Νέα

20εκατοστά και πάνω γαμιά για την δικιά μου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα varonos75
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 360
  • Εμφανίσεις 50K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 2 άτομα (1 μέλη και 1 επισκέπτες)

Giannis.mt

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2023
Κριτικές
1
Like
1.315
Πόντοι
201
Τωρα μαλιστα,αυτο ειναι το ωραιο το ωραιο το βογγητο το αληθινο,αυτο ψαχνουν ολοι, πήξαμε στο fake,μας καυλωσες πρωι πρωι στη δουλεια.Συγχαρητηρια και στον πρωταγωνιστη βεβαια

dinamitisc5

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2018
Κριτικές
13
Like
3.538
Πόντοι
746
1.jpg

Άξιος άξιος.
(Την έχω σίγουρη την θέση στην κόλαση,με την φωτό που ανέβασα)

geopsolos

Νέο Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
καλημερα στην παρέα..

χθες μεσημέρι ο slim shady περασε καλά και γάμησε τέλεια την δικιά μου.

σας παραθέτω μερικές φωτό

ακολουθεί και βίντεο....
ευχαριστώ φίλε χρήστο
Αν ξαναχρειαστείς βοήθεια στείλε πμ!!!

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
11
Like
19.729
Πόντοι
3.846
Εεεεεε τωρα!!!Δηλαδη εσυ πιστευεις οτι υπαρχει εκει εξω γυναικα που δεν εχει σκεφτει ποτε " αληθεια πως θα ειναι αμα φαω μια χοντρη πουτσα ή μια μεγαλη ? "
Δεν εννοούσα αυτό ρε παίκτη. Εννοούσα αν το μέγεθος είναι τόσο σημαντικό για τη γυναίκα που δε μπορεί χωρίς αυτό ,ή αν ήθελαν να κάνουν ένα σκηνικό μια στο τόσο. Είναι η ίδια περίπτωση με κάποιον που πληρώνει για να πάρει μία με 6αρι βυζί σε σχέση με κάποιον που δε μπορεί να του σηκωθεί αν δεν παίζει 6αρι βυζί.

Από ότι κατάλαβα το ζευγάρι ήθελε να το ζήσει σαν εμπειρία, δεν έχει εμμονές η γυναίκα.

xamilontonon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
1.464
Πόντοι
201
και ενα βίντεο απο εχθές
Αυτή είναι η πραγματική καυλα! Είσαι φοβερός και εσύ και η γυναίκα σου και ο slim. Είναι καυλα να βλέπεις τη γυναίκα σου να έχει τόση ηδονή με άλλον μαζί!!!

Giannis.mt

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2023
Κριτικές
1
Like
1.315
Πόντοι
201
Δεν εννοούσα αυτό ρε παίκτη. Εννοούσα αν το μέγεθος είναι τόσο σημαντικό για τη γυναίκα που δε μπορεί χωρίς αυτό ,ή αν ήθελαν να κάνουν ένα σκηνικό μια στο τόσο. Είναι η ίδια περίπτωση με κάποιον που πληρώνει για να πάρει μία με 6αρι βυζί σε σχέση με κάποιον που δε μπορεί να του σηκωθεί αν δεν παίζει 6αρι βυζί.

Από ότι κατάλαβα το ζευγάρι ήθελε να το ζήσει σαν εμπειρία, δεν έχει εμμονές η γυναίκα.
Ε ναι για τη φάση αλλιώς θα ήταν λυσσαρα θα είχε αφήσει τον άλλον και θα έψαχνε για ρόπαλα.Και στο κάτω κάτω κι εγώ θα γουστάρα να έβλεπα μια φορά ένα μπουρι να γεμίζε το μουνι της δικιάς μου

• Like
Αντιδράσεις: Nubic

chazos3

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
128
Πόντοι
0
Εμένα πάντως με καύλωσε περισσότερο που ξεφτιλησαν τα παιδιά( ο varonos75 και ο slim ) κάτι πονηρους που έλεγαν μουφα αγγελία πουστης ,ψεύτης κλπ.
αντε με τον κάθε κομπλεξικο Καραγκιόζη που θέλει να χαλάει νήματα λες και θα μπει στον δικό του κωλο

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
14.554
Πόντοι
3.506
Εμένα πάντως με καύλωσε περισσότερο που ξεφτιλησαν τα παιδιά( ο varonos75 και ο slim ) κάτι πονηρους που έλεγαν μουφα αγγελία πουστης ,ψεύτης κλπ.
αντε με τον κάθε κομπλεξικο Καραγκιόζη που θέλει να χαλάει νήματα λες και θα μπει στον δικό του κωλο
Πεοκρούστες αγάμητοι είναι οι περισσότεροι από δαύτους, τύπε. Αν θέλει κάποιος να συνεννοηθεί σοβαρά, μιλά με pm με όποιον του φαίνεται αξιόπιστος.

Akissssss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2023
Like
2.011
Πόντοι
201
και ενα βίντεο απο εχθές
Συγνώμη μας ζαλισες να βρεις 20αρι αλλά το συγκεκριμένο παίζει να είναι πολύ μικρότερο.Γιατι τότε τόσος χαμός?Δεν θέλω να προσβάλλω τον γαμιά απλά το αναφέρω.....

HartAberZart

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2025
Like
2
Πόντοι
0
IMG_3710.jpeg
Ελληνας απο γερμανία 20cmστην Αθήνα μέχρι Παρασκευή.

Τελευταία επεξεργασία από έναν mod:

Tsimko

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2024
Like
60
Πόντοι
0
Συγνώμη μας ζαλισες να βρεις 20αρι αλλά το συγκεκριμένο παίζει να είναι πολύ μικρότερο.Γιατι τότε τόσος χαμός?Δεν θέλω να προσβάλλω τον γαμιά απλά το αναφέρω.....
Ρε αδερφέ για στείλε το δικό σου να το δούμε .
Του παιδιού είναι σίγουρα 20εκ. Στην χειρότερη 19. Συνεπώς δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
8.872
Πόντοι
1.406
Του παιδιού είναι σίγουρα 20εκ. Στην χειρότερη 19. Συνεπώς δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά
Ααα όχι τυπε δεν πάει έτσι δηλαδή εμείς που τον έχουμε 19,5 αλλά είμαστε τίμιοι κ δεν θέλαμε να κοροϊδέψουμε μαλακες είμαστε???:confused:

Akissssss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2023
Like
2.011
Πόντοι
201
Εσύ τώρα ας πούμε γιατί θίχτηκες??Πάντως με πολύ σιγουριά το λες ότι ήταν 20 ή 19, πολύ περίεργο,ή τον έφαγες ή τον έδωσες αλλιώς δεν εξηγείται?Δεν ήταν καν 17 σύμφωνα με το βίντεο........

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
11
Like
19.729
Πόντοι
3.846
Στην Ελλάδα ό,τι δηλώσεις είσαι.

SLIM SHADY

Μέγας
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
22.913
Πόντοι
4.936
Εσύ τώρα ας πούμε γιατί θίχτηκες??Πάντως με πολύ σιγουριά το λες ότι ήταν 20 ή 19, πολύ περίεργο,ή τον έφαγες ή τον έδωσες αλλιώς δεν εξηγείται?Δεν ήταν καν 17 σύμφωνα με το βίντεο........
Φίλε το πρόβλημα σου πιο είναι; Τι θες να βγάλεις από όλο αυτό; 8 πόντους την έχω, ορίστε η απόδειξη .
1756404841096.jpeg
Πήγα επειδή τον πλήρωσα. Ψυχικό έκανε η τύπισσα, αλλά τα 300 ευρώ που έδωσα την όπλισαν με υπομονή.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom