Απίστευτο και όμως αληθινό!1000 ευχαριστώ στο site αλλά και στο Athens diva!Έχω κάνει 5 post στο forum αλλά δεν έχουν εγκριθεί ακόμα απ'τον admin!Παρακαλώ όπως τα εγκρίνετε για να μπορέσω να επικοινωνήσω με το γραφείο για pm ώστε να εξαργυρώσω το δώρο μου!Ευχαριστώ και πάλι άντε και στα δικά σας συναγωνιστές!!!
Ωπ παιδιά τώρα το είδα έγραψα λάθος το username μου αντί για steveman7 έγραψα stevechr7.Μπορειτε για επαλήθευση να δείτε το pοst συμμετοχης με το όνομα μου.steveman7 είναι το σωστό μπορείτε να το περάσετε σας παρακαλω;ευχαριστώ προκαταβολικά.Υ.γ άνοιξαν τα pm να στείλω στο γραφείο;
ναι όντως είχες γράψει το username σου λάθος και ως συνέπεια το είχα μεταφέρει λάθος στην λίστα
δεν υπάρχει πρόβλημα όποτε θες επικοινωνείς με PM με το γραφείο
Ωπ παιδιά τώρα το είδα έγραψα λάθος το username μου αντί για steveman7 έγραψα stevechr7.Μπορειτε για επαλήθευση να δείτε το pοst συμμετοχης με το όνομα μου.steveman7 είναι το σωστό μπορείτε να το περάσετε σας παρακαλω;ευχαριστώ προκαταβολικά.Υ.γ άνοιξαν τα pm να στείλω στο γραφείο;
Ampelales έχω 2 προφίλ μπερδεύτηκα και έδωσα το άλλο μην βαράς!!!Κάνω κριτικές και θα έρθουν και άλλες οσονούπω και φυσικά κριτική απτό freefuck για το "δώρο μου" ευχαριστώ και πάλι γραφείο και διοργανωτές!