-Άπό μιά τέτοια γυναίκα δέν έπιστρέφεις.. μένεις έκεί ταγμένος ψυχή & σώμα .. είναι όαση σέ έναν κόσμο πού διψά...ή παρουσία της είναι άνάσα, ή άπουσια της καημός...είναιτό ταξίδι & ό προορισμός μαζί..& άπό έκεί δέν έπιστρέφεις !!
amjik
-Η Έλενα Χατζή θεωρείται μία απ'τις πίο όμορφες συναντήσεις μου το τελευταίο διάστημα και την προτείνω ανεπιφύλακτα!Πιστεύω πως έχει την εμπειρία και σαν γυναίκα αλλά και σαν πορνοσταρ να βρίσκει το "κουμπάκι" του εκάστοτε παρτενέρ....!
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ
-Η Έλενα έχει ένα μοναδικό ταλέντο να σε κάνει να νοιώθεις ότι όλος ο κόσμος είναι δικός σου ..έστω εφήμερα …έτσι και αλλιώς όλοι οι άνθρωποι κυνηγάμε την ευτυχία …και αν τη βρούμε δεν μπορούμε να την κρατήσουμε για πολύ.
Excalibur
-Η Έλενα ειναι γκομενα που στον δρόμο αν την δεις θέλεις να την γαμησεις.Η θηλυκότητα της,το βλέμμα της,το χαμόγελο της,η διάθεση και η θετική ενέργεια που σου βγάζει απο την πρώτη χειραψία την κάνουν ήδη θελκτική
Hell Boy 29
-Στο σεξ είχαμε τη χημεία και στο κομμάτι της συνοδείας η είσοδος της έκανε πολλά ανδρικά βλέμματα να γυρίσουν και αυτός ήταν ο σκοπός.
πλοιοκτήτης
- Συνέχεια της συνάντησης μετα από μια περίπου ώρα για δείπνο … και εδώ θέλω να επισημάνω το εξής για την Ελενα .. Ξέρει να ντυθεί και να σταθεί ανάλογα με την κάθε περίσταση / περίπτωση και δεν θα φέρει σε άβολη θέση το συνοδό της
Τολμάω να πω ότι συνοδεύοντας την κυρία Ελενα στο συγκεκριμένο Εστιατόριο , με τον τρόπο που ήταν ντυμένη και την αύρα που απέπνεε με έκανε να νοιώθω 20 εκ ποιο ψηλός ( όχι δεν είμαι 1:10 σε ανάταση και ακροστασία)
Excalibur
-Γενικα μια παρα πολυ καλη συναντηση. Η ελενα ξερει τι παει να πει αντρας κ σεξ. Βαζει τον καλυτερο εαυτο της για να περασεις καλα.
jimy.m.
- H Ντίβα βγαίνει από μέσα της, από τον αέρα της, από την αύρα της. Η φωνή της συμπεριφοράς, των κινήσεων και του βλέμματός της θα μιλήσει λεπτομερώς σε σένα. Όταν από όμορφη και κούκλα χαρακτηρίζεται ως μια ιδιαίτερη και ενδιαφέρουσα προσωπικότητα διαφορετική από τις άλλες τις κοινότυπες, τις δήθεν και τις κάλπικες, τότε η Έλενα τραβάει για τα ψηλά.
blizardeye
-Η ΕΛΕΝΑ ειναι μια γηινη γυναικα,ομορφη με πανεμορφα ματια,καθαρη και προσχαρη.. Η ωρα περασε πολυ ομορφα,με πολυ πρωκτικο,καλη αργη ζουμερη πιπα,φιλια,κουβεντουλα και αστειακια.
ΦΑΚΙΡΗΣ
-Την Ελενα θα την ξανασυναντήσω σίγουρα γιατι πέρασα πολυ καλά και ειναι απο τις συνευρέσεις που θα θυμάμαι για πολυ καιρό.
napoleonV1
Η πόρτα άνοιξε η εντύπωση που μου έδωσε η Ελενα και η όλη συνεύρεση στη συνέχεια ήταν «Οινογένεσις Σκέρτσο» ροζέ: “Έντονα φρουτώδης οίνος με αρώματα κόκκινου τριαντάφυλλου. Πλούσιο σώμα, γεύση με θαυμαστή πολυπλοκότητα και μακρά επίγευση.
Dirty69