Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
λευκος ειναι οταν το πρωτο πηδημα γινετε στον ασβεστη .... καταλαβες ????τι σιμενι λευκοσ?

χιστι μου ο πορνολευκος γαμος ειναι κανονικος γαμος, απλα εχει υπογραφει προγαμιαιο συμφωνητικο για το οτι το πορνιδιο δε δικαιουται τιποτα μετα το διαζυγιο...
Αν δεν κανω λαθος, ισχυει ακομα ενας νομος που ειχε φιαχτει για τον Ωνασση ο οποιος αποκλειει μια γυναικα μη Ελληνιδα απο τη διεκδικηση περιουσιακων στοιχειων υστερα απο διαζυγιο με Ελληνα.....απ οσο ξερω σστην Ελλάδα δεν ισχυουν τα προγαμιαια συμφωνητικα.
εχουμε καμια εγκυροτερη γνωμη δικηγορου?
Αν δεν κανω λαθος, ισχυει ακομα ενας νομος που ειχε φιαχτει για τον Ωνασση ο οποιος αποκλειει μια γυναικα μη Ελληνιδα απο τη διεκδικηση περιουσιακων στοιχειων υστερα απο διαζυγιο με Ελληνα.....
Δεν ειμαι σιγουρος αν ισχυει ακομα.... πουσαι ρε ισιε να μας δωσεις τα φωτα σου χαχαχα
χιστι μου ο πορνολευκος γαμος ειναι κανονικος γαμος, απλα εχει υπογραφει προγαμιαιο συμφωνητικο για το οτι το πορνιδιο δε δικαιουται τιποτα μετα το διαζυγιο...

πολυ καλο το θεμα που ανοιξε ο πιτσιλιστης.
οποιος ξερει κατι στα σιγουρα, ας το πει να βοηθηθουν κι οι υπολοιποι.
και λοιποί σας βλέπω να διαδηλώνετε μαζί με τους μετανάστες... 
Αν δεν κανω λαθος, ισχυει ακομα ενας νομος που ειχε φιαχτει για τον Ωνασση ο οποιος αποκλειει μια γυναικα μη Ελληνιδα απο τη διεκδικηση περιουσιακων στοιχειων υστερα απο διαζυγιο με Ελληνα.....
Δεν ειμαι σιγουρος αν ισχυει ακομα.... πουσαι ρε ισιε να μας δωσεις τα φωτα σου χαχαχα
πράγμα που δεν μας κάνει στην περίπτωσή μας.
Κομμένη η δουλειά μετά το γάμο![]()
![]()
![]()
Είναι από τις λίγες φορές που θα συμφωνήσω με τον πι- πι...
Μη τη σημείωση ότι το προγαμιαίο συμφωνητικό δεν απαγορεύεται ρητά από το δίκαιό μας...
Στα δικαστήρια κατέπιπτε ως αντίθετο στα χρηστά ήθη αλλά τα χρηστά ήθη έχουν αλλάξει, ειδικά μετά τη θέσπιση του συμφώνου συμβίωσης...

Και μια φιλική συμβουλή: Αν είναι για πέντε γαμήσια, να μπλέξετε με βίζες, άδειες παραμονής, ενδεχομένως νταβάδες, εικονικούς γάμους αλλά πραγματικότατα διαζύγια, συναισθηματικά μπλεξίματα, δικαστήρια και δικηγόρους, καλύτερα να τα φάτε στις πουτάνες...
Και δυο ct το μήνα να παίρνετε, φθηνότερα και το κυριότερο, πολύ λιγότερο ψυχοφθόρα θα σας έρθει...
οποία συγκίνησις...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
έχει εκδοθεί καμιά απόφαση που να αναγνωρίζει ισχύ προγαμιαίου συμφώνου;
Και μια φιλική συμβουλή: Αν είναι για πέντε γαμήσια, να μπλέξετε με βίζες, άδειες παραμονής, ενδεχομένως νταβάδες, εικονικούς γάμους αλλά πραγματικότατα διαζύγια, συναισθηματικά μπλεξίματα, δικαστήρια και δικηγόρους, καλύτερα να τα φάτε στις πουτάνες...
Και δυο ct το μήνα να παίρνετε, φθηνότερα και το κυριότερο, πολύ λιγότερο ψυχοφθόρα θα σας έρθει...