Ρε man , να χάσεις 50-60 μπορω να το καταλάβω αλλά 500 ; Με αυτά πήγαινες Γερμανία και έκανες και session.Καλησπέρα.
Επιβεβαιώνω, περί απάτης.
Πρόκειται περί συγκεκριμένου/ συγκεκριμένα άτομα, που χρησιμοποιούν υλικό, κυρίως από το OnlyFans, ώστε να χουν να δείξουν κατά την διάρκεια συνεννόησης μέσω WhatsApp, για συνεδρία που δεν θα λάβει χώρο ποτέ αλλά θα ζητηθεί κατά την διάρκεια, προκαταβολή, ανάλογα με την ώρα, η και τον χώρο, συγκεκριμένα μιλάμε για ένα dungeon, στο οποίο παρέχονται 5 ώρες συνεδρίας και δυνατότητα ολονύχτιου. Φυσικά μια πρακτική των Doms στην Ευρώπη, είναι και το λεγόμενο Tribute (ας το πούμε δωράκι, η tip), το οποίο είναι πρόθυμος/ πρόθυμοι, μικρά ποσά, να το λάβουν σε ''δωροκάρτες τύπου Apple'' πράγμα που εξαργυρώνεται.
Εγώ την πάτησα πρόσφατα έχασα 500 ευρώ από την απόπειρα αυτή, γιατί είμαι περίεργος και έλεγα ''μήπως και/ κάτσε να δούμε, να μεν περίεργο αλλά ίσως'' κλπ. Είπα να το επιβεβαιώσω όμως πρώτα και τελικά επιβεβαιώθηκε και την δεύτερη φορά, ότι δεν θα γινότανε συνεδρία (δηλ. σήμερα το βράδυ).
Πως γίνεται αυτό θα πει κάποιος; Εύκολο. Διότι το άτομο, η τα άτομα, έχουν μπλα μπλα. Πρώτα θα ξεκινήσει η συζήτηση γνωριμίας, μετά μια λίστα, με το τι περιμένεις ως πελάτης και οι κόκκινες γραμμές σου και γενικότερα, ευχάριστη συζήτηση γνωριμίας, στο όνομα του ''θέλω να γνωρίσω τον πελάτη μου καλά'' λίγο φλερτ για τις κάψες, αφού ετοιμάζεστε ψυχολογικά για την επαφή, τι θα σου έκανα και πως, λίγο αυτό... ανοίγεσαι... Μετά σε πιάνει στα, δεν θα μπορέσω τώρα τελικά, έχω ημικρανίες παίρνω φάρμακο, θα ξανακανονίσουμε, την δεύτερη φορά, είμαι στο νοσοκομείο, δεν έχω λεφτά για να βγω κοστίζει πολλά η θεραπεία μου και ιστορίες γι αγρίους, ρωτάς που μπας και πας από κει να τα πείτε έτσι για πρώτη φορά και τα βρείτε οικονομικά μετά, σου λέει όχι δεν θέλω να με δεις σ' αυτήν την κατάσταση και άλλες μπούρδες...
Όσον αφορά την προκαταβολή, υπάρχει πιθανότητα να ζητήσει το συνολικό ποσό κι από πάνω, εν ονόματι του ''θα τα χρειαστώ για την συνεδρία'' λες και θ' αγοράσει κανα μαστίγιο από χαίτη Μονόκερου και μπότες από τα λέπια του Λεβιάθαν. Τέλοσπάντων.
Παραθέτω την υποτιθέμενη τοποθεσία του Dungeon, η συνομιλητή που μου έστειλε πολλές φορές μέσω WhatsApp, live location tracking, στο όνομα της ''εμπιστοσύνης'' και τα τηλέφωνα χρήστη +44 7349 085026 μπορείτε να το πληκτρολογήσετε στο google και χωρίς το + και θα δείτε ένα άτομο σε διάφορες τοποθεσίες, διάφορες αγγελίες, που το ίδιο συμβαίνει αντίστοιχα και με άλλες, όπως η πιο πάνω, Annie/ Cordelia/ Cora/ Sarah κλπ κλπ.
Όπως επίσης λογαριασμοί για να στείλω τα υποτιθέμενα χρήματα, ως απόδειξη ότι πρόκειται γι' άτομο/ άτομα, που λειτουργούν ως δίκτυο απατεώνων, με μια πιθανότητα, να πρόκειται για λογαριασμούς που κλείνουν την ίδια μέρα κιώλας, υποτείθεται, σε ερώτησή μου πως μ' αυτήν την μέθοδο πληρώνεις προσωρινά εκεί και έτσι τα λαμβάνει μετά τα χρήματα απ' αυτούς μέσω Revolut. Όλα με την δικαιολογία ότι πρέπει να ναι όλα στημμένα πριν την συνεδρία και γενικότερα μετρητά δεν φαίνεται να δέχεται/ δέχονται.
IHOR POROSHCHUK - Bank Code (BIC/SWIFT) MNNELT21XXX - IBAN LT42 3110 0296 6360 8808 - BANK NAME MANEUVER LT (Λιθουανία)
BOHDAN BEREHOVYI Bank Code (BIC/SWIFT) MNNELT21XXX - IBAN LT09 3110 0130 8068 2238 - BANK NAME MANEUVER LT (Λιθουανία)
Αυτά από μένα και πολύ προσοχή. Ας τα δει η δίωξη ηλ. εγκλήματος δεν ξέρω...
Υπομονή Οκτωβρη έρχεται η Ολγα εκεί δώσε άφοβα , αλλά πάλι για 4 ημέρες θα ειναι οπότε όσοι γουστάρετε Ολγα κλείστε έγκαιρα . Τη ρώτησα αν πάιζει να κάτσει περισσότερο και με είπε ότι όταν έρχεται βάζει όριο μέχρι 5 session τη μέρα γιατι θέλει να εχει και το χρονο της να κάνει τις βολτες της αλλά και να μπορει να αποδωσει σωστά δεν έρχεται μονο για τα φράγκα αφου τα βγάζει έτσι και αλλιως Αθηνα