Νέα

2+2 Swingers Club

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα kouneli1974
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 938K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Εγγρ.
14 Δεκ 2013
Μηνύματα
624
Κριτικές
1
Like
641
Πόντοι
86
εγω είμαι  φιλε μου ο ηρωας που πειρα την ελεφάντινα
 

Gang12345

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Μηνύματα
260
Like
43
Πόντοι
1
1) 80€ είναι η είσοδος. Διάβασε τις τελευταίες τρεις σελίδες του θέματος.
2) Όλα είναι πιθανά κι όλα είναι απίθανα. Me, myself and i. Κι αυτό τριο το λες.  
3) Όχι, εκτός έαν είσαι κροκόδειλος.Γενικώς και το pornhub.com μια χαρά είναι κι έχει όλα τα γούστα.

80 ευρω? Τι? Ρε συ μηπως κανετε λαθος? Βασικα μολις ειδα ότι εδώ γραφουν αλλοι 30 ευρω αλλοι 20. Δεν εχω βγαλει ακρη :)
 

thomas115656

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2011
Μηνύματα
960
Κριτικές
31
Like
690
Πόντοι
996
Ένα μικρό κενό στην δουλειά μας επέτρεψε τελευταία στιγμή να μπορέσουμε να πάμε για ένα χαλαρωτικό ποτάκι στο αγαπημένο μας μέρος.
Μπήκαμε 12.45 με την (Τ) όπου αφήσαμε στα ντουλαπάκι τα μπουφάν μας πήραμε τα απαραίτητα και βουρ για το ποτάκι και το παιχνίδι μας όπως κάθε φορά που πάμε.
Το μαγαζί ήταν χαλαρά από κόσμο πιθανόν λίγο τέλος του μήνα(απλήρωτοι) αλλά αυτό δεν εμπόδισε με μια γρήγορη ματιά να αναδείξει ωραίες παρουσίες στον χώρο κάθε ηλικίας.
Κάτσαμε και είπαμε το ποτάκι μας και στα μισά είπαμε να κάνουμε την πρώτη κίνηση να γνωρίσουμε το πρώτο μας ζευγάρι. Μια ξανθιά νέα κοπέλα με κόκκινο φόρεμα και ζαρτιέρες που φαίνονταν περίμενε απέναντι μας. Γνωρίσαμε τα παιδιά νέα στον χώρο με όρεξη όμως πολύ και ξεκάθαρες απόψεις για το τι έψαχναν. Open σε όλα και όπου βγει η απάντηση. Και Βέβαια δεν τους βγήκε σε κακό άσχετα αν δεν προλάβαμε να παιξουμε καθώς έγινε επάνω σχήμα 3πλο  κρατήθηκε η επαφή για την επόμενη φορά.
Μετά γνωριμία μην τα πολυλογώ με 5 ζευγάρια τα οποία 2 από το φβ και 3 από το Priveclub.eu όπου ανταλλάξαμε επαφές και συζητήσεις με άλλους πολύ με άλλους λίγα για πρώτη φορά.
Η ώρα είχε περάσει και η όρεξη για παιχνίδι μετά από τόση συζήτηση είχε ανέβει στα ύψη.
Ανέβασμα επάνω, ένα ζευγάρι με ένα άλλο 4αδα στην πρώτη καμπίνα με φουλ ανταλλαγή και σε συγχρονισμό η στάσεις γίνονταν ωραίο θέαμα και παράδειγμα προς μίμηση για τους ενδιαφερόμενους.
Μέσα μέσα αριστερά καμπίνα 3 ζευγάρια το ένα πάνω στο άλλο έδιναν πόνο με πολύ ωραία παιχνίδι αλλά και φωνές από την μία κοπέλα που απολάμβανε το γλύψιμο της άλλης κοπελας καθώς ο δικός την έπερνε  στα 4.
Μέσα μέσα δεξιά πάλι αλλά 2 ζευγάρια στα κουρτίνακια πέρναγαν πολύ ωραία με πολύ ωραίο κορμιά για την ηλικία τους.
Βόλτα κάτω  για ένα ποτάκι καθώς δεν κόλλησε κάτι και ξανά ανέβασμα σε 15 όπου μέσα μέσα είχε πάει ένα ζευγάρι και η κοπέλα είχε ξεκινήσει να παίρνει  πιπα  στον δικό της. Αδύνατη μελαχρινή λεπτό κορμάκι ωραίο  λεπτοκαμομενο με το φορεματάκι συκωμενο και με τον ποπό να είναι στημένος προς το μέρος μας και να μας προκαλεί με το μαύρο στριγκακι της.
Μπήκαμε μέσα τραβήξαμε λίγο κουρτίνακια και ξεκινήσαμε τα χάδια η (Τ)  στην κοπέλα όπου και δεν αντιστάθηκε.
Τα σώματα ενώθηκαν και με μια κίνηση μέχρι να γδυθω σιγά σιγά η (Τ)  είχε βάλει την γλωσσίτσα της στο μουνακι της αρχίζοντας να το γεύεται.
Αλλαγή στάσης και τα κορίτσι για 5 λεπτά προς θέα μας αφέθηκαν στα χάδια και στα γλύψιματα η μία της άλλης χωρίς να τα ενοχλήσουμε. Η καυλα όμως δεν επέτρεπε άλλο χρόνο και με την κοπέλα να είναι ξάπλα με την (Τ)  να την γλύφει άρχισε ένα ωραίο διπλό τσιμπούκι όλο τρελλα σε εμάς απολαμβανοντας το γλύψιμο της. Αποχώρηση του φίλου όπου ανέλαβε την (Τ)  και εγώ την δικιά του. Με ένα τυχαίο συγχρονισμό
τα κορίτσια καθησαν και  απολάμβαναν ένα ωραίο γλύψιμο από εμάς χωρίς να παραλείπουν τα φιλιά μεταξύ τους καθώς ήταν δίπλα δίπλα.
Στήσιμο άνοιγμα των ποδιών ταυτόχρονα και μια  δυνατη διείσδυση είχε ξεκινήσει με πολύ ένταση και καυλα. Αλλαγή μετά από λίγο στα 4 και οι δύο κοπέλες και εκεί πάλι το ίδιο με πολλά χαστούκια στα κολομερια όπου μαζεψαν κόσμο στα κουρτίνακια. Η στάση δεν άλλαξε στα κορίτσια αλλά ένα ακόμα γλύψιμο στα 4 με τα δάκτυλα μας να προσπαθούν να φέρουν το τέλος και τα υγρά τους σε εμάς ικανοποιωντας τις ορέξεις και των δύο μας δεν άργησε να φέρει το τέλος.
Αλλαγή στάσης κάθισμα εμείς τώρα και τα κορίτσια σκυμμένα δεν εμένα πάρα να ανταπόδωσουν την ικανοποίηση με ένα πολύ ωραίο γλύψιμο  ώσπου το τέλος να έρθει στα στόματα τους.
Καθάρισμα μετά από 30'+ λεπτά παιχνιδιού.
Ευχαριστούμε πολύ παιδιά ήταν υπέροχα έστω στο 90' της βραδιάς.
Έτσι μια ακόμη βραδιά γνωριμιών και παιχνιδιού έφτασε επιτυχώς στο τέλος της.

:takethis: :takethis: :takethis:

 

thomas115656

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2011
Μηνύματα
960
Κριτικές
31
Like
690
Πόντοι
996
Γεια σας. Δεν εχω πει ποτε σε swinger club και δεν ξερω τι παιζει εκει. Θελω να μαθω καποια πραγματα για το 2+2 swinger club

1) Επειδη δεν εχω κοπελα, σκεφτομαι να παω μονος μου. Απ οτι διαβασα στο site αυτο γινεται την Πεμπτη και την Κυριακη. Ποσα θα πληρωσω για την εισοδο?

2) Μου αρεσουν γενικα τα τριο και οι παρτουζες. Αν παω μονος μου θα γινουν τετοιες φασεις με αλλα?

3)Περα απο την εισοδο πληρωνω κατι αλλο? Δεν εχω γενικως πολλα λεφτα.
φιλε μου καλε από ότι ειδα σου απαντησαν τα ερωτήματα και εισαι τυχερος αφου μεσα σε όλα τα καλα ειπες το χειροτερο πραγμα .
"Δεν εχω γενικως λεφτα"
Αυτη ειναι μια κουβεντα που ειναι λαθος οταν μιλας η συζητας εδω μεσα για ηδονη και βιτσια.
αυτα πληρωνονται και αν δεν το βαλεις καλα στο μυαλο σου καλυτερα μην πας πουθενα .
φιλικα παντα

ΥΓ.καλα να περασεις διαβασε καλα πριν πας δεν ειναι τοσο ευκολα τα πραγματα οπως νομιζεις .

