Νέα

Αεροσυνοδοί

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

john255

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
23
Like
1.067
Πόντοι
5.840
Τυπε που τα βρίσκουμε αυτά τα ζελεδακια?? Όχι για μένα, για έναν φίλο ρωτάω.
Θα σου απαντήσω αδερφέ αυτό που απάντησα και στα 6 μνματα που μου ήρθανε

Όχι φίλε δεν κάνουν τέτοιου είδους βίζιτες.
Ένας άνθρωπος που βγάζει το λιγότερο 2.500€ το μήνα καθαρά αφορολογητα με όλα τα έξοδα πληρωμένα για να κάνει αυτό που θέλεις θέλει να είσαι Άραβας ή επιχειρηματίας γενικά να έχεις ωραία αυτοκίνητα και γενικά να τις πληρώνεις τα δωράκια της και αυτή να έρχεται να σε ταιμπουκωνει και να σου κάθεται. Δεν κάνουν τέτοιες δουλειές απλά επειδή θα της δώσεις 200 και 300 ευρώ καθώς τις γαμανε οι πιλότοι όπου τις βάζουν στα exclusive clubs και γενικά απλά λένε "τα έχω με πιλότο" και καμαρώνουν ή Άραβες που θα την πάρουν με την αμαξαρα των 100.000 θα την κάνε στο εστιατόριο θα πληρώσουν 400-500 ευρώ γεύμα θα πάνε στο ξενοδοχείο που θα πληρώσουν 300-400 ευρώ τη βράδυ θα την ξεσκίσουν και τώρα πρωί θα την γυρίσουν στον "κοιτώνα" της. Έτσι αυτή θα καυχιέται σε όλες τις άλλες πουτανες ότι βρήκε τον πριγκιπα

john255

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
23
Like
1.067
Πόντοι
5.840
Τυπε που τα βρίσκουμε αυτά τα ζελεδακια?? Όχι για μένα, για έναν φίλο ρωτάω.
Γεμάτη η αγορά σε ένα sex shop βρες βοηθήματα και θα δεις τα ζελεδακια. Προσοχή μόνο για τα καρδιακά να πας σε καρδιολόγο πρώτα μην μείνεις στο κρεβάτι βιαγκρα είναι στην ουσια

• Like
Αντιδράσεις: Y13

bourdeliaris1984

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Κριτικές
34
Like
1.132
Πόντοι
7.775
Θυμαται κανεις τη Beth απο το yourangels πριν εναμισι χρονο περιπου επαιζε? Αεροσυνοδος ηταν. Οτι καλυτερο ειχε φερει το γραφειο. Εχει ινσταγκραμ ζει στην Ελλαδα καπου στα νοτια προαστια της Αθηνας και εχει βρει καποιο γκομενο Ελληνα.

nzg

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Μαρ 2008
Κριτικές
38
Like
5.561
Πόντοι
7.195
Η πλειοψηφία των γυναικών αεροσυνοδών είναι αγύμναστες και πλαδαρες

OP
OP
Δ
Εγγρ.
31 Μαρ 2014
Like
1.601
Πόντοι
206
Η πλειοψηφία των γυναικών αεροσυνοδών είναι αγ

Η πλειοψηφία των γυναικών αεροσυνοδών είναι αγύμναστες και πλαδαρες
Πλαδαρες και αγυμναστες οι αεροσυνοδοι που στάζουν καύλα.Μαλιστα.Τι κάνεις σαυτό το site και δε πηδάς κανένα απτα διμετρα μοντέλα που παρακαλάνε να τις πηδήξεις δε ξέρω.

nzg

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Μαρ 2008
Κριτικές
38
Like
5.561
Πόντοι
7.195
Πλαδαρες και αγυμναστες οι αεροσυνοδοι που στάζουν καύλα.Μαλιστα.Τι κάνεις σαυτό το site και δε πηδάς κανένα απτα διμετρα μοντέλα που παρακαλάνε να τις πηδήξεις δε ξέρω.
Καλημέρα, δεν μου αρέσουν τα διμετρα, και τι σχέση έχει το σχόλιο μου για τη διαπίστωση με αυτό που είπες και ήθελες να μου τη πεις. Τραβά παραπέρα πρωί πρωί, παπάρα

Εγγρ.
11 Ιουν 2020
Like
252
Πόντοι
21
Αξίζει τον κόπο για ένα πέσιμο και ας πει"Όχι"!...
Διακριτικο πεσιμο παντα. Γιατι ξερω ιστοριες απο τη γυναικα μου και τις φιλες της που σε πιο σεξιστικα πεσιματα το μετεφεραν στον πιλοτο και ο τυπος κατεβηκε απο το αεροπλανο. Και οπως πολλακις εχω ξαναπει.... Δεν ξερω τι γινεται εξωτερικο αλλα οι Ελληνιδες αεροσυνοδοι ειναι ξινιλες. Ειδικα οι πιο μεγαλες σε ηλικια των 30-35+

PA_2007

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
2.817
Πόντοι
456
Πέσιμο στο αεροπλάνο δεν λέει, είναι και οι άλλοι επιβάτες σχεδόν κολλητά και μπορεί να γίνεις ρόμπα. Αλλά ένα διακριτικό κοπλιμεντο όταν σε σερβίρει και μερικά καρφώματα στα μάτια, όταν περνά με το τρολει από τον διάδρομο και κουβάλα τους χυμούς κλπ, δεν είναι κακό. Αν τώρα σου τύχει να καθυστερήσεις στο αεροδρόμιο μετά την άφιξη, γιατί συνοδεύεις κάποιον από το εξωτερικό, που πετά μετά από ένα δίωρο και τελικά όταν φύγεις πετύχεις το ίδιο μωρό, στο μετρό για Αθήνα, τότε θα είσαι μαλάκας αν δεν κάνεις κίνηση. Και πιστέψτε με...... θυμούνται πολύ καλά ποιος την κάρφωνε με το βλέμμα του, ειδικά αν η πτήση έχει λίγους επιβάτες (αλλά και κάθεσαι δίπλα σε ένα τύπου που μιλά ιταλικά...... ο ξένος ντε). Και ναι,οι περισσότερες δίνουν και κώλο,αλλά σαφώς δεν μπορείς να κάνεις σχέση με μια από αυτές.Και λόγω προγράμματος της δουλειάς τους,αλλά γιατί κυρίως ,πηδιούνται με πιλότους και οι καλές που πετάνε προς Μέση Ανατολή βιζιτάρουν με τους εκεί (ακόμα και απο εκεί που μένουν τους κανονίζουν βίζιτες). Από τα απομνημονεύματα μου, από την εργένικη ζωή, πριν 15 τόσα χρόνια.

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.558
Πόντοι
8.846
Προς όλους

Οι αεροσυνοδοί δεν παίρνουν σοβαρά λεφτά πλέον. Τους βγάζουν το λάδι ακόμα και με 10ωρα για λεφτά που στην πραγματικότητα δεν αξίζουν τον κόπο.

Το ίδιο ισχύει και για τους πιλότους (ο θεός να κάνει πλέον τους περισσότερους - άλλη συζήτηση) στους οποίους επίσης βγάζουν το λάδι...

Οι αεροσυνοδοί δεν είναι (εμφανησιακά) αυτά που οι παλιοί θυμούνται από τις δεκαετίες του 70 και του 80 που ήταν όλες σχεδόν κουκλάρες. ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ.

Τα πηδήματα πιλότων-αεροσυνοδών υπάρχουν αλλά καμία σχέση με παλιότερα.
Κυρίως επειδή οι διανυκτερευσεις λόγω συμπλήρωσης ωρων πτήσεως έχουν μειωθεί δραστικότατα. Κι επειδή τους βγαίνει το λάδι όπως προείπα και οι ορέξεις για εξόδους-συναναστροφές είνσι μειωμένες.

Παλιότερα πιλότοι πολιτικής αεροπορίας και αεροσυνοδοί ήταν επαγγέλματα γκλαμουριάς για πολλούς λόγους (πολύ χρήμα - πάει αυτό, σπανιότητα - ειναι χιλιάδες τη σήμερον όλοι αυτοί με τοσες εταιρείες που υφίστανται, ταξίδια - απομυθοποιημένα σήμερα, συνθήκες χλιδής- δεν υπάρχουν πλέον, εμπειρίες- τις έχουν επίσης εκατομμύρια άνθρωποι).

Πάνε λοιπόν όλα αυτά ανεπιστρεπτί...

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.558
Πόντοι
8.846
Αεροσυνοδός = ένα εκ των λοιπών επαγγελμάτων.
Και μάλιστα με πολλά μειονεκτήματα.

cv119

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2022
Κριτικές
15
Like
432
Πόντοι
290
Όπως είπαν κ απο πάνω πλέον είναι λίγο εκτός αυτά με τους αεροσυνοδούς. Γενικά δύσκολα βρίσκεις ωραία αεροσυνοδό ειδικά στις low cost. Επίσης είναι κομμάτια απ τις πολλές ώρες. Με κάτι δυνατα κομμάτια που είχα δει κ είχα κάνει κίνηση είχα επιτυχία σε ποσοστό 1/3. Το καλό είναι ότι πρέπει για αυτό που θέλω εγώ. Δηλαδή όχι σχέση αλλα να περνάμε καλά ένα διήμερακι. Σε καμία περίπτωση δε θα τις χαρακτήριζα εύκολες και δεν είμαι κανένας ουγκανος που δεν μπορεί να ρίξει γκομενα.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Ολόσωστο το ποστ σου, απλά θα τονίσω τα παρακάτω

Οι αεροσυνοδοί δεν παίρνουν σοβαρά λεφτά πλέον. Τους βγάζουν το λάδι ακόμα και με 10ωρα για λεφτά που στην πραγματικότητα δεν αξίζουν τον κόπο
Ιπτάμενες σερβιτόρες πλέον..

Οι αεροσυνοδοί δεν είναι (εμφανησιακά) αυτά που οι παλιοί θυμούνται από τις δεκαετίες του 70 και του 80 που ήταν όλες σχεδόν κουκλάρες. ΚΑΜΙΑ
Ισχύει ειδικά στις low cost.
To καλοκαίρι πέταξα πολύ και υπήρξαν περιπτώσεις που ήταν να αναρωτιέσαι..

ΣΧΕΣΗ.

Κυρίως επειδή οι διανυκτερευσεις λόγω συμπλήρωσης ωρων πτήσεως έχουν μειωθεί δραστικότατα. Κι επειδή τους βγαίνει το λάδι όπως προείπα και οι ορέξεις για εξόδους-συναναστροφές είνσι μειωμένες.
Ισχύει, επίσης το προσωπικό λειτουργεί πολύ με τη λογική της "βάσης" και όχι της διανυκτέρευσης σε Χοτέλια.

Σε μία από τις καλοκαιρινές μου πτήσεις, φόρτωσα μία αεροσυνοδό, ένα 7-7,5 ηλικίας 26.
Της της έπεσα μετά την πτήση,όταν το προσωπικό πέρασε από την περιοχή των αποσκευών.
Έπαιξε ποτό/χαμούρεμα το ίδιο βράδυ και με κάλεσε σπίτι της το επόμενο.
Πέρασε και από το σπίτι μία 30άρα συνάδελφός της σε μία φάση και αυτό που μου μετέφεραν είναι ότι τα λεφτά δεν είναι πολλά,
ότι έχουν ως "βάση" μία πόλη και από το πρωί πηγαινοέρχονται και στο τέλος
καταλήγουν ξανά στη βάση τους. Η δικιά μου έκανε εκείνη τη μέρα Πράγα<->Boυδαπέστη.
Eπίσης μου λέγανε ότι αυτά με τους πιλότους είναι πλέον μύθοι...

Tα λέμε καμιά φορά στα σόσιαλ και μου είπε πόσο ταυτίστηκε πρόσφατα με αυτή την ταινία

kronos

Μέγας
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
15.198
Πόντοι
3.506
...Ασε ολες ειναι τερμα πουτανες και αυτες που δεν ειναι γινονται

Plane.gif

Τελευταία τροποποίηση:
  • Like
Αντιδράσεις: Y13

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.368
Πόντοι
3.656
Ολόσωστο το ποστ σου, απλά θα τονίσω τα παρακάτω

Ιπτάμενες σερβιτόρες πλέον..

Ισχύει ειδικά στις low cost.
To καλοκαίρι πέταξα πολύ και υπήρξαν περιπτώσεις που ήταν να αναρωτιέσαι..

Ισχύει, επίσης το προσωπικό λειτουργεί πολύ με τη λογική της "βάσης" και όχι της διανυκτέρευσης σε Χοτέλια.

Σε μία από τις καλοκαιρινές μου πτήσεις, φόρτωσα μία αεροσυνοδό, ένα 7-7,5 ηλικίας 26.
Της της έπεσα μετά την πτήση,όταν το προσωπικό πέρασε από την περιοχή των αποσκευών.
Έπαιξε ποτό/χαμούρεμα το ίδιο βράδυ και με κάλεσε σπίτι της το επόμενο.
Πέρασε και από το σπίτι μία 30άρα συνάδελφός της σε μία φάση και αυτό που μου μετέφεραν είναι ότι τα λεφτά δεν είναι πολλά,
ότι έχουν ως "βάση" μία πόλη και από το πρωί πηγαινοέρχονται και στο τέλος
καταλήγουν ξανά στη βάση τους. Η δικιά μου έκανε εκείνη τη μέρα Πράγα<->Boυδαπέστη.
Eπίσης μου λέγανε ότι αυτά με τους πιλότους είναι πλέον μύθοι...

Tα λέμε καμιά φορά στα σόσιαλ και μου είπε πόσο ταυτίστηκε πρόσφατα με αυτή την ταινία

Αεροσυνοδοί είναι μλκια εκφραση
Τι συνοδεύουν.. Σερβίρουν και βοηθούν τους παππούδες για τις ζωνες
Εμφάνιση μετριες με ελάχιστες ωρσιρς
Πιο ταλαιπωρία επάγγελμα δεν υπάρχει
Απορώ ποιες πάνε ακόμα που τα λεφτά είναι για την τσαπου

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Αεροσυνοδοί είναι μλκια εκφραση
Τι συνοδεύουν.. Σερβίρουν και βοηθούν τους παππούδες για τις ζωνες
Εμφάνιση μετριες με ελάχιστες ωρσιρς
Πιο ταλαιπωρία επάγγελμα δεν υπάρχει
Απορώ ποιες πάνε ακόμα που τα λεφτά είναι για την τσαπου
Όπως το είδα εγώ, γυναίκες χωρίς τυπικά προσόντα
και γενικά ανύπαρκτο background.
Eμένα ήταν Ισπανίδα(όπως και η φίλη της που γνώρισα ξώφαλτσα) με βάση Βουδαπέστη.
Μπήκαμε μαζί στο λεωφορείο για το κέντρο, όπου το πρώτο πράγμα που έκανε
ήταν να βγάλει τα τακούνια και να βάλει κάτι μπαλαρίνες γιατί τα είχε παίξει..
Αυτές μου είπαν ότι σαν μελαχρινές έχουν φάει και διάφορες καραμούζες
από Ούγγρους/ζες.
Α, και ότι και ότι οι περισσότεροι πιλότοι είναι συνήθως 40-50άρηδες
που θέλουν απλά μετά το τέλος της βάρδιας να πάνε σπίτι στα παιδιά τους.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.368
Πόντοι
3.656
Όπως το είδα εγώ, γυναίκες χωρίς τυπικά προσόντα
και γενικά ανύπαρκτο background.
Eμένα ήταν Ισπανίδα(όπως και η φίλη της που γνώρισα ξώφαλτσα) με βάση Βουδαπέστη.
Μπήκαμε μαζί στο λεωφορείο για το κέντρο, όπου το πρώτο πράγμα που έκανε
ήταν να βγάλει τα τακούνια και να βάλει κάτι μπαλαρίνες γιατί τα είχε παίξει..
Αυτές μου είπαν ότι σαν μελαχρινές έχουν φάει και διάφορες καραμούζες
από Ούγγρους/ζες
Η wizz είναι η μόνη που κάτι 3χει από καβλιαρες πλέον..

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
59.225
Πόντοι
16.235
Διακριτικο πεσιμο παντα. Γιατι ξερω ιστοριες απο τη γυναικα μου και τις φιλες της που σε πιο σεξιστικα πεσιματα το μετεφεραν στον πιλοτο και ο τυπος κατεβηκε απο το αεροπλανο. Και οπως πολλακις εχω ξαναπει.... Δεν ξερω τι γινεται εξωτερικο αλλα οι Ελληνιδες αεροσυνοδοι ειναι ξινιλες. Ειδικα οι πιο μεγαλες σε ηλικια των 30-35+
Εννοείται διακριτικά ακόμα περισσότερο από την στιγμή που υπάρχει τόσος κόσμος γύρω....
Οι Ελληνίδες αεροσυνοδοί την βλέπουν ιστορία όπως κάθε κομπλεξικη και ανασφαλής Ελληνίδα που μπαίνει σε μια θέση όπου έχει έστω και την ελάχιστη εξουσία....

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
59.225
Πόντοι
16.235
Προς όλους

Οι αεροσυνοδοί δεν παίρνουν σοβαρά λεφτά πλέον. Τους βγάζουν το λάδι ακόμα και με 10ωρα για λεφτά που στην πραγματικότητα δεν αξίζουν τον κόπο.

Το ίδιο ισχύει και για τους πιλότους (ο θεός να κάνει πλέον τους περισσότερους - άλλη συζήτηση) στους οποίους επίσης βγάζουν το λάδι...

Οι αεροσυνοδοί δεν είναι (εμφανησιακά) αυτά που οι παλιοί θυμούνται από τις δεκαετίες του 70 και του 80 που ήταν όλες σχεδόν κουκλάρες. ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ.

Παλιότερα πιλότοι πολιτικής αεροπορίας και αεροσυνοδοί ήταν επαγγέλματα γκλαμουριάς για πολλούς λόγους (πολύ χρήμα - πάει αυτό, σπανιότητα - ειναι χιλιάδες τη σήμερον όλοι αυτοί με τοσες εταιρείες που υφίστανται, ταξίδια - απομυθοποιημένα σήμερα, συνθήκες χλιδής- δεν υπάρχουν πλέον, εμπειρίες- τις έχουν επίσης εκατομμύρια άνθρωποι).

Πάνε λοιπόν όλα αυτά ανεπιστρεπτί...
Ναι αλλά πάλι στον πιλότο θα κάτσει η αεροσυνοδός και όχι στο παιδί του βενζινάδικου της γειτονιάς....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom