You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
2+2 Swingers Club
- Μέλος που άνοιξε το νήμα kouneli1974
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 5K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
wass
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2024
- Like
- 229
- Πόντοι
- 21
Αν ειναι καυλιαρα ξερει να γλυφει καλα και να στηνεται ωραια μην φοβασαι τιποτα προχωραΠιστεύετε αυτην την Παρασκευή θα έχει κόσμο ?
Επίσης εάν πας με μια χοντρή υπάρχει πιθανότητα να γαμησεις κάνα άλλο μουνι η θα φας από όλους άκυρο ?
napoleonV1
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 69
- Like
- 8.010
- Πόντοι
- 24.436
Ελάτε Κυριακή μάλλον θα είμαι και γωΛέτε να είναι καλύτερα να πάμε Πέμπτη η Κυριακή?
Η τύπισσα είναι 22 παρεπιπτόντως
MrRobot15
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.314
- Πόντοι
- 486
τυπε μου ειτε πεμπτη ειτε κυριακη αξιζει να πας αν θες να παιξεις αν θελετε μονο ματι να παρετε και οχι παιχνιδι με τους μπακουρους δν εχει κανα νοημα να πατε. Καλυτερα τοτε Παρασκευη ΣαββατοΛέτε να είναι καλύτερα να πάμε Πέμπτη η Κυριακή?
Η τύπισσα είναι 22 παρεπιπτόντως
SLIM SHADY
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 8
- Like
- 22.914
- Πόντοι
- 4.936
Μου ειπε ενα μιλφ που τραβιεμαι να παμε σημερα. Εχω πανω απο 2 χρονια να παω εκει και φοβαμαι οτι θαβρω πολλες θειτσες...
Καλα στο αλλο ουτε καν , μια φορα πηγα και ηταν πολυ βαρετα.
Καλα στο αλλο ουτε καν , μια φορα πηγα και ηταν πολυ βαρετα.
aoratos33_2
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2017
- Κριτικές
- 2
- Like
- 358
- Πόντοι
- 21
Παίζει καμιά καλή θειτσα;η μάπα το καρπούζι;
GRmilfGR
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 12.733
- Πόντοι
- 2.241
Φίλε μου λάθος νοοτροπία έχετε για αυτά τα μαγαζιά ! Δεν πας εκεί με μια "οποία να ναι" απλά και μόνο για να βρεις κανένα καλό μουνι να γαμησεις εσύ, πας για να περάσεις καλά με τη συντροφο-γυναικα-φιλη σου . Τα μαγαζιά αυτά προσφέρονται για ανταλλαγή ζευγαριών. Αν θες να πας με σκοπό να περάσεις καλά εσύ , καλύτερα να πας μόνος σου τις μέρες που δέχονται μόνους άντρες μπαλαντέρ.Πιστεύετε αυτην την Παρασκευή θα έχει κόσμο ?
Επίσης εάν πας με μια χοντρή υπάρχει πιθανότητα να γαμησεις κάνα άλλο μουνι η θα φας από όλους άκυρο ?
gamawmetiskaltses
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2023
- Like
- 18.663
- Πόντοι
- 3.506
Τα έχουμε πει, έχει μαλλιάσει η γλώσσα μας.Φίλε μου λάθος νοοτροπία έχετε για αυτά τα μαγαζιά ! Δεν πας εκεί με μια "οποία να ναι" απλά και μόνο για να βρεις κανένα καλό μουνι να γαμησεις εσύ, πας για να περάσεις καλά με τη συντροφο-γυναικα-φιλη σου . Τα μαγαζιά αυτά προσφέρονται για ανταλλαγή ζευγαριών. Αν θες να πας με σκοπό να περάσεις καλά εσύ , καλύτερα να πας μόνος σου τις μέρες που δέχονται μόνους άντρες μπαλαντέρ.
Κατά τα λοιπά, άστους να δίνουν 80άρια και να περιμένουν απ'εξω, αν και όταν θα τους βάλουν μέσα, μήπως τους διαλέξει κάποιο ζευγάρι ανάμεσα σε πολλούς!!! Κάποιοι τη βρίσκουν να πληρώσουν 80 € και να τον παίζουν στο διάδρομο κάνοντας μάτι τους άλλους που κάνουν σεξ, ενώ με τα ίδια χρήματα έπαιρναν call girl με σίγουρα αποτελέσματα.
Nubic
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2019
- Κριτικές
- 11
- Like
- 19.729
- Πόντοι
- 3.846
Ζητας νοοτροπία swinger από εργένηδες επισκέπτες που σκαρφίζονται διάφορα μήπως και χωθούν σε καμιά παρτούζα.Φίλε μου λάθος νοοτροπία έχετε για αυτά τα μαγαζιά ! Δεν πας εκεί με μια "οποία να ναι" απλά και μόνο για να βρεις κανένα καλό μουνι να γαμησεις εσύ, πας για να περάσεις καλά με τη συντροφο-γυναικα-φιλη σου . Τα μαγαζιά αυτά προσφέρονται για ανταλλαγή ζευγαριών. Αν θες να πας με σκοπό να περάσεις καλά εσύ , καλύτερα να πας μόνος σου τις μέρες που δέχονται μόνους άντρες μπαλαντέρ.
Απο την άλλη τι θα τους κάνεις, γραπτό τεστ στην πόρτα για να δεις πόσο καλά γνωρίζονται;
SLIM SHADY
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 8
- Like
- 22.914
- Πόντοι
- 4.936
τελικα μαπα το καρπουζι, πολυ μετριες παρουσιες καιπαρακμη
ηρθε και ενας τραγουδιστης οπου αφου γαμησε στο δωματιο διπλα στον dj τραγουδησε γυμνος
εγιναν και αλλα ομως βαριεμαι α τα γραψω
ηρθε και ενας τραγουδιστης οπου αφου γαμησε στο δωματιο διπλα στον dj τραγουδησε γυμνος
Μελαχρινή με γυαλιά ;ναι ειναι μια γνωστη φουλ τσονα μουναρα σαν πορνοσταρ με φτιαγμενο βυζι παλια επαιζε πολυ με μονους αντρες αλλα τωρα οχι τοσο βεβαια την πεμπτη ηταν εκει αλλα τωρα δεν ξερω ποτε θα ξαναπαει ειναι να εισαι τυχερος να την πετυχεις. Να σου δωσω να καταλαβεις την συγκεκριμενη την ειχα ξαναπετυχει πριν 5 μηνες και δεν επαιξε τοτε με κανεναν μονο με τον δικο της. Εννοειται ξερουν το θεμη και ειναι γνωστη του μαγαζιου
aoratos33_2
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2017
- Κριτικές
- 2
- Like
- 358
- Πόντοι
- 21
Ρε σύ σκόρπισε λίγο γέλιο!τελικα μαπα το καρπουζι, πολυ μετριες παρουσιες καιπαρακμη
SLIM SHADY
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 8
- Like
- 22.914
- Πόντοι
- 4.936
Τοθεμα ειναι οτι απο παροθσιες λιγα πραγματα, μονο ενας 60αρης με μια μικρη πουφαινοταν καυλα ηταν που μου τραβηξε την προσοχηΡε σύ σκόρπισε λίγο γέλιο!
Magi
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2023
- Κριτικές
- 14
- Like
- 9.473
- Πόντοι
- 3.296
μιας και εδω ο τυπος ειπε οτι ηταν γεματο μπαζα ...καπου εκει ημουν και εγω αλλα με κατι καυλομουνα απο ολες τις κατηγοριες μιλφαρες και κατι ψιλα σε νεολαία ,,εκει λοιπον που πινω το ποτο μου ,βλεπω ενα μιλφ πετιτ να ανεβάζει θερμοκρασια με τα λικνίσματα της και τα σκέρτσα της .. Τοσο ερωτικα πρόστυχη κατεβάζω το ποτο και σηκώνομαι τις λεω να χορεψω μαζι σου ? μου λεει ναι ..καθως χορεύαμε την ρωταω μπορω να σε χαιδευω και να μου δωσεις λιγο απο την γευση σου ?μου λεει ναι..... οσο χορευε εξερευνουσα το υπεροχο λεπτοκαμομενο σωμα της και καποια στιγμη της λεω θελω να σου κανω διαφορα πραγματα εντονα οποτε αν θελεις ποιο πριβε και μου απανταει ναι θελω ..
Δεν θα μπω σε λεπτομεριες για το ποσο καυλα ηταν η φαση ,,Ομως θα σας πω οτι δεν ειναι μπουρδελο σαρκικο αλλα η τεχνη του φλερτ και οπως και να το κανουμε εμεις που δεν ημαστε πραγματικοι swingers το ελαχιστο που οφειλουμε οταν παμε εκει με καποιο φιλο ,γκομενα,βιζιτα, να προσεχουμε τον τροπο που μιλαμε και φυσικα της απατήσεις μας ,,
Δεν ειναι ενα περιβαλλον για το μονομαχο γαμεα και ουτε ειναι η κατασταση που θα γινεις η φίρμα ..θα το πω απλα χαρη μας κανουν που τους γευόμαστε ΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΕΣΥ ΤΟΝ ΚΟΚΟΡΑ ΣΤΟ ΒΕΣΕ,,, ετσι που λες ...φευγοντας πριν παω σπιτι πείρα και μια φαντα μπλε και τσαο απο εμενα
Δεν θα μπω σε λεπτομεριες για το ποσο καυλα ηταν η φαση ,,Ομως θα σας πω οτι δεν ειναι μπουρδελο σαρκικο αλλα η τεχνη του φλερτ και οπως και να το κανουμε εμεις που δεν ημαστε πραγματικοι swingers το ελαχιστο που οφειλουμε οταν παμε εκει με καποιο φιλο ,γκομενα,βιζιτα, να προσεχουμε τον τροπο που μιλαμε και φυσικα της απατήσεις μας ,,
Δεν ειναι ενα περιβαλλον για το μονομαχο γαμεα και ουτε ειναι η κατασταση που θα γινεις η φίρμα ..θα το πω απλα χαρη μας κανουν που τους γευόμαστε ΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΕΣΥ ΤΟΝ ΚΟΚΟΡΑ ΣΤΟ ΒΕΣΕ,,, ετσι που λες ...φευγοντας πριν παω σπιτι πείρα και μια φαντα μπλε και τσαο απο εμενα
MrRobot15
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.314
- Πόντοι
- 486
οχι τυπε μου δεν φορουσε γυαλακιαΜελαχρινή με γυαλιά ;
SLIM SHADY
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 8
- Like
- 22.914
- Πόντοι
- 4.936
Ρε συ που έγραψα για μπάζα; Είπα ότι ήταν μέτρια η κατάσταση. Συγνώμη που δεν με καύλωσε καμία. Και μάλλον πρέπει να ζητήσει συγγνώμη και η γυναίκα που ήταν μαζί γιατί ούτε σε εκείνη άρεσε κάποιος.μιας και εδω ο τυπος ειπε οτι ηταν γεματο μπαζα ...καπου εκει ημουν και εγω αλλα με κατι καυλομουνα απο ολες τις κατηγοριες μιλφαρες και κατι ψιλα σε νεολαία ,,εκει λοιπον που πινω το ποτο μου ,βλεπω ενα μιλφ πετιτ να ανεβάζει θερμοκρασια με τα λικνίσματα της και τα σκέρτσα της .. Τοσο ερωτικα πρόστυχη κατεβάζω το ποτο και σηκώνομαι τις λεω να χορεψω μαζι σου ? μου λεει ναι ..καθως χορεύαμε την ρωταω μπορω να σε χαιδευω και να μου δωσεις λιγο απο την γευση σου ?μου λεει ναι..... οσο χορευε εξερευνουσα το υπεροχο λεπτοκαμομενο σωμα της και καποια στιγμη της λεω θελω να σου κανω διαφορα πραγματα εντονα οποτε αν θελεις ποιο πριβε και μου απανταει ναι θελω ..
EverythingPunk
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2024
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλησπερα . . . Σκεφτομαι σημερα να επισκεφτω ( σαν μπακουρος) πρωτη φορα το μαγαζι και θα ηθελα καποιες συμβουλες ως το πως πρεπει να κινηθω . . .
Λογος επισκεψης : Ξεκαθαρα με εξιταρει η συνθηκη να πινω ποτο σε ενα μπαρ και να γινει παιχνιδι-φλερτ με ζευγαρι . . . Δεν εχω ουτε θεμα αγαμιας ουτε τιποτα αλλο, απλα η συνθηκη αυτη με εξιταρει παρα πολυ . . . . Ευχαριστω εκ των προτερων..
Λογος επισκεψης : Ξεκαθαρα με εξιταρει η συνθηκη να πινω ποτο σε ενα μπαρ και να γινει παιχνιδι-φλερτ με ζευγαρι . . . Δεν εχω ουτε θεμα αγαμιας ουτε τιποτα αλλο, απλα η συνθηκη αυτη με εξιταρει παρα πολυ . . . . Ευχαριστω εκ των προτερων..
swingerboy
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2019
- Like
- 1.439
- Πόντοι
- 206
για πες μας μυστη μου αν πηγες και τις εντυπωσεις
napoleonV1
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 69
- Like
- 8.010
- Πόντοι
- 24.436
Πήγα εγώ χθες. Ήταν το διαστημικό υπέρ τούμπανο που είχε έρθει στο άνοιγμα του 2+2 και έδωσε πολύ πόνο. Μοναδική παραφωνία ένας μπετοστοκος που δεν μπορούσε να διαχειριστεί ότι υπάρχουν και μπαλαντέρ στο χώρογια πες μας μυστη μου αν πηγες και τις εντυπωσεις
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 106
- Εμφανίσεις
- 31K
- Απαντήσεις
- 61
- Εμφανίσεις
- 23K
- Απαντήσεις
- 8
- Εμφανίσεις