 

Gang12345

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Μηνύματα
260
Like
43
Πόντοι
1
φιλε μου καλε από ότι ειδα σου απαντησαν τα ερωτήματα και εισαι τυχερος αφου μεσα σε όλα τα καλα ειπες το χειροτερο πραγμα .
"Δεν εχω γενικως λεφτα"
Αυτη ειναι μια κουβεντα που ειναι λαθος οταν μιλας η συζητας εδω μεσα για ηδονη και βιτσια.
αυτα πληρωνονται και αν δεν το βαλεις καλα στο μυαλο σου καλυτερα μην πας πουθενα .
φιλικα παντα

ΥΓ.καλα να περασεις διαβασε καλα πριν πας δεν ειναι τοσο ευκολα τα πραγματα οπως νομιζεις .

Εχω πολλα εξοδα, τι να κανω. Δεν μπορω να δωσω 80 ευρω. Και νομιζω ο περισσοτερος κοσμος δεν θα ειναι διατεθημενος να τα δωσει. Πρωτη φορα εχω δει εισοδο 80 ευρω. Παρολα αυτα απ οτι καταλαβα 80 ευρω ειναι για αυτους που πανε μονοι τους? Ενω 20 ευρω οταν πανε ενα ζευγαρι?
 
Εγγρ.
14 Δεκ 2013
Μηνύματα
624
Κριτικές
1
Like
641
Πόντοι
86
ΜΜΜΜΜ καλα τα λες  στην πραξη τα χαλαμε  εγω που είμαι αρκετα χρονια στο εργο  είναι δυσκολο να βρεις μια γυναικα χωρις ταμπου σημερα που να είναι διπλα σου γιατι είναι ερωτευμενη  μαζι και ταυτόχρονα χωρις εσυ και αυτή να ζυλευει, να αρπαζει 10 παπαρια και εσυ 10 μουνια  που λεει ο λογος, και όλα μελι γαλα μετα ένα 15% είναι ετσι και ισως και λιγοτερο γιατι η 7 στους 10  που πανε σε sex cinema η swingers club, η είναι φιλοι και πανε για χαβαλέ η παρανομα ζευγάρια που πανε περιπου να δουν τι είναι ((η περιεργεια σκοτωσε την γατα))  λεει σημερα ο λαος  η στο τελος πανε με καποια call girls του χορου για 2 η 4 ωρες ερωτικης υδονης , η αλλιως για να βγαλουν  γουστα.Αλλα ο φιλος μας ο thomas11565656  τα λεει καλα.Για να κανεις γουστα καλα πρεπει εκτος από χρονο για γνωριμίες να μην εχεις και καβουρια στην τσεπη για να μπορεις μετα από καιρο επαφων με ζευγάρια να εχεις και 2 τηλεφωνακια και πεζεις μπαλα σε κανα χοτελι
 

takoulou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2012
Μηνύματα
583
Κριτικές
8
Like
455
Πόντοι
306
Καλησπερα... Σε αυτα τα μαγαζια συνηθως πηγαινουν ζευγαρια η παρεες που εχουν γυναικες... Να ειναι ισοδυναμα αυτα...Ναι οντως πηγαινουν παρεες για παρουν ματι να δουν τι γινεται, ζευγαρια που τους αρεσει η φαση , αλλα και γενικα ατομα που πληρωνουν την γυναικεια  παρεα τους (250-350 ευρω)  για να πανε να παιξουν και να δουνε...  Αντρες μονοι τους σπανια... Μονο πεμπτη και κυριακη και που θα πληρωσουν τα 80 ευρω... Αλλα πολυ  σπανια να κανουν κατι... Μονο να παρουν ματι στο ξεσκισμα των ζευγαριων... Πολυ δυσκολο να εμπιστευθεις καποιο που εχει ερθει στο μαγαζι μονος του...
 

Gang12345

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Μηνύματα
260
Like
43
Πόντοι
1
Καλησπερα... Σε αυτα τα μαγαζια συνηθως πηγαινουν ζευγαρια η παρεες που εχουν γυναικες... Να ειναι ισοδυναμα αυτα...Ναι οντως πηγαινουν παρεες για παρουν ματι να δουν τι γινεται, ζευγαρια που τους αρεσει η φαση , αλλα και γενικα ατομα που πληρωνουν την γυναικεια  παρεα τους (250-350 ευρω)  για να πανε να παιξουν και να δουνε...  Αντρες μονοι τους σπανια... Μονο πεμπτη και κυριακη και που θα πληρωσουν τα 80 ευρω... Αλλα πολυ  σπανια να κανουν κατι... Μονο να παρουν ματι στο ξεσκισμα των ζευγαριων... Πολυ δυσκολο να εμπιστευθεις καποιο που εχει ερθει στο μαγαζι μονος του...
Οποτε δεν παω και τελειωσε. Δεν εχω σχεση τι να κανω. Το να παω πεμπτη η κυριακη και να πληρωσω 80 ευρω το θεωρω υπερβολικο. Δεν ειμαι τοσο απελπισμενος. Απλα ηθελα να συμμετεχω σε τριο η παρτουζα. Τι να κανω. Δεν πειραζει.

Παντως διαβασα καποια σχολια που κανατε, επιτρεψτε μου να μην πιστευω μερικα σα γραφετε μερικοι. Νομιζω υπερβαλετε λιγο. Αν ισχυουν ομως πιστευω οτι εκει μεσα δεν μαζευονται νορμαλ ατομα(δεν αναφέρομαι στις σεξουαλικες προτιμήσεις αλλα στην εμφανιση). Νομιζω θα θυμιζουν λιγο ατομα σαν αυτα του AT Cinemas. Οταν ειχα παει στο At Cinemas ειχα δει μεγαλες γυναικες, τρανς, περιεργες στην εμφανιση και απο αντρες, λετσους. Για καποιο λογο δεν πατανε ατομα τα οποια μου αρεσουν που βλεπουμε σε ενα συνθισμενο club. Τωρα στο 2+2 δεν ξερω τι παιζει αλλα νομιζω οτι καποιοι υπερβαλετε
 

takoulou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2012
Μηνύματα
583
Κριτικές
8
Like
455
Πόντοι
306
Καλησπερα... Κανμεις λιγο λαθος... Μαζευει αξιολογα ζευγαρια και γενικα παρεες.... Δεν νομιζω να ισχυει αυτο που λες... Να ξερεις  πηγαινει ο κοσμος μετα απο το φαγητο που εχει βγει η μετα το μπαρακι η ακομα μετα το club...Εξαλου γεμιζει συνηθως μετα τις 02.00... Απο εκεινη την ωρα ξεκιναει και το δυνατο παιχνιδι...  Αλλα θα βρεις κοπελες απο ολες τις ηλικιες 20-55 οπως και για τους  αντρες ισχυει το παραπανω... Μπορεις να πας με καποια φιλη σου πρωτα η να βρεις μια κοπελα που να σε συνοδεψει με χρηματα...
 

Gang12345

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Μηνύματα
260
Like
43
Πόντοι
1
Καλησπερα... Κανμεις λιγο λαθος... Μαζευει αξιολογα ζευγαρια και γενικα παρεες.... Δεν νομιζω να ισχυει αυτο που λες... Να ξερεις  πηγαινει ο κοσμος μετα απο το φαγητο που εχει βγει η μετα το μπαρακι η ακομα μετα το club...Εξαλου γεμιζει συνηθως μετα τις 02.00... Απο εκεινη την ωρα ξεκιναει και το δυνατο παιχνιδι...  Αλλα θα βρεις κοπελες απο ολες τις ηλικιες 20-55 οπως και για τους  αντρες ισχυει το παραπανω... Μπορεις να πας με καποια φιλη σου πρωτα η να βρεις μια κοπελα που να σε συνοδεψει με χρηματα...
Που να βρω ρε? Θα ψαχνω να βρω κοπελα ετσι για να παω εκει? Δεν κολλαει. Να σε ρωτησω. Τα ζευγραια πληρωνουν 20 ευρω? Δηλαδη 10 και 10? Εσυ πας με την κοπελα σου?
 
Εγγρ.
14 Δεκ 2013
Μηνύματα
624
Κριτικές
1
Like
641
Πόντοι
86
τα ζευγάρια αδερφε πληρωνουν 15 και 15  30 ευρο  και αν πεις ότι θα παρεις μια κοπελα επι πληρωμη  και θα είναι και ωραια όχι καμια πατσολα βαλε 350 ευρο για 4 ωρες  και 30 ευρο το μπες μεσα 380 ευρο παει το μαλλι για αρχη  αν πινει η γκομενα και εσυ θελεις πλουσια περιπου 450 ευρο φιξ για να περασεις καλα 4 ωρες μαζι με ποτα και το δωρακι της κοπελας αλλα θα εισαι αρχοντας μετα,κοιτα να δεις είναι αναλογος που θες να παιζεις υπαρχουν και πατσολες που κανουν την συνοδεια και περνουν 120 ευρο για 4 ωρες άλλο ο σκοπος είναι να περασεις καλα εσυ αν θες να περασεις καλα θα παρεις την ροζα 4 ωρη συνοδεια  από το dream.girls και θα πας περνει 500 ευρο για 4 ωρες και κανει τα παντα είναι μηχανή του σεξ αλλωστε μια εμπειρια είναι όλα στην ζωη σου
 

takoulou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2012
Μηνύματα
583
Κριτικές
8
Like
455
Πόντοι
306
Καλησπερα... Παντα με την κοπελα μου πηγαινω... Αλλα μπορει να παω και με αλλη γκομενα που πηδαω... Και  αρεσει και σε αυτην... Παντως υπαρχουν και κοπελες που θα τους αρεσε και μονο σαν σκεψη η επισκεψη σε αυτο το μαγαζι... Το βλεπω οταν παω!!!! Μπορεις να ψαχτεις με γκομενα να πας.. Προσεγγιση σε κοπελα κανεις;;;
 

kaki_epiroi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2012
Μηνύματα
919
Κριτικές
6
Like
1.179
Πόντοι
366
Για να καταλάβω.. 80ευεω είσοδος είναι μόνο Πέμπτη και Κυριακή για μπακουρια; τις άλλες μέρες δεν αφήνουν καθόλου να μπεις μόνος;
 

giorgos.k

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Μηνύματα
1.070
Κριτικές
25
Like
345
Πόντοι
1.520
τα ζευγάρια αδερφε πληρωνουν 15 και 15  30 ευρο  και αν πεις ότι θα παρεις μια κοπελα επι πληρωμη  και θα είναι και ωραια όχι καμια πατσολα βαλε 350 ευρο για 4 ωρες  και 30 ευρο το μπες μεσα 380 ευρο παει το μαλλι για αρχη  αν πινει η γκομενα και εσυ θελεις πλουσια περιπου 450 ευρο φιξ για να περασεις καλα 4 ωρες μαζι με ποτα και το δωρακι της κοπελας αλλα θα εισαι αρχοντας μετα,κοιτα να δεις είναι αναλογος που θες να παιζεις υπαρχουν και πατσολες που κανουν την συνοδεια και περνουν 120 ευρο για 4 ωρες άλλο ο σκοπος είναι να περασεις καλα εσυ αν θες να περασεις καλα θα παρεις την ροζα 4 ωρη συνοδεια  από το dream.girls και θα πας περνει 500 ευρο για 4 ωρες και κανει τα παντα είναι μηχανή του σεξ αλλωστε μια εμπειρια είναι όλα στην ζωη σου
αδερφέ ελπίζω να ενημερωνεις να ζευγάρια ότι έχεις πάει με πουτανα! Κάτι τέτοιοι σαν εσένα χαλάνε το μαγαζι. Έχω πάει πολλές φορές και υπάρχουν πολλά ζευγάρια και εμφανισημα μάλιστα. Το καλύτερο είναι ότι δεν υπάρχει κόμπλεξ και ο κόσμος περνάει καλά. Είναι άθλιο όμως να πληρώνεις βίζιτα και να πςριμενεις να γαμησεις τη γυναικα του καθενός για να πάρεις πρέπει να δωσεις
 

mailakos

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Μηνύματα
1.033
Κριτικές
4
Like
800
Πόντοι
96
αδερφέ ελπίζω να ενημερωνεις να ζευγάρια ότι έχεις πάει με πουτανα! Κάτι τέτοιοι σαν εσένα χαλάνε το μαγαζι. Έχω πάει πολλές φορές και υπάρχουν πολλά ζευγάρια και εμφανισημα μάλιστα. Το καλύτερο είναι ότι δεν υπάρχει κόμπλεξ και ο κόσμος περνάει καλά. Είναι άθλιο όμως να πληρώνεις βίζιτα και να πςριμενεις να γαμησεις τη γυναικα του καθενός για να πάρεις πρέπει να δωσεις
Αυτος ειναι μια κατηγορια μονος του παει με οτι βρει στο club και κανα σκυλι να του δωσεις θα το φερει στο 2+2
 
Εγγρ.
14 Δεκ 2013
Μηνύματα
624
Κριτικές
1
Like
641
Πόντοι
86
Καλημέρα παιδες επειδή κανατε θεμα  η συνοδοι από τα γραφεια call girls που επιλεγο επειδή πλερωνο όχι 250 ευρο αλλα λευτα που δεν εχετε δει κανενας εδώ μεσα είναι ολες αρκετα ενφανησημες τωρα αν εγω παω, τωρα για αυτους που πανε  με την γυναικα τους εκει μεσα δεν θα μπω στο κοπο να σχολιασω γιατι είναι ένα 10% , εγω παντος όταν είμαι αθηνα περναμε καλα εκει εγω πλερωνο και περνω αδερφε αλλα αν και παντρεμένος με παιδια την γυναικα μου θα την εβαζα ποτε σε ένα παρτουζομαγαζο  μεσα εσυ που πας με την γυναικα σου εκει μεσα πυστευω ότι όταν λείπεις από το σπιτη σου μπωρει να μπενουν και αλλοι μεσα , εγω εχω μαθει στην ζωη μου να ξεχωριζο το βιτσιο/ανωμαλια από την ιοκογενεια μου και να το κανω οποτε μπωρω εγω .Εσεις  το 10%  που ειστε ατομα χωρις ταμπου μπορειτε να δειτε το παιδι σας εκει μεσα  και το δειτε νορμαλ εγω όχι ,θεωρω το swinging βιτσιο αλλα για μια φωρα η 2 φωρες τον χρονο αν το κανεις κάθε σαββατο γινεται εθισμος σαν τον τζογο. Εγω δεν χαλαω την πιατσα γιατι δεν είμαι σαν κατι 55 αριδες που πανε εκει μεσα με 20 ετων κοπελες  είμαι 35 αρης και παω με κοπελες στα γουστα μου κιριος milf & cougar  :rose: :rose: :rose:
 

thomas115656

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2011
Μηνύματα
960
Κριτικές
31
Like
690
Πόντοι
996
Εχω πολλα εξοδα, τι να κανω. Δεν μπορω να δωσω 80 ευρω. Και νομιζω ο περισσοτερος κοσμος δεν θα ειναι διατεθημενος να τα δωσει. Πρωτη φορα εχω δει εισοδο 80 ευρω. Παρολα αυτα απ οτι καταλαβα 80 ευρω ειναι για αυτους που πανε μονοι τους? Ενω 20 ευρω οταν πανε ενα ζευγαρι?
φίλε μου καλημέρα.
Τα πράγματα έχουν ως εξής.
Πέμπτη και Κυριακή είναι single βραδιά που σημαίνει μπαίνεις μέσα με 80 ευρώ αν είσαι μόνος άντρας και αυτό πάντα βάση εμφάνισης σου και αριθμό ζευγαριών που είναι μέσα. Δλδ δεν μπορεί να είναι μέσα 20 ζευγάρια και να βάλουν 10 άντρες μόνοι. Υπολόγισε 4 προς 1. Άρα όλα είναι πιθανά για μια πόρτα να φας.
Την παρασκασκευη έχει 20€το ζευγάρι είσοδο και το Σάββατο 30€.
Εγω θα σου πρότεινα να βρεις σαν πρώτη φορά καμία ανοιχτό μυαλό φίλη και να έρθεις μια βόλτα να σου λυθούν πάνω από όλα η απορία περί ποιότητας κόσμου γιατί είσαι πολύ εκτός θέματος από αυτά που διάβασες. Απορώ πως έβγαλες τέτοιο συμπέρασμα αλλά οκ. Μια βόλτα θα σου αλλάξει γνώμη.
Όσο αφορά τους single άντρες να σε πληροφορήσω ότι επειδή γίνεται συνήθως μια διαλογή στην είσοδο, συνήθως ναι παίζουν με κοπέλες επάνω. Υπάρχουν και ζευγάρια που πάνε αυτές τις μέρες για αυτό τον σκοπό.
ΥΓ. Φιλικά ένας συχνός πελάτης με την κοπέλα του.
 

Gang12345

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Μηνύματα
260
Like
43
Πόντοι
1
φίλε μου καλημέρα.
Τα πράγματα έχουν ως εξής.
Πέμπτη και Κυριακή είναι single βραδιά που σημαίνει μπαίνεις μέσα με 80 ευρώ αν είσαι μόνος άντρας και αυτό πάντα βάση εμφάνισης σου και αριθμό ζευγαριών που είναι μέσα. Δλδ δεν μπορεί να είναι μέσα 20 ζευγάρια και να βάλουν 10 άντρες μόνοι. Υπολόγισε 4 προς 1. Άρα όλα είναι πιθανά για μια πόρτα να φας.
Την παρασκασκευη έχει 20€το ζευγάρι είσοδο και το Σάββατο 30€.
Εγω θα σου πρότεινα να βρεις σαν πρώτη φορά καμία ανοιχτό μυαλό φίλη και να έρθεις μια βόλτα να σου λυθούν πάνω από όλα η απορία περί ποιότητας κόσμου γιατί είσαι πολύ εκτός θέματος από αυτά που διάβασες. Απορώ πως έβγαλες τέτοιο συμπέρασμα αλλά οκ. Μια βόλτα θα σου αλλάξει γνώμη.
Όσο αφορά τους single άντρες να σε πληροφορήσω ότι επειδή γίνεται συνήθως μια διαλογή στην είσοδο, συνήθως ναι παίζουν με κοπέλες επάνω. Υπάρχουν και ζευγάρια που πάνε αυτές τις μέρες για αυτό τον σκοπό.
ΥΓ. Φιλικά ένας συχνός πελάτης με την κοπέλα του.

Καταρχας ευχαριστω για την απαντηση. Εισαι ο μονος που απαντησε αυτο που ρωτησα. Παρατηρω ομως κατι εδω μεσα που δεν μου αρεσει ιδιαιτερα. Εκανα προφιλ πριν λιγες μερες και βλεπω οτι η συμπεριφορα πολλων ειναι λιγο περιεργη. Φαινεται μαλιστα οτι γνωριζεστε μεταξυ σας και απ οτι καταλαβα και στο 2+2 club εχετε στιγματισει καποια ατομα

Οι ερωτησεις μαλιστα πολλων ειναι καπως παιδικες και δειχνουν απελπισμενοι. Δηλαδη διαβαζω καποια πραγματα για λεφτα, για call girls και διαφορα αλλα και λεω τι γινεται εδω μεσα

Απ οτι βλεπω και στο ΑΤ CInemas στο forum το ιδιο γινεται. Ο αλλος ανεβαζει μια φωτογραφια ποια πηδηξε στα κρυφα. Ο αλλος λεει να παρω μια ακυρη και να παω στο club. Μα σοβαρολογουμε?

Τελικα μαλλον μεσα επεσα. Αυτα που περιγραφετε για το club ή δεν ισχυουν ή απλα μπαινουν μεσα περιεργα ατομα. Εγω μια παρτουζα ηθελα να στο πω κι ετσι με εμφανισημα, νεα ατομα εως 35 χρονων το πολυ. Οχι μεγαλης ηλικιας. Οχι με αυτα που ειδα και στο ΑΤ Cinemas και ξενερωσα την ζωη μου.

Εννοειται οτι δεν προκειται να δωσω 80 ευρω σε ενα βραδυ ακομα και να ηταν σουπερ το κλαμπ. Μια λογικη τιμη ειναι 15-20 ευρω αλλα δεν θα ψαχνω κοπελα μονο και μνονο για να παω εκει
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom