ΙσιδαΣε ποια αναφέρεσαι;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αφέντρες στην Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα kiri77
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 261K
-
- Ετικέτες
- domina fetish αυταρχικό θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)
Συμφωνούμε
Trelamenoa
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2023
- Like
- 19
- Πόντοι
- 0
Παντως απ οτι βλεπω κ στις αγγελιες, μονο η dama vida υπαρχει απ τις καλες... τζιφος δλδ
Γιατί τζίφος; Προσωπικά θεωρώ καλή περίπτωση την Βίντα. Όπως και να έχει στις 26 του μηνός ανεβαίνει η Ίσιδα Καρρά που για μένα είναι αστεράτη!Παντως απ οτι βλεπω κ στις αγγελιες, μονο η dama vida υπαρχει απ τις καλες... τζιφος δλδ
kostasdou
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2021
- Like
- 550
- Πόντοι
- 81
Εγώ το διάβασα διαφορετικά, πιστεύω ότι το τζίφος δεν πάει στη Vida και εννοεί ότι από τις καλές αφέντρες, αγγελίες έχει μόνο η Vida. Το τζίφος μάλλον πάει στο ότι δεν υπάρχουν περισσότερες αγγελίες από άλλες Θεσσαλονικιές αφέντρες.Γιατί τζίφος; Προσωπικά θεωρώ καλή περίπτωση την Βίντα. Όπως και να έχει στις 26 του μηνός ανεβαίνει η Ίσιδα Καρρά που για μένα είναι αστεράτη!
Διαγραμμένο μέλος 237058
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2023
- Like
- 438
- Πόντοι
- 21
το οτι δεν εχουν αγγελιες καποιες κοπελες δεν σημαινει οτι ειναι ανενεργες. Μπορεις να τις βρεις ειτε εδω στο bourdela εχει νημα η ίσιδα εδω που συμμετεχει και η ιδια ενεργα, αλλες το δουλευουν μεσω σοσιαλ φβ και ινστα και αλλες εχουν δικο τους σαιτ. Αν γκουγκλαρεις οι περισσοτερες γνωστές ειναι ενεργες και μπορεις να βρεις ευκολα τροπο επικοινωνιας.Παντως απ οτι βλεπω κ στις αγγελιες, μονο η dama vida υπαρχει απ τις καλες... τζιφος δλδ
Καμίααπό αυτές....ποια μπορούμε να καρφώσουμε παίδες???
Domina Isida Karra
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2023
- Like
- 4.712
- Πόντοι
- 446
Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους.
stelios374
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2024
- Like
- 638
- Πόντοι
- 81
Καλημέρα καλή εβδομάδα
Αυτό το βλέμμα στη φωτογραφία είναι μαγικό
GALLAS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 51
- Like
- 6.362
- Πόντοι
- 7.636
ούτε μία ρε πούστη μου δεν τον παίρνει επάξια???
Αν διαβάζει καμία και θέλει -πμ παρακαλώ-, μπορώ να βρεθούμε, αρκεί να έχει κοκό (να μπω ¨μέσα¨)!!
Από κοντά όλα είναι πιο μαγικάΚαλημέρα καλή εβδομάδα
Διαγραμμένο μέλος 236616
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2023
- Like
- 10
- Πόντοι
- 0
Εγώ πάντως στο σάιτ του paradise δεν βρισκω καμία ΝιναΞέρει κανείς καμιά που να κάνει καλό αυταρχικό σε στούντιο. Άκουσα για Νίνα Paradise και Ακόμα Red Diamond και τα αδερφα μαγαζιά. Έχει κανείς πληροφορίες;
Θεά!!! Σας περιμένουμε πως και πως... Λείπετε!!Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους.
kilotaki
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2024
- Like
- 140
- Πόντοι
- 0
από αυτές....ποια μπορούμε να καρφώσουμε παίδες???
Όλες. Αρκεί να ξέρεις τα κουμπιά τους. Η γυναικεία φύση δεν αλλάζει ποτέ. Σου μιλάω εκ πείρας. Ας μη την ανοίξουμε αυτή την κουβέντα όμως.
Όσον αφορά την Βιντα, την οποία πέτυχα Τσιμισκή βαμμένη σα Μοϊκανό, είναι απλά για κλάματα. Στο γειωμα που έφαγε στο τηλέφωνο τότε (καθαρά και μόνο για να γελάσουμε) μπορούσες να την ακούσεις να φωνάζει "μα γιατιιιιιι.. ιιιι..." ενώ η σύνδεση χανοταν ανεπιστρεπτί.
Όλες. Αρκεί να ξέρεις τα κουμπιά τους. Η γυναικεία φύση δεν αλλάζει ποτέ. Σου μιλάω εκ πείρας. Ας μη την ανοίξουμε αυτή την κουβέντα όμως.
Όσον αφορά την Βιντα, την οποία πέτυχα Τσιμισκή βαμμένη σα Μοϊκανό, είναι απλά για κλάματα. Στο γειωμα που έφαγε στο τηλέφωνο τότε (καθαρά και μόνο για να γελάσουμε) μπορούσες να την ακούσεις να φωνάζει "μα γιατιιιιιι.. ιιιι..." ενώ η σύνδεση χανοταν ανεπιστρεπτί.
Άρχισε να φωνάζει απορώντας επειδή την πήρες τηλ και τελικά δεν κλείσατε ραντεβού;
kilotaki
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2024
- Like
- 140
- Πόντοι
- 0
Άρχισε να φωνάζει απορώντας επειδή την πήρες τηλ και τελικά δεν κλείσατε ραντεβού;
Όχι, την είπα ότι δεν ενδιαφέρομαι και καλή συνέχεια. Την ειχαμε βάλει σε ανοιχτή ακρόαση και να χουμε λυθεί στα γέλια με δύο γνωστούς μου (μέσα στα κόλπα) διότι μιλούσε σαν αυτόματος τηλεφωνητής, όταν δε πέταξε το "χαμός από ραντεβού" εκεί άστο... τεσπα ας είναι καλά.
Η εμπειρία μου με την Βίντα είναι τελείως διαφορετική. Εξαιρετικά ευγενική. Με ενδιαφέρον άκουγε τι ζητούσα από το σέσσιον και πρότεινε τι θα μπορούσαμε να προσθέσουμε σε αυτό. Εκτίμησα από το πόσο ξεκάθαρη ήταν από την αρχή στο τι προσφέρει και τι ΔΕΝ προσφέρει. Σε καμία στιγμή δεν προσπάθησε να το παίξει ούτε πολυάσχολη ούτε ντίβα. Άψογη επαγγελματίας και πολύ καλή επιλογή.
Subslave15
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2024
- Like
- 12
- Πόντοι
- 0
Και εγώ συμφωνώ όλες οι εμπειρίες που είχα με την Κυρία Βίντα ήταν πολύ όμορφες.Ήταν και η πρώτη μου εμπειρία στον χώρο και εκτός από απίστευτη επαγγελματίας προσπαθούσε πάντα να με κάνει να νιώθω άνετα.Πάρα πολύ ευγενική και καλή ως άνθρωπος κατά την γνώμη μου.Η εμπειρία μου με την Βίντα είναι τελείως διαφορετική. Εξαιρετικά ευγενική. Με ενδιαφέρον άκουγε τι ζητούσα από το σέσσιον και πρότεινε τι θα μπορούσαμε να προσθέσουμε σε αυτό. Εκτίμησα από το πόσο ξεκάθαρη ήταν από την αρχή στο τι προσφέρει και τι ΔΕΝ προσφέρει. Σε καμία στιγμή δεν προσπάθησε να το παίξει ούτε πολυάσχολη ούτε ντίβα. Άψογη επαγγελματίας και πολύ καλή επιλογή.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις