Νέα

Μασάζ Τατοΐου 71, Μεταμόρφωση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Συγγρού 108
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 631
  • Εμφανίσεις 156K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Johnny87

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2016
Κριτικές
13
Like
6.116
Πόντοι
2.596
Μάλιστα! Εγώ την Βικτώρια ψαχνω, μια καστανόξανθη πιτσιρίκα όμορφη Ρουμάνα με ωραίο σώμα! Δούλευε πρώτα στο Συγγρού 108, μετά έκανε ένα πέρασμα στα φυλής 71α , 71β , και φυλής 69, και χθες την είδα πάλι να έχει βάρδια στο τατοιου 71!! Μόλίς την πετύχω ξανά να δουλεύει θα την δοκιμάσω!:grin::wink:

Heavywash

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Φεβ 2025
Κριτικές
31
Like
6.912
Πόντοι
5.636
Μάλιστα! Εγώ την Βικτώρια ψαχνω, μια καστανόξανθη πιτσιρίκα όμορφη Ρουμάνα με ωραίο σώμα! Δούλευε πρώτα στο Συγγρού 108, μετά έκανε ένα πέρασμα στα φυλής 71α , 71β , και φυλής 69, και χθες την είδα πάλι να έχει βάρδια στο τατοιου 71!! Μόλίς την πετύχω ξανά να δουλεύει θα την δοκιμάσω!:grin::wink:
Αυτήν λες;
1000003812.jpg

Heavywash

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Φεβ 2025
Κριτικές
31
Like
6.912
Πόντοι
5.636
Ναι ρε φίλε, τι μούναρος είναι αυτός, την έχω δει από κοντά:thumbsup::smiling-face-with-heart-eyes::smiling-face-with-heart-eyes:
Φίλε αυτήν φόλα την ανεβάζουν φόλα την κατεβάζουν
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ναι ρε φίλε, τι μούναρος είναι αυτός, την έχω δει από κοντά:thumbsup::smiling-face-with-heart-eyes::smiling-face-with-heart-eyes:

woopsie

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Σεπ 2020
Κριτικές
20
Like
3.535
Πόντοι
1.436

εγώ θα την χαρακτήριζα απόμακρη αλλά υπάκουη, άμα σου αρέσει από κοντά εγώ θα πρότεινα σε όποιον ενδιαφέρεται να δοκιμάσει, εγώ δεν τα είχα κλάψει μια φορά που την πήρα.

Johnny87

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2016
Κριτικές
13
Like
6.116
Πόντοι
2.596

Αλήθεια? Διάβασα κριτικές απο το Συγγρού 108 και είχε αρκετά καλές κριτικές!! Που ακριβώς διάβασες εσύ? Το θέμα αν όντως φόλα να δώσω 50 κ 60 ευρώ ενώ στην φυλής την έπαιρνες με ένα 20αρικο! Ίδωμεν!!:coffee::wanker:

Johnny87

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2016
Κριτικές
13
Like
6.116
Πόντοι
2.596
εγώ θα την χαρακτήριζα απόμακρη αλλά υπάκουη, άμα σου αρέσει από κοντά εγώ θα πρότεινα σε όποιον ενδιαφέρεται να δοκιμάσει, εγώ δεν τα είχα κλάψει μια φορά που την πήρα.
Πέρασα απο τατοίου 71 την είδα ωραίο μουνί, βγήκε ημύγυμνη από το δωμάτιο, ωραιά κωλάρα! Και ακουγόταν από το δωμάτιο οτι πηδιόταν καλά!! Είχε 3 με 4 άτομα αναμονή στο σαλόνι και έφυγα αλλά θα ξαναπεράσω!

Πόσα είχες δώσει?:think:

woopsie

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Σεπ 2020
Κριτικές
20
Like
3.535
Πόντοι
1.436
Πέρασα απο τατοίου 71 την είδα ωραίο μουνί, βγήκε ημύγυμνη από το δωμάτιο, ωραιά κωλάρα! Και ακουγόταν από το δωμάτιο οτι πηδιόταν καλά!! Είχε 3 με 4 άτομα αναμονή στο σαλόνι και έφυγα αλλά θα ξαναπεράσω!

Πόσα είχες δώσει?:think:
50αρι, στο σ108 την είχα πετύχει

Johnny87

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2016
Κριτικές
13
Like
6.116
Πόντοι
2.596
50αρι, στο σ108 την είχα πετύχει
Δεν ξέρω αν θα δουλεύει και στο Συγγρού 108 που με βολεύει καλύτερα!! Άσχετο, αν θυμάμαι καλά ρουμάνα είναι, σωστά? Είναι όμορφη κοπέλα, με ψήνει πάντως

woopsie

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Σεπ 2020
Κριτικές
20
Like
3.535
Πόντοι
1.436
Δεν ξέρω αν θα δουλεύει και στο Συγγρού 108 που με βολεύει καλύτερα!! Άσχετο, αν θυμάμαι καλά ρουμάνα είναι, σωστά? Είναι όμορφη κοπέλα, με ψήνει πάντως
Δεν την ρώτησα, την έκανα για πιο βορειοανατολική. Το μόνο που μπορώ να σου πω σίγουρα είναι ότι Αγγλικά/ελληνικά γιοκ

Johnny87

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2016
Κριτικές
13
Like
6.116
Πόντοι
2.596
Δεν την ρώτησα, την έκανα για πιο βορειοανατολική. Το μόνο που μπορώ να σου πω σίγουρα είναι ότι Αγγλικά/ελληνικά γιοκ
Η τσατσά στην φυλής που είπε ότι είναι Ρουμάνα!! Και ειδικά εγώ που λατρεύω τις Ρουμούνες!!:smiling-face-with-heart-eyes: Αγγλικά Ελληνικά γιόκ?:O:O Δεν γίνεται αυτό, που καν Αγγλικά? Δεν πειράζει σν είναι όντως Ρουμάνα, θα μιλήσουμε Ρουμάνικα:wink:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom