Νέα

20εκατοστά και πάνω γαμιά για την δικιά μου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα varonos75
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 364
  • Εμφανίσεις 52K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (0 μέλη και 30 επισκέπτες)

Giorgio XXX

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
39
Like
5.462
Πόντοι
1.446
καλημέρα σε όλους...... για να μην ξεχνιόμαστε.... υπάρχει τελικά μεγαλύτερο καυλι?
Υπάρχει καλύτερη Ελλάδα και την θέλουμεεε ... με τρανς ψωλαρού δοκίμασες ; Εχω να σου προτείνω μερικές

OP
OP
V

varonos75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2025
Like
1.260
Πόντοι
200
Υπάρχει καλύτερη Ελλάδα και την θέλουμεεε ... με τρανς ψωλαρού δοκίμασες ; Εχω να σου προτείνω μερικ

Υπάρχει καλύτερη Ελλάδα και την θέλουμεεε ... με τρανς ψωλαρού δοκίμασες ; Εχω να σου προτείνω μερικές

δεν λεμε όχι.... για πες

Giwrgoss1

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2021
Like
354
Πόντοι
21
Στείλε αν θες
IMG_2963.jpeg

OP
OP
V

varonos75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2025
Like
1.260
Πόντοι
200

Tsimko

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2024
Like
60
Πόντοι
0
Μαγκες να βάζετε και μεζούρα δίπλα για να μην υπάρχουν αμφιβολίες

Taksidiotis36

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2025
Κριτικές
1
Like
807
Πόντοι
81

Hotdesire

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2025
Like
67
Πόντοι
0
***ΠΟΣΤ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΖΟΠΥΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΠΟΥ ΕΚΤΥΛΙΧΘΗΚΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ***

@SLIM SHADY γιατί μετράς την ψωλή σου με μεζούρα μοδίστρα είσαι?
Ο Slim Shady οπως και κάθε άτομο στην σελίδα εκ της ιδιότητας του μέλους έχει δικαίωμα να αναρτα ότι θέλει και όπως θέλει από την στιγμή που τηρεί κανονες. Η απορία σου δεν βασίζεται σε πραγματική ερώτηση αλλά σε ειρωνική διαθεση, θα έλεγα και σε κακεντρέχεια. Σε ένα άτομο που γενικώς δεν νιώθω ότι συμπεριφέρεται με άσχημο τρόπο.

BisexualWannabe

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2023
Like
5.040
Πόντοι
456
steile minima
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

στειλε μηνυμα
Έστειλα εγώ, αλλά δεν απαντάτε....μάλλον θέλετε Τζούλι Τρανσαρα να ξεσκιστεί η ξεκωλιαρα σας!

NickGeek

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Κριτικές
6
Like
945
Πόντοι
96
Ο Slim Shady οπως και κάθε άτομο στην σελίδα εκ της ιδιότητας του μέλους έχει δικαίωμα να αναρτα ότι θέλει και όπως θέλει από την στιγμή που τηρεί κανονες. Η απορία σου δεν βασίζεται σε πραγματική ερώτηση αλλά σε ειρωνική διαθεση, θα έλεγα και σε κακεντρέχεια. Σε ένα άτομο που γενικώς δεν νιώθω ότι συμπεριφέρεται με άσχημο τρόπο.
Εντάξει μωρέ ΟΚ αλλά και πολλοί εδώ ζούνε για ατέρμονες αντιπαραθέσεις. Μπορεί να είχε λίγο ειρωνία το πόστ, μπορεί και να ήταν απλώς για να γελάσουμε. Δεν νομίζω οτι πρόκειται για ποστ που μιλάει άσχημα. Λίγο τραβηγμένο το βρίσκω.

xamilontonon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
1.470
Πόντοι
201
καλημέρα σε όλους...... για να μην ξεχνιόμαστε.... υπάρχει τελικά μεγαλύτερο καυλι?
Δεν έχω παρά να σου δώσω πολλά συγχαρητήρια και να σου πω ότι είσαι ένας πολύ τυχερός στα θέλω Σας!! ( ίδια εσώρουχα με τη γυναίκα μου σαν να τη βλέπω να τη γαμανε είναι ίδια και η πίσω οψη)

johnm650

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2016
Κριτικές
6
Like
1.300
Πόντοι
361
Αν δεν διάβασες το κείμενο με τα κεφαλαία, μέσα στους αστερίσκους, ξαναδιάβασέ το σε παρακαλώ.
Αν το διάβασες και δεν έπιασες το νόημα, καλώς έχει, θα έρθω αύριο με τον κηδεμόνα μου.
Αν πάλι δεν το κατάλαβες, πάλι καλώς έχει. Θα στο κάνω φραγκοδίφραγκα. Όλο το νήμα έχει γίνει τριμπούρδελο γιατί ο καθένας γράφει ότι κατεβάσει το πουτσοκέφαλό του. Είπα να διακωμωδήσω την κατάσταση.

Εντάξει μωρέ ΟΚ αλλά και πολλοί εδώ ζούνε για ατέρμονες αντιπαραθέσεις. Μπορεί να είχε λίγο ειρωνία το πόστ, μπορεί και να ήταν απλώς για να γελάσουμε. Δεν νομίζω οτι πρόκειται για ποστ που μιλάει άσχημα. Λίγο τραβηγμένο το βρίσκω.

Μόνο ειρωνία είχε το ποστ! Με την διαφορά ότι η ειρωνία δεν πήγαινε στο παλικάρι, αλλά στους λοιπούς μαλακοκάβληδες που δεν δέχονται ότι ένας τύπος έχει μεγαλύτερο καυλί από αυτούς και βρίσκουν κάθε πιθανή δικαιολογία!

@SLIM SHADY σου ζητώ συγγνώμη αδερφέ για το απρεπές σχόλιό μου, να είσαι γερός, δυνατός και να γαμάς όσο περισσότερο μπορείς (δίχως ίχνος ειρωνίας σε αυτό το σχόλιο, αν και νομίζω ότι το πιασες το νόημα στο προηγούμενο σχόλιό μου)!

SLIM SHADY

Μέγας
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
22.979
Πόντοι
4.936
Αν δεν διάβασες το κείμενο με τα κεφαλαία, μέσα στους αστερίσκους, ξαναδιάβασέ το σε παρακαλώ.
Αν το διάβασες και δεν έπιασες το νόημα, καλώς έχει, θα έρθω αύριο με τον κηδεμόνα μου.
Αν πάλι δεν το κατάλαβες, πάλι καλώς έχει. Θα στο κάνω φραγκοδίφραγκα. Όλο το νήμα έχει γίνει τριμπούρδελο γιατί ο καθένας γράφει ότι κατεβάσει το πουτσοκέφαλό του. Είπα να διακωμωδήσω την κατάσταση.

Μόνο ειρωνία είχε το ποστ! Με την διαφορά ότι η ειρωνία δεν πήγαινε στο παλικάρι, αλλά στους λοιπούς μαλακοκάβληδες που δεν δέχονται ότι ένας τύπος έχει μεγαλύτερο καυλί από αυτούς και βρίσκουν κάθε πιθανή δικαιολογία!

@SLIM SHADY σου ζητώ συγγνώμη αδερφέ για το απρεπές σχόλιό μου, να είσαι γερός, δυνατός και να γαμάς όσο περισσότερο μπορείς (δίχως ίχνος ειρωνίας σε αυτό το σχόλιο, αν και νομίζω ότι το πιασες το νόημα στο προηγούμενο σχόλιό μου)!
Φίλε δεν σου είπα κάτι Το κατάλαβα ότι τρολλαρεις από το disclaimer. Απλά ήμουν δουλειά και δεν μπορούσα να ασχοληθώ

SLIM SHADY

Μέγας
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
22.979
Πόντοι
4.936

Απλά να συμπληρώσω τώρα που διάβασα καλύτερα το τι έγραψες, κατά εμε κακώς διακωμωδεις κι άλλο το νήμα. Το ότι το κάνουν 10 μαλακες δεν σημαίνει ότι πρέπει να γίνεις ο 11ος. Ο άνθρωπος, ζητά ένα πράγμα, αν μπορεί κάποιος του το λέει, αν δεν μπορεί το προσπερνά. Λες και έχει όρεξη να διαβάζει όλα αυτά. Θα λέει σε site για γαμησια μπήκα ή σε ίδρυμα από ΑΜΕΑ...

Akissssss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2023
Like
2.029
Πόντοι
201
Απλά να συμπληρώσω τώρα που διάβασα καλύτερα το τι έγραψες, κατά εμε κακώς διακωμωδεις κι άλλο το νήμα. Το ότι το κάνουν 10 μαλακες δεν σημαίνει ότι πρέπει να γίνεις ο 11ος. Ο άνθρωπος, ζητά ένα πράγμα, αν μπορεί κάποιος του το λέει, αν δεν μπορεί το προσπερνά. Λες και έχει όρεξη να διαβάζει όλα αυτά. Θα λέει σε site για γαμησια μπήκα ή σε ίδρυμα από ΑΜΕΑ...
Επειδή πολλές φορές αναφέρεις την λέξη ΑΜΕΑ σαν υποτιμητικό χαρακτηρισμό για κάποιον θα ήθελα να σου πω ότι είναι πολύ προσβλητικό να χαρακτηρίζεις κάποιον έτσι.Υπαρχει περίπτωση να υπάρχουν μέλη ΑΜΕΑ στο μπου τα οποία με τα λεγόμενά σου τα υποβαθμίζεις και τα προσβάλεις!.Λίγος σεβασμός ποτέ κανέναν δεν έβλαψε!Απλά μια παρατήρηση έκανα και το τελειώνω εδώ!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom