Ναι έστω προκαταβολή του σέσσιον. Πιθανόν το κάνει για να μην φαει στησίματα. Επιτέλους μας ξαναθυμούνται... Θεανώ αν διαβάζεις έλα και εσύ
Οχι προπληρωμή , προκαταβολή μέρος του session.
Αλλα ναι οπως λες, παρά το γεγονός ότι σε διάφορες αναρτήσεις μου έχω πει μακριά απο προκαταβολές /προπληρωμές δε θα ειχα κανένα προβλημα να το κάνω εάν αυτο μου ζητηθεί απο Ολγα, Αλεξάνδρα, Ερικα, Θεανώ αυτές δηλαδή που έχουν χρόνια παρουσία και υπόσταση. Επίσης στα συν της Ολγας ότι εάν σου τυχει κάτι και το ακυρωσεις μέχρι 30/3 στην επιστρέφει. Αυτό θα πει φουλ επαγγελματίας
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αφέντρες στην Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα kiri77
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 325K
-
- Ετικέτες
- domina fetish αυταρχικό θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
jeerybelly
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2023
- Like
- 174
- Πόντοι
- 0
πιο είναι το όνομα στο fet μπορείς να το δώσεις;Την είχα πάρει πριν 1.5χρ περίπου φοιτήτρια ψηλή με υπέροχα πόδια (από τα καλύτερα).οι φωτογραφίες όλες πραγματικές. το στυλ της είναι λίγο γκοθ αλλά προσωπικά μου άρεσε. Σίγουρα είναι ακριβή αλλά είναι amateur και είχε καυλώσει τρέλα. Βασιλεία το ονομα της, έχει προφίλ και στο fet
Απ ολα εχει site, facebook, fetlife και τηλεφωνο φυσικά διαλεξε πιο σου κάνειΠως επικοινωνεις; Μέσω σάιτ;
Fotis_freedom
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2017
- Like
- 396
- Πόντοι
- 21
Δεν το κατέχει καθόλουη vidaΔικαίωμά σου να έχεις αυτή την γνώμη όπως είναι δικαίωμά μου να έχω την άποψη ότι η Vida αυτή τη στιγμή είναι η καλύτερη αφέντρα στην Ελλάδα.
Σου εύχομαι να έχεις ένα ευτυχισμένο 2025.
Fotis_freedom
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2017
- Like
- 396
- Πόντοι
- 21
Όχι Θεσσαλονίκη είναι η έδρα τηςGoddess V ? Καινουργιο φρουτο ; Αθηνέζα είναι ;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Έρχεται η όλγα στην Θεσσαλονίκη την έχω δει να πάτε
kostasdou
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2021
- Like
- 859
- Πόντοι
- 86
Απάντησες σε μια ανάρτηση που είχα γράψει πριν 2 μήνες, πόσο Ραντανπλάν παίζει να είσαι;Δεν το κατέχει καθόλουη vida
Η Vida για εμένα είναι η καλύτερη αφέντρα. Εσύ πήγαινε αυνανίσου με καμία φωτογραφία της γιατί μέχρι εκεί είσαι.
Fotis_freedom
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2017
- Like
- 396
- Πόντοι
- 21
Αλήθειες γράφω , δεν ξέρει τίποταΑπάντησες σε μια ανάρτηση που είχα γράψει πριν 2 μήνες, πόσο Ραντανπλάν παίζει να είσαι;
Η Vida για εμένα είναι η καλύτερη αφέντρα. Εσύ πήγαινε αυνανίσου με καμία φωτογραφία της γιατί μέχρι εκεί είσαι.
Fotis_freedom
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2017
- Like
- 396
- Πόντοι
- 21
Τυχεροί έρχεται και η Κέλλυ και η Άρτεμις και η όλγα,με την όλγα έχω πάει στο gls καλή ιδίως για τα δικά σας γούστα έχει καμπύλες,η Άρτεμις είναι έμπειρη αλλά καμία σχέση με τις φωτογραφίες που βάζει ,την Κέλλυ την ξέρεται κορμάρα για φετχιστές πολύ καλή
kostasdou
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2021
- Like
- 859
- Πόντοι
- 86
Ναι βρε, πίστευε ότι θες, εδώ άλλοι πιστεύουν ότι η γη είναι επίπεδη, θα σου χαλάσω εγώ το παραμύθι που ζεις;Αλήθειες γράφω , δεν ξέρει τίποτα
Καλά κάνουν και έρχονται όλες μαζί... Δηλαδή ή όλες μαζί ή καμία. Και πέρυσι πάλι τα ίδια. Εγώ πχ θέλω και Όλγα και Κέλλυ να επισκεφθώ αναγκαστικά θα επιλέξω μία. Άλλος μπορεί να γουστάρει και Άρτεμις. Μόνες τους σπάνε τη δουλειά τους και τη δική μας διάθεση να τις επισκεφθούμε όλες.Τυχεροί έρχεται και η Κέλλυ και η Άρτεμις και η όλγα,με την όλγα έχω πάει στο gls καλή ιδίως για τα δικά σας γούστα έχει καμπύλες,η Άρτεμις είναι έμπειρη αλλά καμία σχέση με τις φωτογραφίες που βάζει ,την Κέλλυ την ξέρεται κορμάρα για φετχιστές πολύ καλή
georgekp34
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.797
- Πόντοι
- 736
Κάνα λινκ.απο αυτές παίζει?
τι ειναι το gls;Τυχεροί έρχεται και η Κέλλυ και η Άρτεμις και η όλγα,με την όλγα έχω πάει στο gls καλή ιδίως για τα δικά σας γούστα έχει καμπύλες,η Άρτεμις είναι έμπειρη αλλά καμία σχέση με τις φωτογραφίες που βάζει ,την Κέλλυ την ξέρεται κορμάρα για φετχιστές πολύ καλή
jeerybelly
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2023
- Like
- 174
- Πόντοι
- 0
Καλημέρα, για εμας τους πατουσολάγνους η Κέλλυ ειναι η κατάλληλη; Που τις βρίσκουμε;
trampling boy
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιαν 2025
- Like
- 10
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα, έχει κάποιος εμπειρία - άποψη για session με Ιρίνα ?
kanesex.com

Θέλεις να παίξεις και να υποταχθεις στα πόδια μου Για λάτρες του φετίχ!!!!
Είμαι γυναίκα ανεξάρτητη, ακρεα εντυπωσιακή με καλογραμμένο σώμα και προσφέρω τα πατουσακια μου για να παίξεις μαζί τους.Μπορεις να τα γλείψεις,να τα χαϊδεύεις,να σε πατήσω με τα όμορφα μου πόδια και να σου τον παίξω με της πατούσες μου και να χύσεις πάνω τους.θελεις να παίξεις και να...

Fotis_freedom
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2017
- Like
- 396
- Πόντοι
- 21
Ξενοδοχείοτι ειναι το gls;
Εμπειρη αφέντρα από 22 Μαρτίου Θεσσαλονίκη
Ξέρει κανείς τι παίζει εδώ; Οι φώτο δεν φανερώνουν πολλά... Με ένα απλό γκουγκλάρισμα τηλεφώνου δεν βρήκα επιπλέον πληροφορίες.
Ξέρει κανείς τι παίζει εδώ; Οι φώτο δεν φανερώνουν πολλά... Με ένα απλό γκουγκλάρισμα τηλεφώνου δεν βρήκα επιπλέον πληροφορίες.
Καλημέρα, για εμας τους πατουσολάγνους η Κέλλυ ειναι η κατάλληλη; Που τις βρίσκουμε;

Mistress K
Είμαι η Κυρία Κ, μια μορφωμένη και έμπειρη επαγγελματιας Αφέντρα από την Ελλάδα με έδρα την Κύπρο τα τελευταία χρόνια. Θα είμαι Θεσσαλονίκη από τις 24/3 έως και τις 30/3 Η κυριαρχία των σκλαβων και των υποτακτικων είναι κάτι που μου αρέσει πολύ. Δεν υπάρχει κάτι πιο αισθησιακό από το να βλέπω...

micheleangelo_
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2023
- Like
- 20
- Πόντοι
- 0
Πολύ ωραία η Κέλλυ. Από τις καλύτερες αφέντρες που είχε η Θεσσαλονίκη .Τίμια επιλογή! Το έχει, εμφανίσιμη (τουλάχιστον όταν την συνάντησα πριν 3 χρόνια) και καθαρή. Με πατούσες δεν έχω φετίχ οπότε δεν είδα εμφάνιση πατούσας. Προτείνεται ανεπιφύλακτα!![]()
Mistress K
Είμαι η Κυρία Κ, μια μορφωμένη και έμπειρη επαγγελματιας Αφέντρα από την Ελλάδα με έδρα την Κύπρο τα τελευταία χρόνια. Θα είμαι Θεσσαλονίκη από τις 24/3 έως και τις 30/3 Η κυριαρχία των σκλαβων και των υποτακτικων είναι κάτι που μου αρέσει πολύ. Δεν υπάρχει κάτι πιο αισθησιακό από το να βλέπω...kanesex.com
kostasdou
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2021
- Like
- 859
- Πόντοι
- 86
Οι φωτογραφίες δεν είναι δικές της, η μία φωτογραφία μάλιστα είναι ξεκάθαρα από ταινία OWK.Εμπειρη αφέντρα από 22 Μαρτίου Θεσσαλονίκη
Γιατι το τηλ. τις εχει μπροστα 357?Το τηλ. ειναι Κυπριακο?Τίμια επιλογή! Το έχει, εμφανίσιμη (τουλάχιστον όταν την συνάντησα πριν 3 χρόνια) και καθαρή. Με πατούσες δεν έχω φετίχ οπότε δεν είδα εμφάνιση πατούσας. Προτείνεται ανεπιφύλακτα!![]()
Mistress K
Είμαι η Κυρία Κ, μια μορφωμένη και έμπειρη επαγγελματιας Αφέντρα από την Ελλάδα με έδρα την Κύπρο τα τελευταία χρόνια. Θα είμαι Θεσσαλονίκη από τις 24/3 έως και τις 30/3 Η κυριαρχία των σκλαβων και των υποτακτικων είναι κάτι που μου αρέσει πολύ. Δεν υπάρχει κάτι πιο αισθησιακό από το να βλέπω...kanesex.com
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις