Michaelhot
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2024
- Like
- 558
- Πόντοι
- 81
Το κορίτσι εννοώ
Δε θα πέφτει καρφίτσα στον Πρίαμο από τις 4Στισ 4.30 θα είμαστε πριαμο ηλιουπολη
ήρθε η ανάπτυξηΔε θα πέφτει καρφίτσα στον Πρίαμο από τις 4
![]()
μη σε βάλει στο στόμα του ο νηματοθέτης με "άλλη" έννοια να ανησυχείςΤέλος πάντων. Εγώ επειδή δε θέλω να με βάλει στο στόμα του ο νηματοθέτης, θα αρκεστώ στο να τυπώσω τη φωτογραφία της και να του τη στείλω χυμένη.
Τύφλα να έχει ο Πιερρακάκης, Ναύαρχε. Εσένα θέλουμε για υπουργό Οικονομίας.ήρθε η ανάπτυξη
Όσοι έχουν άνω των 20 εκατοστών να πληρώσουν φόρο ΑΛΛΗΛΕΓΥΗΣ για τα μικρότερα μεγέθη.
Από 10-20 αφορολόγητο και κάτω των 10 να υπάρξει επιστροφή.
μη σε βάλει στο στόμα του ο νηματοθέτης με "άλλη" έννοια να ανησυχείς
Οχι τυπε, θα ξαναμπουμε σε μνημονιοήρθε η ανάπτυξη
Όσοι έχουν άνω των 20 εκατοστών να πληρώσουν φόρο ΑΛΛΗΛΕΓΥΗΣ για τα μικρότερα μεγέθη.
Από 10-20 αφορολόγητο και κάτω των 10 να υπάρξει επιστροφή.
Για τρελά γούστα η κυρία!!!Στισ 4.30 θα είμαστε πριαμο ηλιουπολη
Ορκίσου. Στο πουλί σου.Μάγκες, ο τύπος λέει αλήθεια. Κλείσαμε ραντεβού στις 16:00 και έπεσε 30 λεπτά ξέσκισμα. Υπάρχουν φωτογραφίες και βίντεο αλλά δεν τα έχω στο κινητό μου. Μπορεί να μου στείλει ή θα τα ανεβάσει ο ίδιος. Πάντως ίσχυε η φάση.
Ρε φίλε δεν είμαι τρολακιΟρκίσου. Στο πουλί σου.
Ούτε εγώ είμαι γιος εφοπλιστή.Ρε φίλε δεν είμαι τρολακι
Ρε φίλε πραγματικά, αντί να λες μαλακίες μπορείς να δεχτείς ή όχι αυτό που έγραψα. Πες μου ένα λόγο να πω ψέματα.Ούτε εγώ είμαι γιος εφοπλιστή.
Τη μαλακία πού την είδες;Ρε φίλε πραγματικά, αντί να λες μαλακίες μπορείς να δεχτείς ή όχι αυτό που έγραψα. Πες μου ένα λόγο να πω ψέματα.
Βασικά άμα ανέβει βίντεο ή φωτό από την φάση τελείωσε η υπόθεση.νέα τροπή παίρνει το νήμα
θα κορυφωθεί μέχρι την κυριακή όπως το τζακ ποτ του τζόκερ![]()
τι εννοείς τελείωσε?Βασικά άμα ανέβει βίντεο ή φωτό από την φάση τελείωσε η υπόθεση.