TommyWaits
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2020
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
Σκεφτόμαστε με την κοπέλα μου να κάνουμε καμιά περατζάδα από swingers club αλλά έχουμε ενδοιασμούς κυρίως σε ό,τι αφορά το χώρο και τη γενικότερη αισθητική του πράγματος. Δεν ψήνομαι να είναι σαν στριπτιτζάδικο ως χώρος, ως νοοτροπία, ως αισθητική, βρώμικα, μέσα στο κιτς, τη λιγουριά και πασαρέλα κρέατος. Θέλουμε να έχει λίγο class η φάση, δεν θέλω να νιώθω σαν να πηγαίνω να πάρω χορό σε κωλόμπαρο, με την κοπέλα μου πάω και θέλω να νιώσει άνετα.
Να εξηγηθώ, δεν το παίζω υπεράνω και ψωνισμένος. Κι εγώ αν πήγαινα σόλο δεν θα με ένοιαζε τίποτα από τα παραπάνω, θα ψαχνόμουν απλά να πηδήξω, όσο και όπως μπορούσα. Επειδή όμως θα πάω ως ζευγάρι και ψάχνω κάτι "ωραίο" να με ψήσει και να γουστάρω τη φάση και για μένα και κυρίως για την κοπέλα μου, το σκέφτομαι διπλά.
Οπότε αν κάποιος μπορεί να δώσει λίγο τα φώτα του από την πλευρά ενός ζευγαριού, θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα.
Να εξηγηθώ, δεν το παίζω υπεράνω και ψωνισμένος. Κι εγώ αν πήγαινα σόλο δεν θα με ένοιαζε τίποτα από τα παραπάνω, θα ψαχνόμουν απλά να πηδήξω, όσο και όπως μπορούσα. Επειδή όμως θα πάω ως ζευγάρι και ψάχνω κάτι "ωραίο" να με ψήσει και να γουστάρω τη φάση και για μένα και κυρίως για την κοπέλα μου, το σκέφτομαι διπλά.
Οπότε αν κάποιος μπορεί να δώσει λίγο τα φώτα του από την πλευρά ενός ζευγαριού, θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα.