Νέα

Αφέντρες στην Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
2.794
Πόντοι
456

Οχι προπληρωμή , προκαταβολή μέρος του session.
Αλλα ναι οπως λες, παρά το γεγονός ότι σε διάφορες αναρτήσεις μου έχω πει μακριά απο προκαταβολές /προπληρωμές δε θα ειχα κανένα προβλημα να το κάνω εάν αυτο μου ζητηθεί απο Ολγα, Αλεξάνδρα, Ερικα, Θεανώ αυτές δηλαδή που έχουν χρόνια παρουσία και υπόσταση. Επίσης στα συν της Ολγας ότι εάν σου τυχει κάτι και το ακυρωσεις μέχρι 30/3 στην επιστρέφει. Αυτό θα πει φουλ επαγγελματίας
Ναι έστω προκαταβολή του σέσσιον. Πιθανόν το κάνει για να μην φαει στησίματα. Επιτέλους μας ξαναθυμούνται... Θεανώ αν διαβάζεις έλα και εσύ:wink:

jeerybelly

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2023
Like
174
Πόντοι
0
Την είχα πάρει πριν 1.5χρ περίπου φοιτήτρια ψηλή με υπέροχα πόδια (από τα καλύτερα).οι φωτογραφίες όλες πραγματικές. το στυλ της είναι λίγο γκοθ αλλά προσωπικά μου άρεσε. Σίγουρα είναι ακριβή αλλά είναι amateur και είχε καυλώσει τρέλα. Βασιλεία το ονομα της, έχει προφίλ και στο fet
πιο είναι το όνομα στο fet μπορείς να το δώσεις;

Fotis_freedom

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2017
Like
396
Πόντοι
21
Δικαίωμά σου να έχεις αυτή την γνώμη όπως είναι δικαίωμά μου να έχω την άποψη ότι η Vida αυτή τη στιγμή είναι η καλύτερη αφέντρα στην Ελλάδα.
Σου εύχομαι να έχεις ένα ευτυχισμένο 2025.
Δεν το κατέχει καθόλουη vida

Fotis_freedom

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2017
Like
396
Πόντοι
21
Goddess V ? Καινουργιο φρουτο ; Αθηνέζα είναι ;
Όχι Θεσσαλονίκη είναι η έδρα της
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Έρχεται η όλγα στην Θεσσαλονίκη την έχω δει να πάτε

• Like
Αντιδράσεις: Zohs91

kostasdou

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2021
Like
861
Πόντοι
86
Δεν το κατέχει καθόλουη vida
Απάντησες σε μια ανάρτηση που είχα γράψει πριν 2 μήνες, πόσο Ραντανπλάν παίζει να είσαι;
Η Vida για εμένα είναι η καλύτερη αφέντρα. Εσύ πήγαινε αυνανίσου με καμία φωτογραφία της γιατί μέχρι εκεί είσαι.

Fotis_freedom

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2017
Like
396
Πόντοι
21
Απάντησες σε μια ανάρτηση που είχα γράψει πριν 2 μήνες, πόσο Ραντανπλάν παίζει να είσαι;
Η Vida για εμένα είναι η καλύτερη αφέντρα. Εσύ πήγαινε αυνανίσου με καμία φωτογραφία της γιατί μέχρι εκεί είσαι.
Αλήθειες γράφω , δεν ξέρει τίποτα

Fotis_freedom

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2017
Like
396
Πόντοι
21
Τυχεροί έρχεται και η Κέλλυ και η Άρτεμις και η όλγα,με την όλγα έχω πάει στο gls καλή ιδίως για τα δικά σας γούστα έχει καμπύλες,η Άρτεμις είναι έμπειρη αλλά καμία σχέση με τις φωτογραφίες που βάζει ,την Κέλλυ την ξέρεται κορμάρα για φετχιστές πολύ καλή

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
2.794
Πόντοι
456
Τυχεροί έρχεται και η Κέλλυ και η Άρτεμις και η όλγα,με την όλγα έχω πάει στο gls καλή ιδίως για τα δικά σας γούστα έχει καμπύλες,η Άρτεμις είναι έμπειρη αλλά καμία σχέση με τις φωτογραφίες που βάζει ,την Κέλλυ την ξέρεται κορμάρα για φετχιστές πολύ καλή
Καλά κάνουν και έρχονται όλες μαζί... Δηλαδή ή όλες μαζί ή καμία. Και πέρυσι πάλι τα ίδια. Εγώ πχ θέλω και Όλγα και Κέλλυ να επισκεφθώ αναγκαστικά θα επιλέξω μία. Άλλος μπορεί να γουστάρει και Άρτεμις. Μόνες τους σπάνε τη δουλειά τους και τη δική μας διάθεση να τις επισκεφθούμε όλες.

georgekp34

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
3.797
Πόντοι
736
Κάνα λινκ.απο αυτές παίζει?

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
2.794
Πόντοι
456
τι ειναι το gls;

jeerybelly

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2023
Like
174
Πόντοι
0
Καλημέρα, για εμας τους πατουσολάγνους η Κέλλυ ειναι η κατάλληλη; Που τις βρίσκουμε;

• Like
Αντιδράσεις: Zohs91

trampling boy

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2025
Like
10
Πόντοι
0
Καλησπέρα, έχει κάποιος εμπειρία - άποψη για session με Ιρίνα ?

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
2.794
Πόντοι
456
Καλημέρα, για εμας τους πατουσολάγνους η Κέλλυ ειναι η κατάλληλη; Που τις βρίσκουμε;
Τίμια επιλογή! Το έχει, εμφανίσιμη (τουλάχιστον όταν την συνάντησα πριν 3 χρόνια) και καθαρή. Με πατούσες δεν έχω φετίχ οπότε δεν είδα εμφάνιση πατούσας. Προτείνεται ανεπιφύλακτα!

micheleangelo_

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2023
Like
20
Πόντοι
0
Τίμια επιλογή! Το έχει, εμφανίσιμη (τουλάχιστον όταν την συνάντησα πριν 3 χρόνια) και καθαρή. Με πατούσες δεν έχω φετίχ οπότε δεν είδα εμφάνιση πατούσας. Προτείνεται ανεπιφύλακτα!
Πολύ ωραία η Κέλλυ. Από τις καλύτερες αφέντρες που είχε η Θεσσαλονίκη .

kostasdou

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2021
Like
861
Πόντοι
86
Εμπειρη αφέντρα από 22 Μαρτίου Θεσσαλονίκη
Ξέρει κανείς τι παίζει εδώ; Οι φώτο δεν φανερώνουν πολλά... Με ένα απλό γκουγκλάρισμα τηλεφώνου δεν βρήκα επιπλέον πληροφορίες.
Οι φωτογραφίες δεν είναι δικές της, η μία φωτογραφία μάλιστα είναι ξεκάθαρα από ταινία OWK.

iosiff

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2023
Like
638
Πόντοι
81
Γιατι το τηλ. τις εχει μπροστα 357?Το τηλ. ειναι Κυπριακο?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom