Εγω επι χουντας γεννηθηκα, οποτε και λογο πολυ συγγενικων μου ατομων εγινα χουντικος, ακροδεξιος και φασιστας.
Για την οργανωση 17Ν αρχισα να ακουω τη δεκαετια του ¨80. Δεν εννοιωσα καποια απειλη απο τη δραση τους. Καποιες ενεργειες τους μου ησαν αδιαφορες καποιες τις γουσταρα. Οντως καποιοι επρεπε να τιμωρηθουν κι αφου δεν μπορουσα να τους τιμωρησω εγω, καλα κανουν και το κανουν αυτοι που μπορουν. Απο την ¨δικαιοσυνη¨ δεν περιμενω πολλα. Αυτους τους νοιαζει να ψηφιζουν αυξησεις μισθων για την παρτη τους.
Απο τις προκηρυξεις τους καμια δεν διαβασα ολοκληρη. Μπορει να επερνα την Ελευθεροτυπια ή το Ποντικι μια στο τοσο, για να διαβασω γιατι το εκαναν , αλλα ο τροπος γραφης και καποιες ορολογιες που χρησημοποιουσαν ηταν κουραστκες για εναν νεο που παλευε 4 χρονια να βγαλει το Γυμνασιο. Κι αλλα τοσα το Λυκειο.
Η εικονες του παππου που τον ετρεχαν μασκοφοροι μπατσοι απο σπιτι, Κορυδαλο, ΓΑΔΑ, εισαγγελεα κτλ μου εδειξε οτι η ελληνικη ¨δικαιοσυνη¨ οταν χρειαζατε γινεται παραμαγαζο ή και γκαρσονι Μητσοτακιδων, Αμερικανων κι Εβραιων. Και τοτε ειναι που σου ερχετε στο μυαλο η φραση που ακουγες μικρος. Α ρε 17Ν που τους χρειαζεται.