Νέα

2+2 Swingers Club

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kouneli1974
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Georgekor84

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2024
Κριτικές
1
Like
1.596
Πόντοι
206
Τα άλλα μαγαζιά, που δεν είναι swingers club, θα μπορούσαν κι αυτα να οργανώνουν κάτι αντίστοιχο αλλά σε φάση "νύχτα χορηγών" ΧΑ ΧΑ.

gamawmetiskaltses

Μέγας
Εγγρ.
29 Μαΐ 2023
Like
18.779
Πόντοι
3.506
Κάτι τέτοια βλέπουν και το κάθε ναυάγιο φαντάζεται έτσι τον εαυτό του!!! Βγαίνει από το τσοντοσινεμά και μπαίνει στο τρυπάκι : Ο Γαμάω τα σύμπαντα!!! Πάω στο σουιγκεράδικο να τους γαμήσω τις γυναίκες κι αυτούς μαζί :cheesy::cheesy::cheesy:

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
11
Like
19.920
Πόντοι
3.846
Δεν έχω πρόβλημα τι κάνει ο καθένας ,πως ντύνεται ,που σκάει τα λεφτά του.

1. Το 2+2 δεν είπε υποχρεωτικά κουστούμι, κάποια στιγμή είχε εννοηθεί ότι γίνεται έκπτωση στο μόνο άντρα αν βάλει κουστούμι. Έχουν πει να μη ντύνεσαι με φόρμες, βερμούδες, παντόφλες ,μην το ξεφτιλίζετε δηλαδή όπως και στο C4C.

2. Νομίζω ότι η έκπτωση για κουστούμι δεν ισχύει. Αλλά και να ισχύει, ποιο το νόημα; Ότι τι δηλαδή, κάποιος με κουστούμι είναι σοβαρό άτομο ,ενώ αυτός που βάζει τζιν όχι; ότι το κουστούμι είναι δείγμα ότι είσαι φραγκάτος; (έχει κάτι κουστούμια μιας χρήσης στα κινέζικα με 20€, κάτι χρωματικούς συνδυασμούς τύπου Ταμτάκος....) Ότι το κουστούμι προσθέτει στον άντρα γοητεία; Αυτό και αν είναι άσχετο, αν δε στρώνει καλά πάνω στο σώμα σαν το Τσακαλώτο θα είσαι. Γιατί νομίζω ότι απλά γλεντάνε τα μπακούρια;

Βασικά, όπως και η γυναίκα έτσι και ο άντρας αν δεν έχει ωραίο σώμα, ότι και να βάλει δε μπορεί να το αλλάξει.

gamawmetiskaltses

Μέγας
Εγγρ.
29 Μαΐ 2023
Like
18.779
Πόντοι
3.506
Δεν έχω πρόβλημα τι κάνει ο καθένας ,πως ντύνεται ,που σκάει τα λεφτά του.

1. Το 2+2 δεν είπε υποχρεωτικά κουστούμι, κάποια στιγμή είχε εννοηθεί ότι γίνεται έκπτωση στο μόνο άντρα αν βάλει κουστούμι. Έχουν πει να μη ντύνεσαι με φόρμες, βερμούδες, παντόφλες ,μην το ξεφτιλίζετε δηλαδή όπως και στο C4C.

2. Νομίζω ότι η έκπτωση για κουστούμι δεν ισχύει. Αλλά και να ισχύει, ποιο το νόημα; Ότι τι δηλαδή, κάποιος με κουστούμι είναι σοβαρό άτομο ,ενώ αυτός που βάζει τζιν όχι; ότι το κουστούμι είναι δείγμα ότι είσαι φραγκάτος; (έχει κάτι κουστούμια μιας χρήσης στα κινέζικα με 20€, κάτι χρωματικούς συνδυασμούς τύπου Ταμτάκος....) Ότι το κουστούμι προσθέτει στον άντρα γοητεία; Αυτό και αν είναι άσχετο, αν δε στρώνει καλά πάνω στο σώμα σαν το Τσακαλώτο θα είσαι. Γιατί νομίζω ότι απλά γλεντάνε τα μπακούρια;

Βασικά, όπως και η γυναίκα έτσι και ο άντρας αν δεν έχει ωραίο σώμα, ότι και να βάλει δε μπορεί να το αλλάξει.
Τι να κάνουν και τα μαγαζιά;;;
Αφού μπλέκουν με γιούφτους, γράφουν το αυτονόητο!!! Σου λένε "καλοντυμένος" για να μη σου πουν ότι "κάνε και μπάνιο ρε άπλυτε". Φαντάσου τι έχουν δει τα μάτια τους!!!

Polysex

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2025
Like
109
Πόντοι
0
κάποια στιγμή είχε εννοηθεί ότι γίνεται έκπτωση στο μόνο άντρα αν βάλει κουστούμι.
Ήταν ένα συγκεκριμένο Σάββατο. Οι κουστουμάτοι +ένα ποτό. Κάνει συχνά τέτοια κόλπα με +1 ποτό είτε αφορά συγκεκριμένο dress code για άντρες, για γυναίκες ή μέχρι τις 12:00 κλπ κλπ

Georgekor84

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2024
Κριτικές
1
Like
1.596
Πόντοι
206
Ήταν ένα συγκεκριμένο Σάββατο. Οι κουστουμάτοι +ένα ποτό. Κάνει συχνά τέτοια κόλπα με +1 ποτό είτε αφορά συγκεκριμένο dress code για άντρες, για γυναίκες ή μέχρι τις 12:00 κλπ κλπ
Ναι, φοβερό μάρκετινγκ ΧΑ ΧΑ.

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
11
Like
19.920
Πόντοι
3.846
ευχαριστώ που μας το διευκρίνισες. Προσωπικά δε θα ψηνόμουν, αλλά νομίζω όσοι βάζουν κουστούμι συνήθως ντύνονται έτσι όταν βγαίνουν έξω έτσι και αλλιώς.

Συμφωνώ με τη γραμμή που έχουν τα μαγαζιά για το ντύσιμο των αντρών. Όταν είσαι καρναβάλι ,δε θα σου κάτσει γκόμενα αλλά χαλάς και την ατμόσφαιρα όπου πας. Επίσης βρωμάς σαν ασβός και κολλάς στους υπόλοιπους για να πάρεις μάτι; Ε α στο διάολο.

dimitrissot

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2015
Like
27
Πόντοι
0
Πρόσφατη επίσκεψη με φίλη.
ο κόσμος δυστυχώς κυρίως μεγάλος σε ηλικία και αρκετά εύσωμος για τα γούστα μας...
αυτό που με παραξένεψε ήταν ότι πρέπει να ήταν και 2-3 άνδρες μόνοι ενώ δεν ήταν ημέρα μπαλαντερ.
Θα το ξαναδοκιμάσω το μαγαζί ελπίζοντας σε πολύ καλύτερο κόσμο.
Κάθε πρόταση παρατήρηση δεκτή .

• Like
Αντιδράσεις: WASP4

Polysex

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2025
Like
109
Πόντοι
0
Πρόσφατη επίσκεψη με φίλη.
ο κόσμος δυστυχώς κυρίως μεγάλος σε ηλικία και αρκετά εύσωμος για τα γούστα μας...
αυτό που με παραξένεψε ήταν ότι πρέπει να ήταν και 2-3 άνδρες μόνοι ενώ δεν ήταν ημέρα μπαλαντερ.
Θα το ξαναδοκιμάσω το μαγαζί ελπίζοντας σε πολύ καλύτερο κόσμο.
Κάθε πρόταση παρατήρηση δεκτή .
Τι μέρα ήταν μαν;;;
Εχε το νου σου στις πολύ μικρές ηλικίες!!! Η χρέωση είναι διαφορετική ιφ γιου νόου γουατ αϊ μην :wink:

dimitrissot

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2015
Like
27
Πόντοι
0
ήταν παρασκευή .
όχι δεν γνωρίζω κάτι για διαφορετική χρέωση .
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Τι μέρα ήταν μαν;;;
Εχε το νου σου στις πολύ μικρές ηλικίες!!! Η χρέωση είναι διαφορετική ιφ γιου νόου γουατ αϊ μην :wink:
ήταν παρασκευή .
όχι δεν γνωρίζω κάτι για διαφορετική χρέωση .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom