Διαγραμμένο μέλος 148280
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2014
- Like
- 1.601
- Πόντοι
- 206
Ε ναι αυτά είναι μπουτιαΤελευταίο χτύπημα στην μανταμ πατώντας Ελλάδα 2-3 μέρες πόνεσε η π@ μου
Ε ναι αυτά είναι μπουτιαΤελευταίο χτύπημα στην μανταμ πατώντας Ελλάδα 2-3 μέρες πόνεσε η π@ μου
H αγαπημένη μας εταιρειαΟι περισσότερες αεροσυνοδοί είναι αγύμναστες
Ε ναι κλασικάΚαλό αλλά σαν τις Ελληνίδες δεν εχει
Πρόσφατα πέτυχα στο δρόμο αεροσυνοδό γνωστής εταιρίας με μελάνια κοντά στο χείλος.. λέτε να την είχε περιποιηθεί κανένας ανατολίτης Άραβας;
Ήταν τόσο όμορφη που δεν πρόλαβα να τσεκ
Ελληνίδα?Πρόσφατα πέτυχα στο δρόμο αεροσυνοδό γνωστής εταιρίας με μελάνια κοντά στο χείλος.. λέτε να την είχε περιποιηθεί κανένας ανατολίτης Άραβας;
Ήταν τόσο όμορφη που δεν πρόλαβα να τσεκαρω γόνατα..
Έχει πολύ σημασία;Ελληνίδα?
Καρέ μαλλί η ξανθιά?Οι περισσότερες αεροσυνοδοί είναι αγύμναστες
Ποια ειναι η κυρια????
Φίλε μου, οι παπαράτσι του σάιτ φορούν αλεξίπτωτο και σωσίβιο για κάθε ενδεχόμενο. Καμία δεν τους σταματάθέλω να σας πετύχουν καμιά φορά να τις φωτογραφίζετε κρυφά και να δω τι θα γίνει...
Καμία και τίποτα...χαχαχαΦίλε μου, οι παπαράτσι του σάιτ φορούν αλεξίπτωτο και σωσίβιο για κάθε ενδεχόμενο. Καμία δεν τους σταματά
Δεν σε πιάνω.....είναι του στυλ που περιγράφει ο συνάδελφος στο άλλο νήμα με το οξύ ! αλητήριους, κλπ κλπ
Τρολλαρεις η σοβαρολογεις; Γιατι σε περιπτωση που σοβαρολογεις, η συμπτωση θα ειναι απιστευτη.Παίζει να ήταν κ αυτή που λέω με τη μελανιά..
Δεν είμαι σίγουρος.. μάλλον ήταν πιο αδύνατη η δικιά μου.. πάντως ήταν τέτοια κοψιαΤρολλαρεις η σοβαρολογεις; Γιατι σε περιπτωση που σοβαρολογεις, η συμπτωση θα ειναι απιστευτη.