Sex_For_Fun
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2007
- Like
- 847
- Πόντοι
- 86
Στο 2+2 να παςAπο κοσμο τι λεει μαζευει κοσμο η το 2+2 που ειναι πιο γνωστο μαζευει περισσοτερο κοσμο?
Στο 2+2 να παςAπο κοσμο τι λεει μαζευει κοσμο η το 2+2 που ειναι πιο γνωστο μαζευει περισσοτερο κοσμο?
ναι μαζεύει υπάρχουν Σάββατα που τρώει πόρτα στο c4c επειδή δεν χωράνε άλλοι μέσα φαντάσου και ππιο ποιοτικά ζευγάρια από θέμα εμφάνισηςAπο κοσμο τι λεει μαζευει κοσμο η το 2+2 που ειναι πιο γνωστο μαζευει περισσοτερο κοσμο?
δεν με νοιαζουν τα σαββατα και παρασκευες συγκρινω καθαρα τις μερες που επιτρεπονται μονοι αντρες στα δυο swingersναι μαζεύει υπάρχουν Σάββατα που τρώει πόρτα στο c4c επειδή δεν χωράνε άλλοι μέσα φαντάσου και ππιο ποιοτικά ζευγάρια από θέμα εμφάνισης
Καλα σου ειπα πριν στο 2+2 να πας που εχει πολυ κοσμο.δεν με νοιαζουν τα σαββατα και παρασκευες συγκρινω καθαρα τις μερες που επιτρεπονται μονοι αντρες στα δυο swingers
Καλημερα... Καλυτερα Σαββατο βραδυ...Άρα αν καταφέρει να με πάει Κυριακή ο παρτενέρ μου , σίγουρα θα έχει κάποιο είδος παιχνιδιού;
Μου εχει προτείνει κ ζευγάρι να πάμε μαζί απλά δεν νιώθω άνετα ακόμα για να πάω !
Να ξανακανω την ερωτηση ... Βαζει και τραβελια το 2+2.Άρα αν καταφέρει να με πάει Κυριακή ο παρτενέρ μου , σίγουρα θα έχει κάποιο είδος παιχνιδιού;
Μου εχει προτείνει κ ζευγάρι να πάμε μαζί απλά δεν νιώθω άνετα ακόμα για να πάω !
μπορεις απλα να πιεις ενα ποτο..και να δεις τι γινεταιΆρα αν καταφέρει να με πάει Κυριακή ο παρτενέρ μου , σίγουρα θα έχει κάποιο είδος παιχνιδιού;
Γιατί ρε τύπε έχεις κάνα πρόβλημα εσύ?? Έχει ξαναβάλει και παλιότερα, το θέμα είναι να μην βάζει γεροντιαΝα ξανακανω την ερωτηση ... Βαζει και τραβελια το 2+2.
Ξερω και εγω μηπως εγινε νιρβανα
Τι ψάχνετε τύπε??Παίζουν καλές φάσεις στο 2+2; Σκεφτόμαστε να τονέισκεφτουμε με τη σύζυγο μου.
Να πατε ...Θα περασετε καλα... Σαββατο βραδυ..Παίζουν καλές φάσεις στο 2+2; Σκεφτόμαστε να τονέισκεφτουμε με τη σύζυγο μου.
Παρασκευή ή Σάββατο βραδιές για ζευγάρια. Και να μη σας αρέσει είναι πολύ κοντά το άλλο οπότε μπορείτε να τα τσεκάρετε και τα δύο την ίδια βραδυά. Από κόστος θα σας βγει όσο μία έξοδος οπουδήποτε αλλού.Παίζουν καλές φάσεις στο 2+2; Σκεφτόμαστε να τονέισκεφτουμε με τη σύζυγο μου.
Ρε τύπε, στο είπαν και στο άλλο νήμα με τις φωτογραφίες!!! Γιατί την εκθέτεις;;; Όποια κι αν είναι, όπου κι αν ήταν, δικαίωμά της!!! Κατέβασέ τη σε παρακαλώ!!!Την προηγούμενη Πέμπτη ήταν 2plus2![]()
την ανεβασε χθες σε ΟΛΑ τα νηματα η ειναι καμια πρωην που τον αφησε και τωρα την εκθετη παντου η κανας ηλιθιος προμοτορας που τωρα γνωρισε το ιντερνετ!Ρε τύπε, στο είπαν και στο άλλο νήμα με τις φωτογραφίες!!! Γιατί την εκθέτεις;;; Όποια κι αν είναι, όπου κι αν ήταν, δικαίωμά της!!! Κατέβασέ τη σε παρακαλώ!!!
kalispera.... paraskeyi mesimeri stis 13.30 boreite na vrethoume priamos ilioupoli gia same room sex kai vlepoume??? eimaste zeygariΠαίζουν καλές φάσεις στο 2+2; Σκεφτόμαστε να τονέισκεφτουμε με τη σύζυγο μου.
Έτσι στεγνά ρε τύπε;πρέπει να σαι πολύ σκληρός καριολης!kalispera.... paraskeyi mesimeri stis 13.30 boreite na vrethoume priamos ilioupoli gia same room sex kai vlepoume??? eimaste zeygari
nai stegnaΈτσι στεγνά ρε τύπε;πρέπει να σαι πολύ σκληρός καριολης!
Θα σου έλεγα να κανονίζαμε με μια γκόμενα αλλά δε βολεύει η ώρα μωρέ .
Πω πω ρε τύπε να ΧΑ μια κόρη να σου δώσω με καμάρι!nai stegna