ενδιαφερομαιψάχνω απο αθήνα πραγματικά μεγάλο πούτσο να σκισει την δικιά μου... έχουμε κάνει αρκετά ραντεβού αλλά όλα ήταν κατώτερα των περιστάσεων.... κανένα θηρίο υπαρχει? έχουμε και αγγελιά
Μερικές φωτό της φίλης μου
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
20εκατοστά και πάνω γαμιά για την δικιά μου
- Μέλος που άνοιξε το νήμα varonos75
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 360
- Εμφανίσεις 50K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (2 μέλη και 6 επισκέπτες)
SLIM SHADY
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 8
- Like
- 22.914
- Πόντοι
- 4.936
Σε ποιον να απολογηθω και γιατί; Στον @apolonas1 και στον κάθε ένα ξεχωριστά; Να ρωτήσουν τον άνθρωπο που έφτιαξε την αγγελία αν δεν πιστεύουν. Έτσι και αλλιώς δεν μου λέει κανείς στα ίσα ότι λέω ψέματα. Αυτό κάτι λέειΔεν χρειάζεται να απολογείσαι σε κανένα! Προσωπικά σε πιστεύω είσαι αληθινός λες τα πράματα με το όνομα τους όπως και το ζευγάρι ξεκάθαρα λένε καθαρά τι θέλουν είναι αληθινοί!!
apolonas1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 9
- Like
- 2.316
- Πόντοι
- 506
Δεν είπα οτι δεν το πιστευω!Αλλα αν θελεις να μοιραστεις την εμπειρία σου-κριτικηΔιαφορετικά δεν πιστεύεις;
SLIM SHADY
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 8
- Like
- 22.914
- Πόντοι
- 4.936
Δεν έχει φίλε, αν πας εσύ να γράψεις αναλυτικά τι έγινε. Το θέμα είναι ότι η φάση ήταν αληθινή. Όλα τα άλλα που γίνονται εδώ είναι για το... content.Δεν είπα οτι δεν το πιστευω!Αλλα αν θελεις να μοιραστεις την εμπειρία σου-κριτικη
Glyfomounix
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2022
- Like
- 13.234
- Πόντοι
- 3.556
Είχα πάει στις Φιλιππινες , στο Ελ Νίντο,πέρσι με κολλητό φίλο. Πάω γυμναστήριο, ήταν να έρθει, μου λέει άκυρο.
Του έγραψε μια Φιλιππινέζα από Τιντερ να βρεθούν για πηδημα. Έτσι στην ψύχρα
Πάνε δωμάτιο και του δίνει το κινητό της και του λέει τράβα βίντεο όπως θα γαμας το μουνι μου, να φαίνεται μόνο μουνι και πουτσα. Κάνουν ότι κάνουν , την αφήνει στο ξενοδοχείο της.
Δύο ώρες μετά του γράφει, ότι είναι στο ξενοδοχείο της με τον πρώην της, έναν Γάλλο και αν θέλει να περάσει από εκεί να κάνουν τρίο. Αυτός αρνείται προφανώς, αλλά ξαναβρίσκονται, την ίδια νύχτα, ξανά η ίδια φάση με το βίντεο (το οποίο προφανώς δεν του το έστειλε).
Απο τις φάσεις που δεν τις πιστεύεις αν τις ακούσεις, αλλά έτσι και ο τύπος εδώ θέλει να του γαμησουν τη χοντρούλα. Από Γάλλο ή Βέλγο το περίμενα, από Έλληνα οχι
Του έγραψε μια Φιλιππινέζα από Τιντερ να βρεθούν για πηδημα. Έτσι στην ψύχρα
Πάνε δωμάτιο και του δίνει το κινητό της και του λέει τράβα βίντεο όπως θα γαμας το μουνι μου, να φαίνεται μόνο μουνι και πουτσα. Κάνουν ότι κάνουν , την αφήνει στο ξενοδοχείο της.
Δύο ώρες μετά του γράφει, ότι είναι στο ξενοδοχείο της με τον πρώην της, έναν Γάλλο και αν θέλει να περάσει από εκεί να κάνουν τρίο. Αυτός αρνείται προφανώς, αλλά ξαναβρίσκονται, την ίδια νύχτα, ξανά η ίδια φάση με το βίντεο (το οποίο προφανώς δεν του το έστειλε).
Απο τις φάσεις που δεν τις πιστεύεις αν τις ακούσεις, αλλά έτσι και ο τύπος εδώ θέλει να του γαμησουν τη χοντρούλα. Από Γάλλο ή Βέλγο το περίμενα, από Έλληνα οχι
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 130
- Like
- 10.447
- Πόντοι
- 9.115
16:30 το μεσημέρι τα ζόμπι είμαστε σκασμενοι από πιτογυρα και μπύρες 
. Πάρε να δεις τι έχασες τύπε
komarov
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Δεκ 2021
- Like
- 1.350
- Πόντοι
- 206
Όταν ξεκινήσετε το ψάξιμο για 13 εκατοστά πείτε μουψάχνω απο αθήνα πραγματικά μεγάλο πούτσο να σκισει την δικιά μου... έχουμε κάνει αρκετά ραντεβού αλλά όλα ήταν κατώτερα των περιστάσεων.... κανένα θηρίο υπαρχει? έχουμε και αγγελιά
Φίλε αν βρεις το «θηρίο» που ψάχνεις από εδώ. Θα τον βάλεις να σου γαμήσει την δικιά σου, έτσι απλά; Δεν είναι κάπως περίεργο και λίγο επικίνδυνο αυτό; Και καλά εσύ. Η δικιά σου θα το δεχτεί;ψάχνω απο αθήνα πραγματικά μεγάλο πούτσο να σκισει την δικιά μου... έχουμε κάνει αρκετά ραντεβού αλλά όλα ήταν κατώτερα των περιστάσεων.... κανένα θηρίο υπαρχει? έχουμε και αγγελιά
Klin21
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 367
- Πόντοι
- 21
αυτό ήταν ανοιχτή πρόσκληση;Στισ 4.30 θα είμαστε πριαμο ηλιουπολη
Klin21
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 367
- Πόντοι
- 21
Εγώ ρε φίλε σε πιστεύω....το μόνο που σκέφτομαι τώρα είναι ότι αν σε ξεκανε η τύπισσα στο γαμησι, πότε θα ξαναβρεθεις με την ξανθιά να ανεβάσεις κάνα βιντεάκι που σε μαλαζει....Πάντως τσάμπα τον τρολαρατε. Και ίσχυε η γκόμενα (τσόντα με βυζάρες και κόλαση στα 4) και δεν είχε πουστηκες διαθέσεις. Το μόνο που ήθελε ήταν να την σκίσω ανελέητα .
xamilontonon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.464
- Πόντοι
- 201
Αυτό σου λέω. Τι μπαίνεις λοιπόν στη διαδικασία να απαντάς? Ο άνθρωπος μίλησε καθαρά τι θέλει είπε που θα βρίσκεται, βρήκε αυτό που ήθελε οπότε! Άσε το κάθε ένα κομπλεξικό να λέει τα δικά τουΣε ποιον να απολογηθω και γιατί; Στον @apolonas1 και στον κάθε ένα ξεχωριστά; Να ρωτήσουν τον άνθρωπο που έφτιαξε την αγγελία αν δεν πιστεύουν. Έτσι και αλλιώς δεν μου λέει κανείς στα ίσα ότι λέω ψέματα. Αυτό κάτι λέει
Κοχύλι
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2025
- Like
- 682
- Πόντοι
- 81
Ωραία θα έχω επιστρεφή φόρουήρθε η ανάπτυξη
Όσοι έχουν άνω των 20 εκατοστών να πληρώσουν φόρο ΑΛΛΗΛΕΓΥΗΣ για τα μικρότερα μεγέθη.
Από 10-20 αφορολόγητο και κάτω των 10 να υπάρξει επιστροφή.
SLIM SHADY
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 8
- Like
- 22.914
- Πόντοι
- 4.936
Σήμερα, αν θα ανεβάσω κάτι είναι ανάλογα την διάθεσηΕγώ ρε φίλε σε πιστεύω....το μόνο που σκέφτομαι τώρα είναι ότι αν σε ξεκανε η τύπισσα στο γαμησι, πότε θα ξαναβρεθεις με την ξανθιά να ανεβάσεις κάνα βιντεάκι που σε μαλαζει....
Giannis.mt
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.315
- Πόντοι
- 201
Εεεεεε τωρα!!!Δηλαδη εσυ πιστευεις οτι υπαρχει εκει εξω γυναικα που δεν εχει σκεφτει ποτε " αληθεια πως θα ειναι αμα φαω μια χοντρη πουτσα ή μια μεγαλη ? "Το τι κάνει ο καθένας είναι δική του υπόθεση.
Δεν αμφισβητώ το slim shady και μπράβο του.
Απλά λέω: Έχει ψυχολογικό κόλλημα η γυναίκα με το μήκος; Δηλαδή δε μπορεί να φάει πούτσα που είναι φυσιολογικό μέγεθος ή ήθελε το ζευγάρι να βγάλει γούστα μια στο τόσο;
Τελευταία τροποποίηση:
καλημερα στην παρέα..
χθες μεσημέρι ο slim shady περασε καλά και γάμησε τέλεια την δικιά μου.
σας παραθέτω μερικές φωτό
ακολουθεί και βίντεο....
ευχαριστώ φίλε χρήστο
ακολουθεί και βίντεο....
ευχαριστώ φίλε χρήστο
Συνημμένα
Giannis.mt
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.315
- Πόντοι
- 201
Του site ο κύριος σκοπος ειναι το γαμησι,οπότε η αναζητηση απο εδω μεσα γαμια ιδιος για φαση cuckold ή τριο ειναι σαφως καλυτερη απο site αγγελιων γιατι απο δω καταλαβαινεις και πολλα για καποιον απο αυτα που εχει γραψει κατα καιρους αν τουλαχιστον στεκει σε νορμαλ επιπεδα μυαλου.Οντως το να κανονισεις δε θελει και πανω απο 4 μνμΟ τύπος από τα πμ ήταν ξεκάθαρος. Ούτε καυλαντα, ούτε λόγια του αέρα. Έστειλε φωτογραφίες της, με ρώτησε αν γουστάρω και όταν είπα ναι , μου είπε μέρος, ώρα και αν μπορώ.4 μυνήματα υπόθεση.
Taksidiotis36
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2025
- Κριτικές
- 1
- Like
- 805
- Πόντοι
- 81
Οπότε τα 20 εκατοστά δεν ήταν απαραίτητακαλημερα στην παρέα..
ακολουθεί και βίντεο....
ευχαριστώ φίλε χρήστο
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 29
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 74
- Εμφανίσεις
- 29K