MistressPandhub
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2023
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
Όχι!Καλή χρονια. Είσαι ο τύπος με το κοτσιδάκι?
Όχι!Καλή χρονια. Είσαι ο τύπος με το κοτσιδάκι?
Μόνο same room αλλά το χαρήκαμε. Δεν ξέρω αν το σεξ ήταν διάλειμμα ανάμεσα στα ποτά ή τα ποτά διαλείμματα ανάμεσα στα sex sessions! Αυτό που μου άρεσε ήταν ότι υπήρχε κίνηση από μεγάλο ποσοστό των επισκεπτών, και πάνω αλλά και κάτω στο cage.Καλησπερα... Και εσυ δεν εκανες τιποτα αλλο...Μονο δραση...
Μηπως είναι καλύτερα να διαβάσεις ολόκληρο το νήμα για να έχεις μια μικρή γεύση για το κατάστημα ?Καλή χρονιά σε όλους. Μήπως θα μπορούσε κάποιος να αναλάβει την "παρουσίαση" του συγκεκριμένου μαγαζιού και σε εμας τους άπειρους; Δλδ να γράψει, τι κόσμο μαζεύει ( ηλικίες , στυλ, ντύσιμο κ.α. ) πόσο κόσμο μαζεύει, τι πρέπει να κάνει ένα ζευγάρι που θα έρθει πρώτη φορά. Έχει την δυνατότητα να περιηγηθεί στον επάνω χώρο και απλα να κοιτάει; Είναι ευγενικός ο κόσμος; τι ώρες έχει κόσμο; υπάρχει καθαριότητα στο; Η φάση παίζει σε καναπέδες; Κρεβάτια ; Στο πάτωμα; Εκτιμώ οτι αξίζει κάποιος να συγκεντρώσει όλες τις πληροφορίες που αφορούν αντικειμενικά θέματα ( όχι αν είναι όμορφα ή άσχημα ζευγάριακ.α. )
Άμα ψάχνει παρέα την συνοδεύω εγώ να σε βγάλω από την δύσκολη θέσηΕυτυχώς δεν είναι γκόμενα τύπε, είναι φίλη. Ελπίζω στο κλαμπ να της βουλώσουν το στόμα![]()
![]()
Διάβασε τις τελευταίες σελίδες και θα σου λυθούν οι απορίες για τον κόσμο και τι παιχνίδι γίνεται.Καλή χρονιά σε όλους. Μήπως θα μπορούσε κάποιος να αναλάβει την "παρουσίαση" του συγκεκριμένου μαγαζιού και σε εμας τους άπειρους; Δλδ να γράψει, τι κόσμο μαζεύει ( ηλικίες , στυλ, ντύσιμο κ.α. ) πόσο κόσμο μαζεύει, τι πρέπει να κάνει ένα ζευγάρι που θα έρθει πρώτη φορά. Έχει την δυνατότητα να περιηγηθεί στον επάνω χώρο και απλα να κοιτάει; Είναι ευγενικός ο κόσμος; τι ώρες έχει κόσμο; υπάρχει καθαριότητα στο; Η φάση παίζει σε καναπέδες; Κρεβάτια ; Στο πάτωμα; Εκτιμώ οτι αξίζει κάποιος να συγκεντρώσει όλες τις πληροφορίες που αφορούν αντικειμενικά θέματα ( όχι αν είναι όμορφα ή άσχημα ζευγάριακ.α. )
Διαβασες καθολου... Δεν ειναι να πας να κοιτας.... Αν δεν πας δεν γινεται... Το θεμα ποσο τολμηρος εισαι με το ταιρι σου... Θα πας φυσικα με κοπελα... Αλλιως δεν καλυτερα...Καλή χρονιά σε όλους. Μήπως θα μπορούσε κάποιος να αναλάβει την "παρουσίαση" του συγκεκριμένου μαγαζιού και σε εμας τους άπειρους; Δλδ να γράψει, τι κόσμο μαζεύει ( ηλικίες , στυλ, ντύσιμο κ.α. ) πόσο κόσμο μαζεύει, τι πρέπει να κάνει ένα ζευγάρι που θα έρθει πρώτη φορά. Έχει την δυνατότητα να περιηγηθεί στον επάνω χώρο και απλα να κοιτάει; Είναι ευγενικός ο κόσμος; τι ώρες έχει κόσμο; υπάρχει καθαριότητα στο; Η φάση παίζει σε καναπέδες; Κρεβάτια ; Στο πάτωμα; Εκτιμώ οτι αξίζει κάποιος να συγκεντρώσει όλες τις πληροφορίες που αφορούν αντικειμενικά θέματα ( όχι αν είναι όμορφα ή άσχημα ζευγάριακ.α. )
Καλημέρα aresΠήγε κανείς χθες;
Καλημέρα ΒουλαΚαλημέρα
Πως γίνεται να την δούμε;εφη συχναζει εκει
Σχολίασε ο υπέργηρος....Χαχαχα η Βούλα εμφάνιση πάλι
Ξερεις την ηλικία μου πόσο είμαι κουκλα?Σχολίασε ο υπέργηρος....
Πηγές πρόσφατα στο κλαμπ?Καλημέρα
ΝαιΠηγές πρόσφατα στο κλαμπ?
Δυστυχώς για εσένα....την ξέρεις και εσύ....Ξερεις την ηλικία μου πόσο είμαι κουκλα?
Εεε ναι πόσο είμαι δηλαδήΝαι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δυστυχώς για εσένα....την ξέρεις και εσύ....