει τις βολτες της αλλά και να μπορει να αποδωσει σωστά δεν έρχεται μονο για τα φράγκα αφου τα βγάζει έτσι και αλλιως Αθηνα
Ε βλέπεις πηγαίναμε για ολονύχτιο. Τι να κάνουμε, υπάρχουν πράγματα στο BDSM, που εκφράζονται είτε σε μορφή λατρείας, είτε αφήνοντας τον έλεγχο, ενισχύοντας τα συναισθήματα μέσω συναίνεσης, που ειδικά η μέση Ελληνίδα, δεν μπορεί να τα διαχειριστεί. Η τέρμα ανώμαλο θα σε θεωρήσει (μιλάμε γι' απλά πράγματα όχι κάτι extreme), η μπινέ, η υποτακτικό, καθώς θα χαλούσε την ''ψευδαίσθηση του κοινωνικού standard'' που έχουν στο μυαλό τους, του ''πολλά βαρύ τύπου'' που χτυπάει στο ένστικτο και νομίζουν ότι μόνο έτσι θα νιώσουν γυναίκες, μέχρι να φτάσουν στα 40+ και να γκρινιάζουν που είναι όλη μέρα με τα σφουγγαρόπανα. Έτσι είναι όταν το ένστικτο υπερέχει, έναντι της λογικής. Δεν, κάνουν για σχέση ''ισορροπίας'' για να μην πω, ότι δίχως την τοξικότητα σύγκρουσης πατριαρχίας - μητριαρχίας, βαριούνται κιώλας. Εμάς κράζουν αλλά αυτές μπερδεύουν το κρεβάτι με την κανονική ζωή. Λες και αν τα ζήσουν ανοιχτόμυαλα, θα χαλάσει η όλη ψευδαίσθηση και θα χάσουν τα χαστούκια από πίσω. Κάθε άλλο. Ίσα ίσα θα τα μετράει και ένα ένα γιατί είναι κακό κορίτσι.

Το αποτέλεσμα, μόνο με μια επαγγελματία μπορείς να ζήσεις ελεύθερα, όλες αυτές τις μορφές έκφρασης. Ε ρε, τι τραβάμε για τα βίτσια μας...

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
3.469
Πόντοι
456
Κατάλαβα... Κορμιά θα πέσουν πάλι! Όποιος πρόλαβε την Όλγα είδε...

alex66b

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
14
Πόντοι
0
Καλησπέρα παίδες... Μέσα στην εβδομάδα σκέφτομαι να κάνω κανένα ραντεβούδακι,έτσι για το τέλος του καλοκαιριού. Τι υπάρχει αυτόν τον καιρό στην όμορφη Θεσσαλονίκη. Με ενδιαφέρει μόνο στραπ.

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
3.469
Πόντοι
456
Καλησπέρα παίδες... Μέσα στην εβδομάδα σκέφτομαι να κάνω κανένα ραντεβούδακι,έτσι για το τέλος του καλοκαιριού. Τι υπάρχει αυτόν τον καιρό στην όμορφη Θεσσαλονίκη. Με ενδιαφέρει μόνο στραπ.
Λογικά από Σεπτέμβριο επανέρχεται η Vida. Επίσης μια Ίριδα που έχει και νήμα στο σάιτ προσφέρει μασάζ και έχει και πρόγραμμα αυταρχικό (λογικά και στραπ). Αλλιώς βόλτα στα σπιτάκια του μύλου και πόρτα πόρτα ρώτα.... Αυτά προς το παρόν...

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
3.469
Πόντοι
456
Λογικά από Σεπτέμβριο επανέρχεται η Vida. Επίσης μια Ίριδα που έχει και νήμα στο σάιτ προσφέρει αυταρχικό (λογικά και στραπ). Αλλιώς βόλτα στα σπιτάκια του μύλου και πόρτα πόρτα ρώτα.... Αυτά προς το παρόν...

Subslave15

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2024
Like
154
Πόντοι
0
Η Dama Vida κάνει υπέροχο στραπ!!! Ανέβασε σήμερα οτι είναι τελευταία μέρα διακοπών οπότε ΣΚ λογικά θα αρχίσει τα session.

• Like
Αντιδράσεις: LB

kostasdou

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2021
Like
1.005
Πόντοι
86
Η Dama Vida κάνει υπέροχο στραπ!!! Ανέβασε σήμερα οτι είναι τελευταία μέρα διακοπών οπότε ΣΚ λογικά θα αρχίσει τα session.
Είδα ότι η Vida στις διακοπές της είχε για κάποιες μέρες έναν τυχερό ως προσωπικό της σκλάβο. Άραγε το κωλαράκι του μαύρισε και από το ξύλο ή μόνο από τον ήλιο;

kostasdou

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2021
Like
1.005
Πόντοι
86
Σε αντικατεστησε στο κουβαλημα βαλιτσας και κλαις με μαυρο δακρυ χοντρουλη?
Εγώ κλαίω; Εσύ που ακόμα γράφεις για μένα κάθε τρεις και λίγο, τι κάνεις δηλαδή; Σου έχω γίνει πλέον κάτι σαν υποκατάστατο ψυχοθεραπείας; Συγκινούμαι που αντί για βαλίτσες κουβαλάς εμένα στην κεφάλα σου πιο συχνά κι από όσο παίζεις με το πουλάκι σου. Έλα, γράψε την αλήθεια, γράψε πόσο σου λείπω και για αυτό ασχολείσαι μαζί μου. Άλλωστε όλοι ξέρουν πόσο αναζητάς το τραγουδάκι σου...

Τελευταία τροποποίηση:

tomfoorerry

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2023
Like
95
Πόντοι
0
Εγώ κλαίω; Εσύ που ακόμα γράφεις για μένα κάθε τρεις και λίγο, τι κάνεις δηλαδή; Σου έχω γίνει πλέον κάτι σαν υποκατάστατο ψυχοθεραπείας; Συγκινούμαι που αντί για βαλίτσες κουβαλάς εμένα στην κεφάλα σου πιο συχνά κι από όσο παίζεις με το πουλάκι σου. Έλα, γράψε την αλήθεια, γράψε πόσο σου λείπω και για αυτό ασχολείσαι μαζί μου. Άλλωστε όλοι ξέρουν πόσο αναζητάς το τραγουδάκι σου...

ποπο μου την ειπε ο μπρο με τους γκοινγκ θρου της νεολιθικης εποχης, ασε μας κεφτε μπουμερ θα την παρεις τη βαλιτσα ριλαξ

micheleangelo_

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2023
Like
28
Πόντοι
0
Εγώ στην μπαρμπη πηγαίνω για σεσσιον με ξεφτίλισμα και στραπον . Ικανοποιημένος είμαι .

kostasdou

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2021
Like
1.005
Πόντοι
86
ποπο μου την ειπε ο μπρο με τους γκοινγκ θρου της νεολιθικης εποχης, ασε μας κεφτε μπουμερ θα την παρεις τη βαλιτσα ριλαξ
Πωω… συνεχίζεις να ασχολείσαι τόσο μαζί μου που κοντεύω να ζηλέψω τον εαυτό μου. Ξέρω όμως γιατί το κάνεις, επειδή κάθε φορά που νομίζεις ότι μου τη λες, φτιάχνεσαι. Αυτό ξέρεις και αυτό κάνεις, αυνανισμό και εμμονή με μένα.
Άκου τώρα το τραγουδάκι σου, να σε βοηθήσει να παίξεις το γαριδάκι σου καλύτερα.

Nikos40@

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2023
Like
746
Πόντοι
81
Πωω… συνεχίζεις να ασχολείσαι τόσο μαζί μου που κοντεύω να ζηλέψω τον εαυτό μου. Ξέρω όμως γιατί το κάνεις, επειδή κάθε φορά που νομίζεις ότι μου τη λες, φτιάχνεσαι. Αυτό ξέρεις και αυτό κάνεις, αυνανισμό και εμμονή με μένα.
Άκου τώρα το τραγουδάκι σου, να σε βοηθήσει να παίξεις το γαριδάκι σου καλύτερα.

"Όταν δυο άνθρωποι μαλώνουν, φταίει εκείνος που είναι πιο έξυπνος."

Johann Wolfgang von Goethe, 1749-1832
Γερμανός ποιητής & φιλόσοφος

• Like
Αντιδράσεις: Cheng

Snowman_skg

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2023
Like
47
Πόντοι
0
Παντως υπαρχει μεγαλη ελλειψη απο αφεντρες στην πολη... μια στο τοσο να ερθει καμμια καλη

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
3.469
Πόντοι
456
Auτή αναφέρει ότι το μόνο που αφήνει είναι να της γλείφεις τις πατούσες, είναι μόνο ντυμενη ούτε καν ημίγυμνη... Νόμιζα μόνο ποδολαγνεία προσφέρει δεν ήξερα ότι προσφέρει και άλλες υπηρεσίες όπως στραπ κτλ; Μπορείς να δώσεις κάποιες πληροφορίες παραπάνω, για τα σέσσιον, για τιμή και αν έχει δικό της χώρο?

Τελευταία τροποποίηση:

micheleangelo_

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2023
Like
28
Πόντοι
0
Auτή αναφέρει ότι το μόνο που αφήνει είναι να της γλείφεις τις πατούσες, είναι μόνο ντυμενη ούτε καν ημίγυμνη... Νόμιζα μόνο ποδολαγνεία προσφέρει δεν ήξερα ότι προσφέρει και άλλες υπηρεσίες όπως στραπ κτλ; Μπορείς να δώσεις κάποιες πληροφορίες παραπάνω, για τα σέσσιον, για τιμή και αν έχει δικό της χώρο?
Κάνει ποδωλατρεια κάνει στραπον και φιστικ είναι και σαδίστρια ξεφτιλίζη . Αλλά αυτό δε βγάζει ρούχα και δεν κάνει τίποτε παραπάνω.σπιτι τις κάνει σεσσιο.εγω για σεσσιο με στραπον ποδωλατρεια και ξεφτίλισμα δηνω 130.δε σε ξεπετάει ωμος στην ώρα απάνω.εμενα μ αρέσει που δεν είναι με το ρολόι στο χέρι και είναι και σαν άτομο ωραίο τυπακι. Μπορείς να μηλησεις να πεις δυο κουβεντες

fff3291

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2014
Like
50
Πόντοι
0
Ακούγεται ενδιαφέρουσα περίπτωση. 2 ερωτήσεις έχω 1. Υπάρχει άλλος τρόπος επικοινωνίας εκτός fetlife; 2. Αξίζει για ποδολαγνεια; δηλαδή έχει ωραία περιποιημένα πόδια;

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
3.469
Πόντοι
456
Ακούγεται ενδιαφέρουσα περίπτωση. 2 ερωτήσεις έχω 1. Υπάρχει άλλος τρόπος επικοινωνίας εκτός fetlife; 2. Αξίζει για ποδολαγνεια; δηλαδή έχει ωραία περιποιημένα πόδια;
Από επικοινωνία μάλλον μόνο φετλαιφ αρχικά. Δεν αναφέρει άλλο τρόπο. Μετά για τα σέσσιον λογικά κάποιο viber, telegram, what's up κτλ...

Τα άκρα της φαίνονται πολύ περιποιημένα και καλοσχηματισμένα στις φώτο τουλάχιστον.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom