argyrotoxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 64
- Like
- 54.836
- Πόντοι
- 16.235
Aντικειμενικα κριτήρια ,όχι χαζά ..δεν υπάρχει μέλος στο σαιτ που να την έχει κάτω από 20
για να γραφτείς είναι προϋπόθεση ρε μαν![]()
Aντικειμενικα κριτήρια ,όχι χαζά ..δεν υπάρχει μέλος στο σαιτ που να την έχει κάτω από 20
για να γραφτείς είναι προϋπόθεση ρε μαν![]()
καθυστερημένος είναι τύπεΣοφία;
να δωσωψάχνεις να σε πληρώσουν ή να πληρώσεις ;
Δεν νομίζω Λάκη να γράφω ασυναρτησίες εάν έγραφα ασυναρτησίες όπως λες δεν θα τσουζώσουν οκ. Λάκη. Και την προηγούμενη φορά εσύ έγινες ρεζίλι όχι εγώ αλλά επειδής είσαι πουστης και στον κώλο σου και στο μυαλό σου πας να τα ρίξεις αλλού τράβα τώρα να κάνεις καμία αναφορά μ@λακ@ άρρωστετι ασυναρτησίες γράφεις ρε τελειωμένη αγάμητη βλαχάρα
σαν την προηγούμενη φορά που πέταγες παλι παπαρίες, σε έκανα ρεζίλι στο τέλοςκαι εξαφανίστηκες σαν την λούγκρα
γελοίος είσαι και σε έχει πάρει γραμμή όλο το φόρουμ
άντε αμόρφωτο γίδι και πολύ ασχολήθηκα μαζί σου καθυστερημένε προμότορα![]()
καλώς τον αγάμητοΔεν νομίζω Λάκη να γράφω ασυναρτησίες εάν έγραφα ασυναρτησίες όπως λες δεν θα τσουζώσουν οκ. Λάκη. Και την προηγούμενη φορά εσύ έγινες ρεζίλι όχι εγώ αλλά επειδής είσαι πουστης και στον κώλο σου και στο μυαλό σου πας να τα ρίξεις αλλού τράβα τώρα να κάνεις καμία αναφορά μ@λακ@ άρρωστε
Απα πα πα μιλφαροκαυλιαρα το κορίτσικαι ένα βιντεο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
νέο κορίτσι που ψάχνει 2 γαμιάδες.... κανείς καύλαρος??
Μπράβο σου!νέο κορίτσι που ψάχνει 2 γαμιάδες.... κανείς καύλαρος??
αμα ενδιαφερεται ακομη δες PMνεες φωτό απο την καινούργια καυλα
Βυζάκια να τα γλύφεις χυμενα!!!νεες φωτό απο την καινούργια καυλα
Βυζαρουμπες για ισπανικόνεες φωτό απο την καινούργια καυλα
Μας πέθανεςκαι ένα βιντεο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
πες μας ώρα μονο!για σήμερα μεσημέρι πριαμο ηλιουπολη κανένας τεράστιος πουτσος να σκίσει την δικιά μου???
Φαντάζομαι ο τίτλος , είναι όπως ... αναγράφεται .το 99% των γαμιάδων έχει πούτσες γαριδάκια...... έχω κάνει ραντεβού αρκετά απλά δεν την ικανοποιουν